تالار گفتمان مانشت
کتاب ارشد هوش مصنوعی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
انتخاب کتاب مناسب درزمینه شبکه عصبی،شناسایی آماری الگو و مهندسی دانش و سیستم های خبره - arashmar - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ب.ظ

سلام
من امسال هوش قبول شدم و این واحد ها رو هم گرفتم

۱-شبکه عصبی
۲- مهندسی دانش و سیستم های خبره
۳- شناسایی آماری الگو

از دوستان عزیزی که این درسها رو پاس کردن خواهش ام اینه که کتابهایی که در این زمینه رو مطالعه کردن و احیانا خوب بوده رو معرفی کنن.
مرسی

انتخاب کتاب مناسب درزمینه شبکه عصبی،شناسایی آماری الگو و مهندسی دانش و سیستم های خبره - پیام آشنا - ۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ

سلام
در مورد شبکه عصبی کتاب هیکین مورد تایید اکثریت دانشجویان و همینطور اساتید بوده و الگو هم کتاب فوکوناگا رو بهتون پیشنهاد میکنم.

موفق و پیروز باشید

انتخاب کتاب مناسب درزمینه شبکه عصبی،شناسایی آماری الگو و مهندسی دانش و سیستم های خبره - redrose - 29 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ق.ظ

سلام.پیام خصوصی یا ایمیلتون رو چک کنین
یک لینک براتون قرار دادم در زمینه سیستم های خبره و مهندسی دانش.البته جزوه هست کتاب نیست

کتاب ارشد هوش مصنوعی - amirali91 - 02 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ

با سلام خدمت همه
من دنبال بهترین مرجع برای درس سیستم هی فازی و یادگیری ماشین هستم،کتابهای wang,zimmerman و jang برای فازی بهم پیشنهاد شده که خوندن همه غیرممکنه اگه کسی آشنایی داره بگه کدوم بهتره تا اونو تهیه کنم.
برای یادگیری ماشین هم یه کتاب معرفی کنید.
Blushممنون

کتاب ارشد هوش مصنوعی - sh4477 - 13 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ

من کتاب jang رو پیشنهاد می کنم

کتاب پردازش تصویر - motahareh.eb - 05 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ب.ظ

سلام به کتاب پردازش تصویر با ترجمه فارسی نیاز مبرم دارم . اگه امکانش هست به ebrahimifard.mo@gmail.com ارسال کنید . مر۳۰