![]() |
این زبان مستقل از متنه؟ n_{a}(w)^2 <n_{b}(w)^2 - نسخهی قابل چاپ |
RE: این زبان مستقل از متنه؟ - zr2358 - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۳ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: برای این که ثابت کنیم [tex]L1=L2[/tex] باید ثابت کنیم: من هم با حرف و استدلال سمانه جان موافقم ![]() |
RE: این زبان مستقل از متنه؟ - sani - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۴۱ ب.ظ
زبان مستقل از متن نیست! زبان هایی که نیاز به محاسبات توانی یا فاکتوریل دارند ،توسط ماشین مستقل از متن قابل پیاده سازی نیستند.حتی زبان ظاهرا ساده a^n^2 هم مستقل از متن نیست! زبانی که تعداد bها از تعداد aها بیشتره رشته bbbbbaaa رو می پذیره! اما اگر همین رشته رو به ماشین زبان توان دار بدیم، اون رو رد می کنه! و این کاملا مشخصه! و نمی دونم چرا دوستان این دو زبان رو با هم مقایسه می کنند! ![]() البته مستقل از متن نبودن این زبان توسط لم پامپینگ هم ثابت می شه که توی کتاب لینز تمرین های مشابه اون هست. |
RE: این زبان مستقل از متنه؟ - ۵۴m4n3h - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۴۱ ب.ظ)sani نوشته شده توسط: زبان هایی که نیاز به محاسبات توانی یا فاکتوریل دارند ،توسط ماشین مستقل از متن قابل پیاده سازی نیستند.حتی زبان ظاهرا ساده a^n^2 هم مستقل از متن نیست!در این که شما میگید شکی نیست، اما در صورتی که ماشین خودش مجبور به انجام محاسبه باشه! مثلاً توی [tex]a^{n^{2}}[/tex] ماشین باید بیاد [tex]n^{2}[/tex] رو حساب کنه! اما این جا ما اومدیم گفتیم زبانی که داریم دقیقاً با یه زبان سادهتر میدونیم مستقل از متن هست مساویه! شما اگه تونیستید ثابت کنید اون دو زبان مساوی نیستند، حق با شماست! |
RE: این زبان مستقل از متنه؟ - shahryar - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۱ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۴۱ ب.ظ)sani نوشته شده توسط: زبان مستقل از متن نیست!دوست عزیز فکر کنم شما اومدین یه راس صفحه آخر و نظرنتون رو نوشتین!! اگه از اولش بخونین متوجه میشین که به احتمال ۹۰ درصد این زبان مستقل از متن است! |
این زبان مستقل از متنه؟ - saria - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۵۲ ب.ظ
سر کلاس دکتر سید جوادی بحث شد و نتیجه گیری شد که مستقل از متن نیست (حساس به متن هست)به دلیل خاصیت فرمولی بودنش ما نمیتونیم فرمول رو باز کنیم و تجزیه تحلیل روش انجام بدیم..... ۲ گرامری که واسه این نوشته میشه با اون حالت ساده ترش فرق میکنه |
RE: این زبان مستقل از متنه؟ - ۵۴m4n3h - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۵ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۵۲ ب.ظ)saria نوشته شده توسط: سر کلاس دکتر سید جوادی بحث شد و نتیجه گیری شد که مستقل از متن نیست (حساس به متن هست)به دلیل خاصیت فرمولی بودنش اما من قبول ندارم! زبان رو نباید به شکلی که داده شده بهش نگاه کرد، بلکه زبان رو باید به صورت مجموعه ای از رشتهها دید، که توی هر دوی این زبانها رشته های یکسانی هست، پس هر دو یک زبان هستند! |
RE: این زبان مستقل از متنه؟ - saria - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۷ ب.ظ
ماشین فقط زبانی که بهش داده شده رو میبینه و تجزیه و تحلیل راجع به مشابه بودنش با یه زبانه دیگه ای که مستقل از متن هستش نداره(مث انسان ...منو تو...) ولی خوب اگه اومد اعتماد کن و مستقل از متن نیستش رو بزن ![]() |
RE: این زبان مستقل از متنه؟ - ۵۴m4n3h - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۷ ب.ظ)saria نوشته شده توسط: ماشین فقط زبانی که بهش داده شده رو میبینه و تجزیه و تحلیل راجع به مشابه بودنش با یه زبانه دیگه ای که مستقل از متن هستش نداره(مث انسان ...منو تو...) اگه این ماشین رو انسان طراحی کنه (مثل کاری که ما توی نظریه انجام میدیم) طراحش قدرت تجزیه و تحلیل داره ![]() من اگه بیاد میزنم مستقل از متن ![]() با این تحلیلی که شما میگید، حتماً زبانی مثل زبان زیر رو میگید مستقل از متن، نه؟ [tex]uww^{R}v ; u,w,v\epsilon \left \{ a,b \right \}^{*}[/tex] |
این زبان مستقل از متنه؟ - ف.ش - ۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۳۹ ب.ظ
سمانه خانم این زبانی که میگید مستقل از متنه چون میشه به جای W,W^R لاندا گذاشت. |
RE: این زبان مستقل از متنه؟ - ۵۴m4n3h - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۵۰ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۳۹ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: سمانه خانم این زبانی که میگید مستقل از متنه چون میشه به جای W,W^R لاندا گذاشت. البته منظورتون منظمه دیگه؟ نه؟ من اون مثال رو زدم که بگم برای قضاوت در مورد زبان نباید فقط به قیافه ش توجه کرد، بلکه باید تجزیه تحلیلش کرد! |
این زبان مستقل از متنه؟ - ف.ش - ۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۰۳ ب.ظ
آره منظم هم هست |
RE: این زبان مستقل از متنه؟ - mehr.iman - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۰۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: آره منظم هم هستاین چجوری منظمه؟! |
RE: این زبان مستقل از متنه؟ - ۵۴m4n3h - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۳ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۰۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: آره منظم هم هستاین چجوری منظمه؟! میشه کلاً فرض کرد [tex]ww^{R}[/tex] همیشه [tex]\lambda[/tex] هست! چون که اون u و v کنارش میتونه پوششش بده! |
RE: این زبان مستقل از متنه؟ - mehr.iman - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۴ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط:اینطوری که شما میگین که همه زبونا منظم میشن!،چجوری میخواین برا این FA بکشین؟(04 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۳ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۰۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: آره منظم هم هستاین چجوری منظمه؟! من سر درنمیارم ![]() |
RE: این زبان مستقل از متنه؟ - shahryar - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۹ ق.ظ
این زبان اگه [tex]w \epsilon (a,b) [/tex] باشه منظمه و اگر [tex]w \epsilon (a,b)*[/tex] باشه مستقل از متنه. |