تالار گفتمان مانشت
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - MONA_STAR - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ق.ظ

دوستان تو کارنامه شما چی زده؟

واسه دختر خالم زده ذخیره در انتخاب، واسه دوستم زده قبولی در انتخاب

یعنی اونیکه واسش ذخیره در انتخاب زده، به معنای قبولیش نیست؟

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - شاپری - ۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ق.ظ

من ذخیره شدم
موضوع چیه؟

RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - parla - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ

قبول شدم
ازاد مشهد

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - soli - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ

منم ذخیره شدم
زنگ زدم مرکز آزمون می گه باید به همون واحد مراجعه کنید توی ذخیره ها ثبت نام کنید

RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - Sadeghq1 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ)parla نوشته شده توسط:  قبول شدم
ازاد مشهد

چند نفر پذیرش داشته ؟

RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - mohsen_m - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ)soli نوشته شده توسط:  منم ذخیره شدم
زنگ زدم مرکز آزمون می گه باید به همون واحد مراجعه کنید توی ذخیره ها ثبت نام کنید

نپرسیدی ما قبول شده حساب میشیم ؟!! آخه برا من انتخابای بعدیمو حساب نکرده ! تو اونا قبولی ۱۰۰% بودم !

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - sa16ra - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ق.ظ

یکی شماره های مرکز آزمون رو بده لطفا

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - moh65 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ق.ظ

آزاد قزوین قبول شدم.....

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - rahil_free - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ق.ظ

منم قبول شدم هوش مشهد
کسی میدونه ترمی چقدر در میاد؟

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - alireza13688631 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ق.ظ

منم نمیدونم قبول شدم یا نه آخه زدن ذخیره.
در ضمن برا من تبریز رو زدن.
مهندسای عزیز کسی جریان این ذخیره هارو بدونه تعریف کنه برامون

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - sa16ra - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ق.ظ

بچه ها منم انتخاب دوم سومم قبولی ۱۰۰% بودم اما برای شانس اولی رو هم زدم شهر خودم الان برام نوشته ذخیره
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - شاپری - ۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ

واسه کسی کلمه قبولی زده؟

منم هوش ۱۰۰% قبول بودم. اما اول نرم زدم. زده ذخیره!!!!! یهنی مردود؟

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - mohsen62 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ق.ظ

منم اشتیان ذخیره قبول شدم چیکار باید بکنیم؟

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - simin_3 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ق.ظ

مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / پردیس علوم و تحقیقات دماوند
نمره کل:
۵۶۹۶
نمره کل آخرین فرد پذیرفته شده:
۵۳۴۶
رتبه در انتخاب:
۱۱۰
رتبه آخرین فرد:
۳۱۱
قبول

RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - pilyo - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ق.ظ

جریان این ذخیره چیه بچه ها؟؟؟؟؟؟؟ تورو خدا یکی جواب بده