یک سوال ساده از پیچیدگی زمانی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
یک سوال ساده از پیچیدگی زمانی - mahdiii - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ب.ظ
آقا یه سوال رشد کدوم تابع سریع تره با دلیل. !logn یا !(logn)? |
یک سوال ساده از پیچیدگی زمانی - ۸Operation - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۱۲ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ب.ظ)mahdiii نوشته شده توسط: آقا یه سوال رشد کدوم تابع سریع تره با دلیل. !logn یا !(logn)?!(logn) بیشتره!نجومی هم بیشتره! lgn! = nlgn مثال:n=1024 logn!=10240 ۳۶۲۸۸۰۰=!(logn) |
RE: یک سوال ساده از پیچیدگی زمانی - ana_12345 - 02 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: قضیه مستر میگه اگه [tex]f(n)=nLog^k n[/tex] ، اون وقت کل مسئله میشه از nLog^(K+1) n وقتی که f برابر تتا باشه این قضیه درست. اما اینجا f=log(ni)=O(nlogn) هستش . |
یک سوال ساده از پیچیدگی زمانی - csharpisatechnology - 09 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ
قضیه ی master اینه : سوال شما اینه : [tex]T(n)= 2T(n/2) lgn![/tex] ببین سمت چپ میشه n به توان لگاریتم ۲ در مبنای ۲ که جواب میشه teta_n سمت راست هم میشه : teta_nLgn ---- در اینجا حالت خاص رو داریم : اینجا چون f(n در [tex]lg^k(n)[/tex] ضرب شده ابتدا [tex]lg^k(n)[/tex] رو حذف کن میشه: سمت چپ میشه o_n سمت راست هم میشه o_n چون مساوی شدن پس سمت راست یعنی f(n) رو lgn ضرب می کنی میشه nlgn --- حالا اون چیزی که حذف کرده بودیم یعنی [tex]lg^k(n)[/tex] رو دوباره درش ضرب کن میشه : [tex]nlg^{k 1}(n)[/tex] [tex]nlg^{2}(n)[/tex] --------- در حالت کلی یک حالت داریم به اسم حالت تعمیم: [tex]t(n)=aT(\frac{n}{b}) f(n)[/tex] اگر در روش قضیه ی اصلی داشته باشیم : [tex]f(n)\varepsilon \theta(n^{log_{b}^{a}})lg^k{n}[/tex] و k>=0 باشد داریم: [tex]T(n)\varepsilon \theta(n^{log_{b}^{a}})lg^{k 1}{n}[/tex] ---------------------- مثال : [tex]T(n)=2t(n/2) nlgn=\theta(nlg^2n)[/tex] مثال بعدی: [tex]T(n)=4t(n/2) n^2lgn=\theta(n^2lg^2n)[/tex] |
یک سوال ساده از پیچیدگی زمانی - csharpisatechnology - 09 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ب.ظ
نکته ای که جا گذاشتم هم اینه : ثابت میشه که lg(n!)=nlgn --- |
RE: یک سوال ساده از پیچیدگی زمانی - avril22 - 09 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ
من جزوه ی طورانی رو که واسه پارسالش هست دارم همین سوال رو حل کرده و جوابش هم همون nlog^2n (به توان ۲) و نمیدونم چرا تو کتابش نوشته nlogn |
یک سوال ساده از پیچیدگی زمانی - csharpisatechnology - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ق.ظ
منم طورانی رو دارم ولی نه واسه پارسال عکس بگیرید آپلود کنید بدید ببینیم کجا اشکال داره |
یک سوال ساده از پیچیدگی زمانی - csharpisatechnology - 18 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۱ ق.ظ
احتمالا اشتباه تایپی بوده |