|
|
کتاب ارشد هوش مصنوعی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
انتخاب کتاب مناسب درزمینه شبکه عصبی،شناسایی آماری الگو و مهندسی دانش و سیستم های خبره - arashmar - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ب.ظ
سلام من امسال هوش قبول شدم و این واحد ها رو هم گرفتم ۱-شبکه عصبی ۲- مهندسی دانش و سیستم های خبره ۳- شناسایی آماری الگو از دوستان عزیزی که این درسها رو پاس کردن خواهش ام اینه که کتابهایی که در این زمینه رو مطالعه کردن و احیانا خوب بوده رو معرفی کنن. مرسی |
|
انتخاب کتاب مناسب درزمینه شبکه عصبی،شناسایی آماری الگو و مهندسی دانش و سیستم های خبره - پیام آشنا - ۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ
سلام در مورد شبکه عصبی کتاب هیکین مورد تایید اکثریت دانشجویان و همینطور اساتید بوده و الگو هم کتاب فوکوناگا رو بهتون پیشنهاد میکنم. موفق و پیروز باشید |
|
انتخاب کتاب مناسب درزمینه شبکه عصبی،شناسایی آماری الگو و مهندسی دانش و سیستم های خبره - redrose - 29 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ق.ظ
سلام.پیام خصوصی یا ایمیلتون رو چک کنین یک لینک براتون قرار دادم در زمینه سیستم های خبره و مهندسی دانش.البته جزوه هست کتاب نیست |
|
کتاب ارشد هوش مصنوعی - amirali91 - 02 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ
با سلام خدمت همه من دنبال بهترین مرجع برای درس سیستم هی فازی و یادگیری ماشین هستم،کتابهای wang,zimmerman و jang برای فازی بهم پیشنهاد شده که خوندن همه غیرممکنه اگه کسی آشنایی داره بگه کدوم بهتره تا اونو تهیه کنم. برای یادگیری ماشین هم یه کتاب معرفی کنید. ممنون
|
|
کتاب ارشد هوش مصنوعی - sh4477 - 13 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ
من کتاب jang رو پیشنهاد می کنم |
|
کتاب پردازش تصویر - motahareh.eb - 05 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ب.ظ
سلام به کتاب پردازش تصویر با ترجمه فارسی نیاز مبرم دارم . اگه امکانش هست به ebrahimifard.mo@gmail.com ارسال کنید . مر۳۰ |