تالار گفتمان مانشت
راهنمایی در مورد نحوه انتخاب رشته ازاد ۹۲؟؟؟؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
RE: راهنمایی در مورد نحوه انتخاب رشته ازاد ۹۲؟؟؟؟؟؟ - Manix - 14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ب.ظ

(۱۴ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ)srj نوشته شده توسط:  من شنیدم امسال دیگه تکمیل ظرفیت ندارن
شما تراز شبکه بوشهر رو میدونین؟ هرچی گشتم نبود Huh Sad

مطمئن باشید تکمیل ظرفیت نیز برای آزمون امسال (۹۲) وجود خواهد داشت ، شاید مرحله دوم نداشته باشد ولی یک مرحله تکمیل ظرفیت حتمی است.

تراز شبکه بوشهر رو هم متاسفانه اطلاعی ندارم. ولی شما ذهنتون رو با تراز مشوش نکنید. کار خودتون رو انجام بدید (خواندن)

(۱۴ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ)arshadbanoo نوشته شده توسط:  سلام خسته نباشن میشه یه راهنمایی به من بکنین تراز پردیس البرز بالاتر از قزوین و پردیس قزوینه؟ کدومشون بهتره البرز یا قزوین ؟

اگر منظورتون رشته نرم افزار بوده ترازهای این دانشگاه ها در مرحله اول تکمیل ظرفیت به شرح زیر است:

پردیس البرز ۶۴۵۵ و قزوین ۶۱۴۷ و پردیس قزوین ۶۲۴۱ بوده که این نتیجه خیلی غیر واقعی است. Smile

چون در مرحله نخست تکمیل ظرفیت ، فقط واحدهای پردیس را همه می توانستند انتخاب کنند و واحدهای اصلی تنها منحصر به کسانی بود که آنرا در مرحله ثبت نام انتخاب کرده بودند.

بنابراین مطمئن باشید تراز قزوین بالاتر از البرز و پردیس قزوین است.

علوم تحقیقات کرمانشاه و کرج؟؟؟؟؟؟ - Manix - 14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ

خوب مشخصه که تراز البرز خیلی بالاتر از کرمانشاه هست دوست عزیز..

مرحله اول تکمیل ظرفیت تراز کرمانشاه ۵۸۵۷ بود و البرز ۶۴۵۵

شما می تونید ۲۰ انتخاب داشته باشید. حالا به ترتیب اولویت های خودتون رو مشخص کنید و ترتیب کرمانشاه و البرز را انتخاب کنید. ولی قطعا وقتی انتخاب کرمانشاه بالاتر از البرز باشد و اگر کرمانشاه قبول نشوید ، مطمئنا البرز نیز قبول نخواهید شد.

RE: راهنمایی در مورد نحوه انتخاب رشته ازاد ۹۲؟؟؟؟؟؟ - mahak.k - 14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ

آخرین مهلت ثبت نام کی هست؟
فقط یک گرایش میتونم شرکت کنم؟

RE: راهنمایی در مورد نحوه انتخاب رشته ازاد ۹۲؟؟؟؟؟؟ - Manix - 14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ ب.ظ

(۱۴ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ)mahak.k نوشته شده توسط:  آخرین مهلت ثبت نام کی هست؟
فقط یک گرایش میتونم شرکت کنم؟

همونطور که دوستمون گفتند تا ۲۱ بهمن ۹۱ هست ولی احتمالا تمدید کنند.

ضمنا در یک رشته می توانید شرکت کنید و در گرایش های مختلف. مثلا رشته مهندسی کامپیوتر و گرایش های نرم افزار ، هوش و معماری

راهنمایی در مورد نحوه انتخاب رشته ازاد ۹۲؟؟؟؟؟؟ - arshadbanoo - 14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ب.ظ

مرسی از کمکتون ، اینکه می گین امسال تکمیل ظرفیت داره یا نداره خیلی مهمه کاش این مسئله مشخص میشد خوب اگه نباشه ما شهرهای بیشتری رو انتخاب می کنیم که قبولیمون تضمین شه در صورتیکه اگه قبول بشیم و تکمیل ظرفیتم باشه دیگه نمیتونیم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنیم!!اونوقت واقعا انتخابامون تلف میشه .. حالت بهتریم میتونه باشه که مثل دوره کارشناسی باشه و با وجود قبولی بازم بشه تکمیل ظرفیت شرکت کرد!!

