گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - alagh - 11 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ق.ظ)sarehkar نوشته شده توسط:(11 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ)alagh نوشته شده توسط: میشه بگی ریاضی مهندسی چه قد طول کشید و از رو چی خوندی؟تست هم زدی؟من ۶ تا درس با هم می خونم خوبه افرین. تو سایت نصیر دیدم که کتاب کریمی دوجلدیه.اره؟ هردوتاشو باید گرفت؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - shahbazi - 11 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ب.ظ)par par_92 نوشته شده توسط: منم میخوام مدرسان شرکت کنم ازمون اولش ۳ابانه ازمونای اینترنتیشو نمیشه ثبت نام نکرد چون همه باهمن پک کامل با کتابا۸۵۰ده درصد تخفیف هم داره کتابای خوبش که بدرد بخوره معماری خیلی خوبه چاپ نود و یکش خیلی کامل شده نانو هم توش هست منطقیش هم خیلی خوبه سیستم عاملش هم خوبه امارش هم خوبه اگه کسی نخواد پارسه رو بخونه کلی مثال و تمرین خوب داره و حاشیه و اضافه نداره درمورد بقیه اطلاعی ندارم بعضی از بچه های اینحا دارن استفاده میکنن خیلی از این کتابا راضی بودن برای گرایش معماری هم وی ال اس ای خوبه. |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - alagh - 11 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ
سیستم عامل تموم شد گسسته رو از فردا شروع میکنم.به توصیه یکی از دوستام که رتبش ۱۹ شده میخوام از رو اندرسون بخونم .البته کتابه هنوز به دستم نرسیده |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - sellena - 11 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ
نرم افزار پرسمن و مدرسان،پایگاه مقسمی و رانکوهی،مدیریت رابینز ،هوش مصنوعی راهیان ارشد، اینا تموم شد خوندنش. زبان هم که هرشب شبکه فصل ۴ کراس سیستم فصل دوم الگوریتم بدم میاد |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - El@he - 12 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ
اینجا بچه ها میانگین روزی چند ساعت درس میخونن؟! چقدر ماشالا تند تند پیش میرید! بابا آزمون بهمنه ها :ی |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - explorer - 12 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ
قبل از ماه رمضون خوب بود میرسید به ۶ ساعت ولی الان آخرش برسه به ۴ ساعت هنر کردم |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - asrinvakili - 12 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ
۱ فصل گسسته فلی زاده ۳ فصل مدار منطقی موریس ۲ فصل پایگاه داده پوران ۱ فصل سیستم عامل استالینگز ۱ فصل معماری موریس ۱ فصل محاسبات عددی نیکوکار ۱ فصل نظریه لینز تا الان اینقد خوندم نظرتون چیه بچه ها؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - hamid88 - 12 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ)sellena نوشته شده توسط: نرم افزار پرسمن و مدرسان،پایگاه مقسمی و رانکوهی،مدیریت رابینز ،هوش مصنوعی راهیان ارشد، اینا تموم شد خوندنش. بهتون واقعاً تبریک میگم. میشه بپرسم از کی شروع کردین و روزی میانگین چند ساعت میخونین؟ یه سوال دیگه الان درسایی که تموم کردین یعنی الان مسلط هستین بهشون یا به صورت روزنامه وار مطالعه کردین؟ |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 12 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ق.ظ
یه چیزی که هست من مثلا معماری الان ۶ فصل و نیم خوندم ولی هی یه حسی بهم میگه قبلشو درست بلد نیستم یا مثلا گسسته که دیگه هیچی اصن شما ها اینطوری نیستین ؟؟؟؟ :-؟ |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - explorer - 12 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ق.ظ
اره این حس منو از دوران طفولیت رها نمیکنه |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - ehsan2010 - 12 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۴۰ ق.ظ
سلام خدمت دوستان عزیز نرم افزار(مدرسان):۲ فصل گسسته(پوران):۱ فصل شبکه(حقیقت): ۳ فصل سیستم عامل(حقیقت):۱ فصل پایگاه(روحانی): ۴ فصل ساختمان(----): -۰- ----------- زبان هم که هرشب (اگه کاری پیش نیاد) میخونم ۵۰۴ هرشب ۴۵ دقیقه میخونم(به طور میانگین)>>> الان درس هفتم و هرچند شب یکبار از زبان تخصصی پارسه میخونم>>> الان درس ۱ ام ساختمان داده هم جز برنامه تابستانم هست ولی متاسفانه تا الان نتونستم منبع خوبی براش پیدا کنم |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - saeedehs - 12 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ق.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ)sellena نوشته شده توسط: نرم افزار پرسمن و مدرسان،پایگاه مقسمی و رانکوهی،مدیریت رابینز ،هوش مصنوعی راهیان ارشد، اینا تموم شد خوندنش. افرین به شماها |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - sarehkar - 12 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ق.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:جلد دوم تست هست البته تو جلد اول هم کلی تست و تمرین هست اما تمام تست های ریاضی مهندسی تو جلد دوم آورده شده که البته من تست ها رو از کتاب مدرسان که قبلا داشتم می خوام کار کنم(11 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ق.ظ)sarehkar نوشته شده توسط:(11 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ)alagh نوشته شده توسط: میشه بگی ریاضی مهندسی چه قد طول کشید و از رو چی خوندی؟تست هم زدی؟من ۶ تا درس با هم می خونم |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - hamid88 - 12 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ق.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:(11 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ)sellena نوشته شده توسط: نرم افزار پرسمن و مدرسان،پایگاه مقسمی و رانکوهی،مدیریت رابینز ،هوش مصنوعی راهیان ارشد، اینا تموم شد خوندنش. Sellena خانوم منتظر راهنمایی و جواب شما هستم |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mohsen f - 12 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ق.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ق.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: یه چیزی که هست من مثلا معماری الان ۶ فصل و نیم خوندم ولی هی یه حسی بهم میگه قبلشو درست بلد نیستم منم همین احساس رو داشتم برگشتم از اول بخونم دوباره ولی خیلی وقت میگیره بار اول فقط ذهن آماده میشه دقیقا خیلی چیزا یادم رفتم بود فک کنم همینجوری بخونیم بریم جلو بهتر باشه... نمیدونم موازی بخونیم درسارو بهتره یا مثلا یه کتاب بخونیم تموم بشه بریم سراغ کتاب بعدی! |