![]() |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - نسخهی قابل چاپ |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - MONA_STAR - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ق.ظ
دوستان تو کارنامه شما چی زده؟ واسه دختر خالم زده ذخیره در انتخاب، واسه دوستم زده قبولی در انتخاب یعنی اونیکه واسش ذخیره در انتخاب زده، به معنای قبولیش نیست؟ |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - شاپری - ۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ق.ظ
من ذخیره شدم موضوع چیه؟ |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - parla - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ
قبول شدم ازاد مشهد |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - soli - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ
منم ذخیره شدم زنگ زدم مرکز آزمون می گه باید به همون واحد مراجعه کنید توی ذخیره ها ثبت نام کنید |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - Sadeghq1 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ)parla نوشته شده توسط: قبول شدم چند نفر پذیرش داشته ؟ |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - mohsen_m - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ)soli نوشته شده توسط: منم ذخیره شدم نپرسیدی ما قبول شده حساب میشیم ؟!! آخه برا من انتخابای بعدیمو حساب نکرده ! تو اونا قبولی ۱۰۰% بودم ! |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - sa16ra - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ق.ظ
یکی شماره های مرکز آزمون رو بده لطفا |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - moh65 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ق.ظ
آزاد قزوین قبول شدم..... |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - rahil_free - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ق.ظ
منم قبول شدم هوش مشهد کسی میدونه ترمی چقدر در میاد؟ |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - alireza13688631 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ق.ظ
منم نمیدونم قبول شدم یا نه آخه زدن ذخیره. در ضمن برا من تبریز رو زدن. مهندسای عزیز کسی جریان این ذخیره هارو بدونه تعریف کنه برامون |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - sa16ra - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ق.ظ
بچه ها منم انتخاب دوم سومم قبولی ۱۰۰% بودم اما برای شانس اولی رو هم زدم شهر خودم الان برام نوشته ذخیره این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - شاپری - ۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ
واسه کسی کلمه قبولی زده؟ منم هوش ۱۰۰% قبول بودم. اما اول نرم زدم. زده ذخیره!!!!! یهنی مردود؟ |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - mohsen62 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ق.ظ
منم اشتیان ذخیره قبول شدم چیکار باید بکنیم؟ |
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - simin_3 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ق.ظ
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / پردیس علوم و تحقیقات دماوند نمره کل: ۵۶۹۶ نمره کل آخرین فرد پذیرفته شده: ۵۳۴۶ رتبه در انتخاب: ۱۱۰ رتبه آخرین فرد: ۳۱۱ قبول |
RE: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود - pilyo - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ق.ظ
جریان این ذخیره چیه بچه ها؟؟؟؟؟؟؟ تورو خدا یکی جواب بده |