راهنمایی در مورد نحوه انتخاب رشته ازاد ۹۲؟؟؟؟؟؟ - sahar_S_222 - 14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ

مگه میشه تکمیل ظرفیت نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با منطق جور در نمیاد
اونم دانشگاه ازاد که درصدی از قبولیها به خاطر هزینه و یا قبولی در سراسری نمیرن و ظرفیتش تکمیل نمیشه

علوم تحقیقات کرمانشاه و کرج؟؟؟؟؟؟ - bisotun - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ ب.ظ

دوست عزیز سپاس از پاسختون،یعنی پیشنهادتون اینه که البرز رو انتخاب اول و کرمانشاه رو دوم بزنم؟

راهنمایی در مورد نحوه انتخاب رشته ازاد ۹۲؟؟؟؟؟؟ - nikou - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ

شهرهای آی تی که به بیست هم نمیرسه!Smile

علوم تحقیقات کرمانشاه و کرج؟؟؟؟؟؟ - aatwo - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ ب.ظ

بله اینطوری منطقی هست

RE: راهنمایی در مورد نحوه انتخاب رشته ازاد ۹۲؟؟؟؟؟؟ - mahak.k - 17 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ق.ظ

سلام

اولویت انتخاب دانشگاه ازاد در تراز قبولی تاثیر دارد؟

حوزه امتحانی بر اساس الویت اوله یا انتخابیه؟

قضیه پردیس چیه؟

RE: راهنمایی در مورد نحوه انتخاب رشته ازاد ۹۲؟؟؟؟؟؟ - Manix - 17 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ

(۱۴ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ب.ظ)arshadbanoo نوشته شده توسط:  مرسی از کمکتون ، اینکه می گین امسال تکمیل ظرفیت داره یا نداره خیلی مهمه کاش این مسئله مشخص میشد خوب اگه نباشه ما شهرهای بیشتری رو انتخاب می کنیم که قبولیمون تضمین شه در صورتیکه اگه قبول بشیم و تکمیل ظرفیتم باشه دیگه نمیتونیم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنیم!!اونوقت واقعا انتخابامون تلف میشه .. حالت بهتریم میتونه باشه که مثل دوره کارشناسی باشه و با وجود قبولی بازم بشه تکمیل ظرفیت شرکت کرد!!

شما شک نکنید که تکمیل ظرفیت خواهد داشت چون تعدادی از کسانی که مرحله اول قبول می شوند یا بعلت قبولی در دولتی و پیام نور و غیرانتفاعی ثبت نام نمی کنند، تعدادی بخاطر هزینه های زیاد، تعدادی بخاطر سربازی وتعدادی درسشون تموم نشده و آزمایشی شرکت کرده بوده اند و کلی دلایل دیگر.. بهمین علت تکمیل ظرفیت وجود خواهد داشت.

در هر صورت خیلی ریسکش بالاست. همینجا یکی از دوستان مثل اینکه مرحله اول آشتیان قبول شده بود ولی در تکمیل می توانست تهران قبول شود.

مشورت درمورد انتخاب رشته شهر آزاد ۹۲؟ - aflak - 18 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ

تراز واحد اراک و پردیس مرکزی حدودا بالاتره؟

انتخاب شهر(نرم افزار) - aflak - 18 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ ب.ظ

دوستان من انتخابام با توجه به ترازی که تونستم جمع کنم به این صورته لطفا یه راهنمایی کنید اگه تغییری باید بدم.
۱-ع.ت البرز
۲-واحد اراک
۳-ع.ت مرکزی
۴-ع.ت کرمانشاه
۵-واحد ملایر
۶-واحد بروجرد
۷-ع.ت بروجرد
۸-ع.ت همدان
۹/ع.ت کردستان
۱۰/ع.ت لرستان

انتخاب شهر(نرم افزار) - Manix - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۰ ب.ظ

خوب دوست عزیز ما نسبت به شرایط شما از لحاظ درسی و محل سکونت و...شناختی نداریم بر چه اساسی نظر بدیم؟

RE: انتخاب شهر(نرم افزار) - aflak - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ

من کرمانشاه زندگی میکنم