تالار گفتمان مانشت
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  از ظهر تا حالا ۵۰ تا آدرس رو روی سنجش امتحان کردم، هیچ کدوم نتایج ارشد ۹۳ نبود!!! Help PLZ

الگوش رو پیدا کردم یه کلمه ی تصادفی ۳ حرفی داره که اون کار رو خراب می کنه

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - azadeh419 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ب.ظ

سلام
من که ۶ ماه کم و بیش درس خوندم
قبل کنکور استرس داشتم سر جلسه داغ کردم بعد جلسه ام سِر شدم Big Grin

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - gholizadeh1992 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:  کرده
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:  
(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  بچه ها نظرتون چیه؟ وقتی میگن ۲ شنبه جواب ها رو میدن، یعنی از فردا شب ۱۲ به بعد رو سایته؟ یا پس فردا؟ یا پسین فردا؟ یا.. آخه واقعا این چه وضعیه که ما داریم؟..

ولی یه حس عجیبی به من میگه نتایج چهارشنبه میادUndecided

من کلی برنامه ریختم به فنا میرم اینجوریی ، حستون اشتباه میکنه انشالله

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:  
(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط:  من چند روز بعد اعلام نتایج میام تهرون ، کسانی که علاقمند هستن شیرینی قبولیشون رو میل کنم پیام بدن =))))))

بیا در خدمتم Big Grin
شمارتو برام پیام خصوصی کن(دخترا نبینن Big Grin ) هماهنگ میکنیم. بچه های دیگه هم هستن... Big Grin

من دو پرس ! گفته باشم !

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ

بچه ها همگی رو سپاس کلیک کنید ببینم تا ۲۰ تای از سپاس می کنند.

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - nasim** - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ

دوستان منتظر فقططططط ۸۷ ساعته دیگر تا اعلام نتایج باقیستBig GrinBig GrinBig Grin البته با احتساب اینکه احتمالا جوابا چهارشنبه میادCool

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - hosshah - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۳ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  چرا؟ سپاس‌گزاری شده توسط خیلی از بچه ها سپاس گذاری رو کلیک نمی کنند .
حداقل برای من کلیک کنید.

احیانا از مشکل کمبود توجه رنج میبری شما؟

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:  دوستان منتظر فقططططط ۸۷ ساعته دیگر تا اعلام نتایج باقیستBig GrinBig GrinBig Grin البته با احتساب اینکه احتمالا جوابا چهارشنبه میادCool

چهارشنبه دیگه کجا بوده تو از خودت درآوردی
قربونت شایعه پخش نکن
سنجش میبینه شر میشه واسه ما چشم انتظارا

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - nasim** - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:  
(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:  دوستان منتظر فقططططط ۸۷ ساعته دیگر تا اعلام نتایج باقیستBig GrinBig GrinBig Grin البته با احتساب اینکه احتمالا جوابا چهارشنبه میادCool

چهارشنبه دیگه کجا بوده تو از خودت درآوردی
قربونت شایعه پخش نکن
سنجش میبینه شر میشه واسه ما چشم انتظارا

Sleepyلابد من یه چیزی میدونم که میگم دیگه!سال پیشم سنجش گفته بود جوابا نوزدهم میاد،ولی ۲۲ اومد...حالا از من گفتن بود.خیلی هم انتظار دوشنبه رو نداشته باشیم بهتره.

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Asemaneabi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ ب.ظ

بچه ها من یه دور دیگه درصد هامو بگم شما ها یه تخمینی......

: دی : دی : دی

من اسم و فامیلم و نمیگم که کسی نشناسه... شماها من و تو خیابون ببینین یه کتکی میزنین..... : دی

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:  یه کاری نکن ناهار ببرمت سیرابی و کله پزی داش غلام یه پرس هم نتونی بزنیاااااا Big Grin

پس اگه بحث کله‌پزیه من خودم رو از همین‌جا دعوت می‌کنم Big Grin

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Asemaneabi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ

اصلا شما بودی خودتو میبخشیدی؟؟؟

به خدا نمیتونم... بابا من بی دقتی کردم.. بی دقتی کردم در حد بازی رئال -بایرن...

من الان ۳۰ درصد مشترک زده بودم... دیگه انقد به شماها پ-خ نمیدادم اذیتتون کنم...

من کللللللی راجع به فرآیند پدر و فرزند مطالعه کرده بودم برداشتم زدم کد!!!!!!!!

اگه بهترین روانشناسای دنیا هم بیان و بگن ها.... بازم خودمو نمیبخشم....

باید نرم افزار ۱۰۰ میزدم

د شماها نمیدونین من چقققققد نرم افزار خونده بودم.....

ای خدا ای خدا.... تو منو ببخش

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - gholizadeh1992 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  
(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:  یه کاری نکن ناهار ببرمت سیرابی و کله پزی داش غلام یه پرس هم نتونی بزنیاااااا Big Grin

پس اگه بحث کله‌پزیه من خودم رو از همین‌جا دعوت می‌کنم Big Grin

آقا ممد تو همکلاسی ما بشو ، یه کله با مغز باهوش به حساب من Big Grin Big Grin Big Grin

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - guest12 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ

دوستان Exclamationمثل اینکه یه خبراییه چون سایت سنجش کلا از دسترس خارج شدهHuh

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  اصلا شما بودی خودتو میبخشیدی؟؟؟

به خدا نمیتونم... بابا من بی دقتی کردم.. بی دقتی کردم در حد بازی رئال -بایرن...

من الان ۳۰ درصد مشترک زده بودم... دیگه انقد به شماها پ-خ نمیدادم اذیتتون کنم...

من کللللللی راجع به فرآیند پدر و فرزند مطالعه کرده بودم برداشتم زدم کد!!!!!!!!

اگه بهترین روانشناسای دنیا هم بیان و بگن ها.... بازم خودمو نمیبخشم....

باید نرم افزار ۱۰۰ میزدم

د شماها نمیدونین من چقققققد نرم افزار خونده بودم.....

ای خدا ای خدا.... تو منو ببخش

:|||||||||||||

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Asemaneabi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ)guest12 نوشته شده توسط:  دوستان Exclamationمثل اینکه یه خبراییه چون سایت سنجش کلا از دسترس خارج شدهHuh

از ظهر که من رفتم از دسترس خارج شد....

نه ه ه ینی دارن میذارن؟؟؟؟؟ نه..... نگو توروخدا نگو