![]() |
درصد حدودی، رتبه حدودی، قبولی احتمالی!! - نسخهی قابل چاپ |
درصد حدودی، رتبه حدودی، قبولی احتمالی!! - sy_NBA - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ ب.ظ
زبان: ۴۰ ریاضی ۳۷/۵ مشترک: ۶۵ تخصصی نرم: ۶۲/۵ رتبه: ؟؟؟ |
RE: درصد حدودی، رتبه حدودی، قبولی احتمالی!! - goldoon - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۲۱ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ)SOFT23 نوشته شده توسط: زبان۰ مطمئنی مشترک ۸۱ درصد زدی مواضب باش بعدا زیاد تو ذوقت نخوره ها |
RE: درصد حدودی، رتبه حدودی، قبولی احتمالی!! - amir.svr - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ ب.ظ)sy_NBA نوشته شده توسط: زبان: ۴۰آخه با کدوم کلید حساب کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
درصد حدودی، رتبه حدودی، قبولی احتمالی!! - azad_ahmadi - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ
از نظر من تخمین رتبه احتمالی کار درستی نیست. همه چی بستگی به عملکرد سازمان سنجش و غیرقطعی بودن هرچیزی که بستگی به کنکور و سازمان سنجش داره، داره. بودند دوستانی که تخمین رتبه شون با رتبه واقعی شون تفاوت چشم گیری داشته. بهرحال امیدوارم که اون چیزی که تو ذهنتون هست اتفاق بیوفته براتون. |
RE: درصد حدودی، رتبه حدودی، قبولی احتمالی!! - edge - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ ب.ظ
زبان ۰ ریاضی ۱۷/۵ مشترک ۶۴/۳ تخصصی ۵۸ خالی بندی که کنتور نمیندازه ![]() ![]() بگین رتبم چند میشه؟؟؟؟ |
RE: درصد حدودی، رتبه حدودی، قبولی احتمالی!! - sy_NBA - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۵۲ ب.ظ)amir.svr نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ ب.ظ)sy_NBA نوشته شده توسط: زبان: ۴۰آخه با کدوم کلید حساب کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با توجه به جوابایی که به نظر درست میاد حساب کردم. تخمینه، واقعی که نیست. یه تست بالا پایین بشه اینا همش میشه منفی! |
درصد حدودی، رتبه حدودی، قبولی احتمالی!! - b.kiani - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ
دوستان با کدوم کلیدا سنجیدین بگین منم بسنجم.... ا |
RE: درصد حدودی، رتبه حدودی، قبولی احتمالی!! - sy_NBA - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ)b.kiani نوشته شده توسط: دوستان با کدوم کلیدا سنجیدین بگین منم بسنجم.... کللللللللللللللللللل فروم رو اگه زیرورو کنی میتونی جواب همه سوالا رو پیدا کنی |
RE: درصد حدودی، رتبه حدودی، قبولی احتمالی!! - adele_69 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ)sy_NBA نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ)b.kiani نوشته شده توسط: دوستان با کدوم کلیدا سنجیدین بگین منم بسنجم.... منکه نا امید شدم با این درصدا دوستان!!!! |
RE: درصد حدودی، رتبه حدودی، قبولی احتمالی!! - sy_NBA - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ)adele_69 نوشته شده توسط:جای ناامیدی نیست. قطعا با تلاشی که کردین و انتظاری که از خودتون داشتین نتیجه ی مناسبی میگیرین.(22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ)sy_NBA نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ)b.kiani نوشته شده توسط: دوستان با کدوم کلیدا سنجیدین بگین منم بسنجم.... برای همه فرصت و شانس هست؛ تموم نمیشه رتبه های خوب |
درصد حدودی، رتبه حدودی، قبولی احتمالی!! - انرژی مثبت - ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ
فکر کنم رتبه هر کس به نتایج سایرین هم بستگی داره و این یعنی لزوما با تخیمن درصد و رتبه های سال قبل نمی شه چیزی گفت! به نظرم حداقل تا اومدن کلید ها باید منتظر موند! |
درصد حدودی، رتبه حدودی، قبولی احتمالی!! - svk7 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ)freidoony نوشته شده توسط: زبان ۰دلم آب افتاد (۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ ب.ظ)edge نوشته شده توسط: زبان ۰خخخخخخخخخخ. صددرصد MIT قبولی کم کم دیگه باید جامو بندازم برا کنکوره ساله بعد با این درصدایه نجومی مشترک دوستان ۸۱ ۶۵ ۶۲ ![]() ![]() ![]() |
درصد حدودی، رتبه حدودی، قبولی احتمالی!! - SoheilGh - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ
برای فناوری اطلاعات با توجه به این که سال های قبل دروس سیستم عامل ، هوش ، پایگاه داده هر کدوم یه درس جدا بودن و هر کدام ضریب ۱ داشتم و امسال این ۳ تا درس چسبیدن به هم و شدن دروس تخصصی و ضریبشون ۲ شده و با اون وضعی که دروس مشترک داشت تخمین زدن حداقل برای فناوری اطلاعات خیلی سخته! |
درصد حدودی، رتبه حدودی، قبولی احتمالی!! - esi - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ق.ظ
خیلی زوده واسه تخمین رتبه . حداقل کلیدا بیاد بعد یه چیزایی میشه گفت اما باز خیلی تخمینی که از کلیدا زده بودند با کارنامه نهایی زمین تا آسمون فرق داشت، یعنی یه جورایی تا اومدن کارنامه نهایی باید صبر کرد، اما به طور کلی با کلید اولیه هم میشه چیزایی گفت. من پارسال مشترک ۵۰ به بالا تک و توک دیده بودم اما امسال انگار بالای ۸۰ و۹۰ هم داریم !!!!!!!!!!!!!! آسون بود اما نه انقدر دیگه !!!!! آسونی کنکور باعث رقابت شدید تو رتبه ها میشه، یعنی کنکور آسون نتیجش کارنامه سخت میشه معمولا. نمی خوام نا امید کنم اما بهتره از وقتتون استفاده کنید و اصلا به درصد و رتبه فکر نکنید که هر چه که باید میشه خواهد شد، شما کار خودتون رو سره جلسه تمام کردید باقیش دست خدا. |
درصد حدودی، رتبه حدودی، قبولی احتمالی!! - pouri_sb - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۰ ق.ظ
من موندم روز امتحان چم بود!!! :| ۳ تا سوال رو متوجه شدم جابجا زدم سوال ضرب بوث رو خوندم درست نیست سوال ریاضی آخری رو اینکه رخها شماره دارن رو اصلا ندیدم :| :| :| :| :| :| شاهکار آخرم هم سر سوال تخصصی هوش, مدار الکتریکی سوال دومش بود ۲ دور حساب کردم هر دو دور یادم رفت یه ضرب در ۲ کنم :| :| :| :| درصدام اگه باز هم جابجا نزده باشم اینا هستش: زبان ۲۰ ریاضی ۱۵ مشترک ۴۰ تخصصی هوش ۳۷/۵ با نرم افزار مدرسان رتبه ۱۰۱ رو داد حالا کلید بیاد ببینیم چی شده... :| البته مشترک حد پایینشه. ۲ تا سوالی رو که فکر می کنم درست زدم رو غلط گرفتم ![]() برای تهران امیدی هست؟ خواجه نصیر و علم و صنعت تا چند می گیرن؟ :-s خیلی مفت رتبم خراب شد... ![]() |