چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - نسخهی قابل چاپ |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - ۸Operation - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ
حالا این ۳۳۶۰۹ که دیگه زیر گرایش نداره ؟یعنی دیگه داخل دانشگاه تعیین گرایش نمیشن که!؟ |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - arash_md - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ
کی به دکتر ربیعی ایمیل زده؟ من از طریق سایت گروه آی تی نتونستم بهشون میل بزنم یه میل دیگه ازشون داشتم میل زدم ولی جواب نداده اگه کسی میل زده و جواب گرفته خواهشا متنش رو بزاره ما هم بفهمیم چه خبره |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - Amir V - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: حالا این ۳۳۶۰۹ که دیگه زیر گرایش نداره ؟یعنی دیگه داخل دانشگاه تعیین گرایش نمیشن که!؟کلا هر کی از هر گرایشی بیاد شریف همگی به ۳ تا زیر گرایش شبکه، امنیت و MIS تقسیم میشن. |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - ali123321 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ
کی قراره اصلاح بشه؟ امشب؟ به نظرتون سنجش خبر دار میشه اشتباه کرده یا نه؟ |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - hesamvazirii - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ
۳۳۶۱۹ مهندسی فناوری اطلاعات -شبکه های کامپیوتری || نوبت دوم : ۱ نفر بقیه هر چی جفنگیات توی اصلاحیه میبینی همش غلط تایپی و گاگول بودن آدمای سنجشه. [/quote] مرسی امیر جان/آره حق با توئه. ای خاک بر سر مفت خورشون فقط پول میگیرن ۴ تا گوسفند رو میذاشتن پشت سیستم بهتر کار میکردن وای خدای من دیگه خسته شدم از این همه استرس بلاتکلیفی اشتباه تایپی اشتباه لفظی ..... اه دلم واسه خواب راحت تنگ شده خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - arash_md - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ب.ظ
همین الان دکتر ربیعی جواب میلم رو داد متنش رو میزارم سلام فردا پی گیری می کنم حالا متوجه شدید مشکل کجاست حمید - Show quoted text - ========================================= Hamid R. Rabiee, PhD Professor, Computer Engineering Director, AICT Research Center Director, DML & VASL Research Labs Sharif University of Technology Senior Member, IEEE |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - sia.hatami - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۱ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: مدرک IT میخوره. تشکر از راهنماییتون درسته ولی من رتبم به امیرکبیر نمی خوره (رتبه ام ۳۰ هستش) حالا برا اطمینان بخوام بزنم معلوم نیست که تو شریف امنیت میدن یا نه؟ |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - Mänu - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ب.ظ
الان که دارم فک میکنم،میبینم خوشحالم که رتبه ام بد شد.برم سال دیگه بیام شاید اینا تصمییم درست گرفتن تکلیفشون با خودشون روشن شد |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - ali123321 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ
آرش دکتر منظورش چی بوده که زده "حالا متوجه شدید مشکل کجاست"؟! |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - explorer - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: آرش دکتر منظورش چی بوده که زده "حالا متوجه شدید مشکل کجاست"؟!یعنی اینکه مشکل از سنجشه، نه شریف |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - arash_md - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: آرش دکتر منظورش چی بوده که زده "حالا متوجه شدید مشکل کجاست"؟! منظورش اینه که این مشکلاتی مه پیش اومده تقصیر اونا نیست و از طرف سازمان سنجش پیش میاد ظاهرا بچه ها به اونا اعتراض کردن و بهشون گفتن شما مقصرید الان با توجه به پیگیری های مهدی و دانشگاه بازم سازمان سنجش اینجوری همه چی رو بهم ریخته |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - jazana - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ
تصحیح شد. ۱۰ IT ۷ شبکه عجب! |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - shahrooz33ce - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ب.ظ
ولی عجب ۴ ساعتی بود از ۶ تا ۱۰ ، مردیم از استرس ! آخرش هم تیر خلاص رو بهمون زدن به خاطر اشتباه چند تا آدم ابله بی دقت ! من که تا مدت ها امشب یادم میمونه ... شبی که سنجش کولاک کرد انقد فحش و نفرین برای خودش خرید... بریم لالا ... شب خوش |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - shozdeh - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ
اه ! معلوم نیست باید به کدوم سازشون برقسیم.... آخه ...! لا اله الا الله! کسی نیست این تاپیک اصلاح سنجش رو ببنده این قدر بهش سیخ نزن؟! |