تالار گفتمان مانشت
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ق.ظ

گروه هفتم هم تموم کردن، براشون آرزوی سلامتی و موفقیت داریم.

گروه هفتم:
(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ب.ظ)mamani نوشته شده توسط:   یک تا جزء ۳۰ خوندم

(۰۴ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ب.ظ)Mahbanoo313 نوشته شده توسط:  گروه هفتم : حزب دو تاجزء ۳۰ خونده شد .

(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ق.ظ)eris229 نوشته شده توسط:  به لطف خدا حزب ۳ تا جزء یک تا ۳۰ تلاوت شد.

(۲۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط:  من حزب ۴ جزء ۳۰ رو خوندم
خانم Helmaa تا جزء ۱۳ رو خوندن و بقیه به خانم masume_ml واگذار شد .

RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ

گروه چهارم هم تموم کردن، براشون آرزوی سلامتی و موفقیت داریم.فقط یک گروه موندن اشالله اوناهم به زودی تموم میکنن.

گروه چهار:
(۳۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ)saharp نوشته شده توسط:  من هم حزب۱ ، جزء ۱ تا ۳۰ رو خوندم

(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ب.ظ)ali reza نوشته شده توسط:  من هم حزب۲ ، جزء ۱ تا ۳۰ رو خوندم

(۱۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ق.ظ)MEHDI_M نوشته شده توسط:  حزب ۳ از جرء ۱ تا ۳۰ خوانده شد.

(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:  حزب ۴ از جرء ۱ تا ۳۰ خوانده شد.

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - ali reza - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ)parva نوشته شده توسط:  گروه چهارم هم تموم کردن، براشون آرزوی سلامتی و موفقیت داریم.فقط یک گروه موندن اشالله اوناهم به زودی تموم میکنن.

گروه چهار:
(۳۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ)saharp نوشته شده توسط:  من هم حزب۱ ، جزء ۱ تا ۳۰ رو خوندم

(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ب.ظ)ali reza نوشته شده توسط:  من هم حزب۲ ، جزء ۱ تا ۳۰ رو خوندم

(۱۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ق.ظ)MEHDI_M نوشته شده توسط:  حزب ۳ از جرء ۱ تا ۳۰ خوانده شد.

(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:  حزب ۴ از جرء ۱ تا ۳۰ خوانده شد.
واقعا پیگیری و به پایان رسوندن این ختم قرآن ها کار سختی بود
خیلی از پیگیرهاتون ممنونم انشاالله که خیرشو تو زندگیتون ببینید

RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 15 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ

دوستای عزیزی که تو گروه‌های ختم قران ماه رمضون شرکت کرده بودن از همتون ممنونیم، فقط یکی از دوستان نتونسته بود بخونه و متاسفانه دیر اطلاع دادن، من حذب چهارم این گروه رو خوندم، و بلاخره همه‌ی گروه‌ها تکمیل شدن.

گروه ششم هم تموم شد، براشون آرزوی سلامتی و موفقیت داریم.

گروه شش:

انرژی مثبت نوشته شده توسط: من حزب اول تمام جزها رو خوندم.

(۰۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ق.ظ)ماه بانو نوشته شده توسط:  حزب ۲ از تمام جزء ها تمام شد (گروه ۶)

azarakhsh1986 نوشته شده توسط: حزب ۳ از جرء ۱ تا ۳۰ خوانده شد.

parva نوشته شده توسط: حزب چهارم از جزء ۱ تا ۳۰ خوانده شد."گروه ششم"