![]() |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - arichoana - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ
الان دارم فکر میکنم خوشبحال دوستم که اونوموقعی که دلار ارزون بود رفتش هند هم وقتشو واسه کنکور هدر نداد هم یه مدرک درست حسابی گرفت اومد اینهمه بخون آخرشم میخوری به این سوالای توهمی کلا به ما که رسید آسمون تپید.. |
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - مصطفی۲۲ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۰ ب.ظ
سلام بچه ها شما هم از شبکه و سیستم غافلگیر شدین ؟؟/ در کل چطور بود؟؟ |
RE: یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - moj.haghighipour - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۲ ب.ظ
سلام بچه ها من از دوستای کنکوری پارسالتون هستم، دوست داشتم ۱ خسته نباشید بهتون بگم...... ایشاله که همگی موفق باشین ![]() |
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - ayubes - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۲ ب.ظ
سوالات شبکه خیلی خیلی سخت بود . سیستم عامل نامفهوم بود انگار که نخونده بودم پایگاه هم سخت بود اصلا سوالت تکراری نداشت سال هایش سوالت تکراری داشت میشه از رو سوالات تکراری چند تا زد ولی امسال هیچ |
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - maneshth - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ب.ظ
از ۶ تا سوال شبکه ۴ تاش قابل پیش بینی بود مخصوصا OSPF و تخمین RTT و سوال از لایه کاربرد HTTP فقط گسسته که همیشه سوالاشو از کره مریخ میارن قابل پیش بینی نبود. در کل واقعا سوالات نسبت به سال قبل خیلی بهتر و استانداردتر شده بود. مخصوصا شبکه و سیستم. چه معنی میده وقتی کابل cat7 و سوسسچ اترنت ۱۰ گیگ اومده بیایم کارایی slotted aloha و go back n رو محاسبه کنیم. یا بیایم متوسط زمان دسترسی به حافظه رو بدست بیاریم؟ واقعا دست طراحان درد نکنه. واقعا سوالات باید همینجور مفهومی و با رویکرد و تفکر کامپیوتری باشه تا ریاضی وار |
RE: یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - sohrablou - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۰ ب.ظ)مصطفی۲۲ نوشته شده توسط: سلام بعععععله...... غافلگیر کننده بود دیگه! اصلآ نمیشه پیش بینی کرد ![]() |
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - foranyone - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۸ ب.ظ
من نمیدونم بعضی ها رو چه حسابی میگن سوالات آسون بود! فقط زبانش آسون بود! |
RE: یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - individual - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ
دوستان طراح های سوالات آی تی امسال تغییر کرده بودن، من قبل آزمون از مهندس یوسفی پرسیده بودم ، گفتن که قراره امسال عوض بشن، البته طراح که نه اینا selector هستن. |
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - گنجشک - ۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ
آخه چرا درست زمانی که عادت کردیم به مدل سوالا یهو همه چی عوض می شه؟ ![]() همیشه سیستم عامل فضایی بود حالا امسال که من کم نخوندم راحت شد که من با شک نتونم بزنم ![]() یا ساختمان و طراحی که این چند سال پر از تکراری و سوالای راحت بود یهو اینقدر مفهومی بشه ![]() یا مدیریت که یهو بشه ۱۵ تا سوال..آخه آقایون طراح سوال چرا اینقدر مارو اذیت می کنین؟ خدارو خوش میاد؟ ![]() |
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - javid_1110 - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ
فقط زبان و مدیریتش آسون بود مابقی رو هرچی بگیم ممکنه اشتباه باشه باید صبر کرد تا کلیدا بیاد ... |
RE: یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - yarandish - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۸ ب.ظ)foranyone نوشته شده توسط: من نمیدونم بعضی ها رو چه حسابی میگن سوالات آسون بود! زبان ؟ متنش ساده بود اما سوالاش خیلی نزدیک بود. |
RE: یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - aaalll - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ)individual نوشته شده توسط: دوستان طراح های سوالات آی تی امسال تغییر کرده بودن، کامپیوترم عوض شده طراحاش؟؟ |
RE: یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - mehrshad_92 - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ب.ظ)maneshth نوشته شده توسط: از ۶ تا سوال شبکه ۴ تاش قابل پیش بینی بود مخصوصا OSPF و تخمین RTT و سوال از لایه کاربرد HTTP ما هم با مفهومی شدن موافقیم و اینکه مطالب منسوخ شده نباید تو همچین سطحی مطرح بشه اما آیا واقعا با منابعی که برای کنکور در نظر گرفته شده میشه به همچین هدفی رسید مثلا وقتی برای درس سیستم عامل باید کتاب استالینگز ( که مال زمان اخترع تلفنه توسط گراهام بل ) و مسلط باشیم ، چطور باید انتظار سوال مفهومی و به روز و داشت ؟ |
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - zahra412 - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ
سلام بچه ها خسته نباشید من برا نرم خوندم اما آیتی هم دادم اما گند زدم واقعا سوالا مبهم و به ظاهر ساده بود اما گیج کننده.... بچه ها میشه در مورد سوالایی که یادتون هست بحث کنید شاید یکی دوتاش توی کنکور فردا به درد خورد من یکیش یادمه میگم شما هم ادامه بدید به خصوص درسایی که بین امروز و فردا مشترکند: پایگاه: درمورد جدول مجازی:کدام درسته: ۱- جدول مجازی در حضور فیزیکی روی حافظه اصلی دارد اما در دیسک ذخیره نمیشه ۲-هر موقع که بخواهیم میتونیم جدول مجازی رو از رو تعریغش به روز کنیم ۳- جدول مجازی برای افزایش سرعت در جستجوهای پیچیده به کار میره ۴-یادم نیست!!! |
RE: یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - individual - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ)aaalll نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ)individual نوشته شده توسط: دوستان طراح های سوالات آی تی امسال تغییر کرده بودن، نمیدونم من فقط آی تی رو پرسیده بودم. |