![]() |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - ffss - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ
سوال ۹۳ رو چی زدید؟خطای == با = |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - somaye_tex - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ب.ظ
شما چرا ۹۰ رو ۱ زدین؟ میشه برام توضیح بدین؟ ![]() |
RE: بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - ffss - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۲ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ب.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط: شما چرا ۹۰ رو ۱ زدین؟ میشه برام توضیح بدین؟ سوال ۹۰ گزینه ۱ میشه،تقریبا مطمعنم،ولی نمیدونم چطوری توضیح بدم |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - grayhat - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ
من یه بار دیگه تو خونه سوال ۹۰ رو حل کردم با اطمینان ۱۰۰ درصد میگم میشه ۲ لطفا دانشجویان ارشد شریف پلی تهران ایناااا بیان تایید کنن ![]() |
RE: بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - somaye_tex - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۲ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ)grayhat نوشته شده توسط: من یه بار دیگه تو خونه سوال ۹۰ رو حل کردم با اطمینان ۱۰۰ درصد میگم میشه ۲ لطفا دانشجویان ارشد شریف پلی تهران ایناااا گزینه ۲ کدوم دفترچه؟ |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - msn_issue - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ ب.ظ
کامپایلر رو گذاشته بودم کنار ولی بازم اینا رو زدم ! ۹۲ - ۴ ۹۳ - ۳ |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - freidoony - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ق.ظ
۹۰ رو زدم یک ولی می دونم که غلطه می شه توی First و follow مونده بودم یعنی یادم رفته بود باید کدومش رو حساب کنی که وقتی پوران رو نگاه کردم باید First حساب می کردی جواب گزینه ۲ ۹۲ هم سوال PL است نه کامپایلر که جوابشم گزینه یک است چون مورد I و III رو تمام پارسر ها میتونن تشخیص بدن ولی مورد II و IV رو فقط پارسر هایی می تونن تشخیص بدن که از کنترل نوع ایستا استفاده می کنند و پارسر هایی که از کنترل نوع پویا استفاده می کنند چون تعریف نوع در این کامپایلر ها نداریم فقط توی زمان اجرا می تونن تشخیص بدن که زمان اجرا هم کار پارسر نیست |
RE: بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - shine66 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ب.ظ)grayhat نوشته شده توسط: دوستان ۹۰ -۲ میشد یه سری به کتاب کامپایلر پوران یا راهین بزنید منم ۹۰-۲ زدم ۹۰% هم میگم درسته |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - grayhat - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ
۹۰ رو صحیح زدی و لی ۹۲ هیچکدام میشد این موردی که فرمودید پارسر های استا و پویا مربوط به پارسر های معنایی هستش و منظور اونجا تو سوالا از پارسر همون فازر دوم کامپایلر هست که پارسر با کمک گرامر تشخیص خطاهای نحوی رو میده مثل اینکه آخر عبارت مثلا ; نباشه با تعداد پرانتر اینا ولی نمیتونه تعداد آرگومان تابع رو که تشخیص بده !! ولی این سوالو من مطمئن یه جا قبلا دیدم نمیدونم تو.آزمونا بوده یا جای دیگه |
RE: بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - shine66 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ)ffss نوشته شده توسط: سوال ۹۳ رو چی زدید؟خطای == با = من که زدم syntax |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - mos_hos - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ ق.ظ
سوال ۹۰ رو ۱۰۰% مطمئنم که ۱ میشه و شما هم اصلا شک نکنین که کلید سنجش هم قطعا همین خواهد بود |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - saeid1389 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ
سوال ۹۰: اگه ورودی + باشه، حالت بعدی می شه: $+ ,E ->E + .T که باید گسترش T رو هم اضافه کنیم یعنی: T -> id حالا باید follow های T رو به گسترش اخیر اضافه کنیم-follow هایی که فقط تو این حالت برای T وجود داره -، چون پایانه یا غیرپایانه ای بعد از T نیست ، بنابراین همون $+ رو به گسترش اخیر اضافه می کنیم یعنی:$+, T -> id که گزینه ۱ می شه. |
بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - damavand_kellap - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ
تایید میشه در حد بسیار زیاد اگه بچه ها شک دارن صفحه ۹۷ کتاب پوران تو تعریف آیتم LR(1) یه نکته داره اونو بخونن تا متوجه شن |
RE: بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - ffss - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ)saeid1389 نوشته شده توسط: سوال ۹۰: خیلی ممنون از توضیح کاملی که دادید ![]() |
RE: بررسی سوالات کامپایلر ۹۲ - MajidManesht2012 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ ب.ظ
سوال ۹۰ ک خ گلابی بود اینم حلش [attachment=9555] |