بررسی سوالات زبان عمومی و تخصصی مهندسی کامپیوتر ۹۲ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: بررسی سوالات زبان عمومی و تخصصی مهندسی کامپیوتر ۹۲ - ۱۲۳aaa - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ)ali007 نوشته شده توسط: من یکی زدم گرامر اونم غلط شد از موقع کنکور تا به الان دارم خودمو لعنت و نفرین میکنم که چرا زبانو زدم!!!درود شما یا اصلا زبان نمیزدی یا کمش ۴ تا میزدی مثلا اگه اونی که زدی گزینه ب بود سه تا دیگه هم پشتش ب میزدی درسته که اگه منفی میشد درصدش میرفت بالا ولی بجاش درصد منفی شدنش خیلی میومد پایین ولی در کل باید زبانو میزدین پون امسال که تخصصد ها اسون بود زبانو ریاضی خیلی مشخص کننده هستند زبانم که زیاد سخت نبود پیروز باشید به امید خدا قبول شید |
بررسی سوالات زبان عمومی و تخصصی مهندسی کامپیوتر ۹۲ - ۳۸۶۳۸۱ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ق.ظ
چون واژگان رو خیلی با شک زدم نذاشتم ولی تو بقیه حداقل سر جلسه مطمئن بودم!! ۲/۱۱ ۴/۱۲ ۲/۱۳ ۳/۱۴ ۳/۱۵ ۲/۱۶ ۳/۱۷ ۱/۱۸ ۲/۱۹ ۱/۲۰ ۱/۲۱ ۴/۲۲ ۱/۲۳ ۱/۲۴ ۲/۲۵ ۲/۲۷ ۲/۲۸ ۱/۲۹ ۳/۳۰(۴) ۳/۲۶ جا افتاد! :دی |
بررسی سوالات زبان عمومی و تخصصی مهندسی کامپیوتر ۹۲ - hashm1 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ب.ظ
سوال ۱۴ یه کم اشکال داره چون داخل جمله قبل از نقطه چین ۱۴ and اومده وقاعدتآ دو تا and نمی تونن پشت سرهم بیایند |
RE: بررسی سوالات زبان عمومی و تخصصی مهندسی کامپیوتر ۹۲ - nimam - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ب.ظ)hashm1 نوشته شده توسط: سوال ۱۴ یه کم اشکال داره چون داخل جمله قبل از نقطه چین ۱۴ and اومده وقاعدتآ دو تا and نمی تونن پشت سرهم بیایند آره، ولی به هیچ عنوان در حد حذف کردن سوال نبود. |
بررسی سوالات زبان عمومی و تخصصی مهندسی کامپیوتر ۹۲ - zarei1991 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ ب.ظ
دوستان سوالات ۱ تا ۱۰ چی میشه پس؟ |
RE: بررسی سوالات زبان عمومی و تخصصی مهندسی کامپیوتر ۹۲ - shine66 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ ب.ظ)zarei1991 نوشته شده توسط: دوستان سوالات ۱ تا ۱۰ چی میشه پس؟ ۱=۲ ۲=۳ ۳=۴ ۴=۱ ۵=۴ ۶=۲ ۸=۲ ۹=۳ ۱۰=۱ ۱۱=۱ ۱۲=۴ ۱۳=۲ ۱۴=۳ ۱۵=۱ ۱۶=۴ ۱۷=۴ ۱۸=۱ ۱۹=۳ ۲۱=۱ ۲۳=۱ ۲۴=۱ ۲۵=۲ ۳۰=۳ البته اینا جوابای منهوفک کنم ۹-۱۰تا غلط داره |