|
|
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - نسخهی قابل چاپ |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - Cambyses - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ب.ظ)qwerty11 نوشته شده توسط: تستهای ریاضی خیلی خیلی سخت بود! اصلاً شوکه شدم این تستها رو دیدم! سلام دوست عزیز، عدد ۰ جزو اعداد طبیعی محسوب میشه و این سوال به هیچ عنوان حذف نخواهد شد...این مورد حتا تو فصل ۱ یا ۲ CLRS هم بهش اشاره شده در مورد اینکه چرا بین علمای ایرانی اختلافِ سر طبیعی بودن یا نبودن عدد ۰، دلیلش اینکه که تمام کتابهای ریاضی راهنمایی و دبیرستان از روی متون فرانسوی استخراج شدند و اینکه فرانسویها اعداد طبیعی رو از ۱ شروع میکنن، ولی کتابهای امریکایی اعداد طبیعی رو از ۰ شروع کردن...از اونجایی که رفرنس بیشتر درسهامون کتابهای امریکایی هست پس فرض طراحها هم همین میشه در کل سوالهای علوم کامپیوتر فوق العاده بودن...واقع لذت بردم و در مقابل سوالهای مهندسی فوق العاده مضخرف بود |
|
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - YASERJVANI - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ب.ظ
من روبگو سر جلسه باخودم ماشین حساب برده بودم دم در ورودی ورودی میگشتن ولی ماشین حساب من رو ندیدن من هم هواسم نبود سر جلسه داشتم سوالای مدار منطقی رو حل میکردم یه دفعه مراقب اومد دفتر چه رو نشونم داد و گفت ماشین حساب ممنوعه !!!بعد هم برگه روی صندلی رو کند و رفت که بده به حراست دیگه نمی فهمیدم دارم چی کار می کنم شمارنده به اون اسونی رو نمی تونستم حل کنم ول کردم رفتم سوال بعدی بعد از یه بیست دقیقه ای مراقب برگشت و گفت بهت حال دادم و برگه رو نبردم حراست ....اگه بدونی چی به سرم اومد |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - qwerty11 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۴ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ق.ظ)Cambyses نوشته شده توسط: سلام ممنون دوست عزیز از راهنمایی شما. از چه نظر سوالات علوم کامپیوتر فوق العاده بود؟ شما چطور دادین؟ |
|
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - fatemeh-r - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ب.ظ
سلام به همه دوستان خسته نباشین. من از جمعه تاحالا توی شوک هستم دارم دیوانه میشم دلم به حال خودم و امثال خودم میسوزه و پشیمانم که چرا دنبال کار نرفتم و سمت ارشد اومدم. این مملکت صاحب نداره و کسی یقه ی طراح رو نمی گیره. خدا ازش نگذره. من واقعا ازش نمیگذرم. این کنکور اصلا بر اساس سواد نبود نمی دونم چرا این کار رو با بچه ها کردن. هیچ سالی اینجوری نبود فک کنم یک شبه سوال طرح کردن. سوالی طرح کردن که ما ۸ ماه خوندیم با کسی که ۲ ماه خوند یکی شد. نباید تا این حد ساده می اوردند . clrs , Klinberg , cjdate , linz , paterson , mano , prat , واااااااااااااااااااااااااااااااااااای چرا اینا رو خوندم و وقت خودمو گرفتم کاش فقط رو کتابای پوران و مقسمی زوم می کردم و چندین بار می خوندمش . فکرشو نمی کردم تکراری و اسون بیارن. دارم دیوانه میشم نه از دست خودم . بلکه از این بی سواد هایی که طراح سوال بودند. حق من این نبود که الان همه ی ....... هایی که دورو برم که ۲ ۳ ماه خوندن هم در حد من زدن یا شاید بهتر. به فهم و شعور ما توهین شد. حالم از همه چی بهم می خوره. اگه درس و دانشگاه اینه کاش هیچ وقت سمتش نمی رفتم و جووونی میکردم......... |
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - موج - ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان خسته نباشین. اولا صبر کنید نتایج بیاید. فکر میکنم شما از وضعیت کنکور زیاد آگاه نیستید اگه اینطور که شما میگید و سوالات این قدر براتون آسون بوده شک نکنید جزو رتبه های برتر هستید چون برای بقیه اینطور نبوده قبول دارم که سوالات یک شبه طرح شده ولی بعضیهاش هم خیلی سخت و بیخود بوده همش که آسون نبوده. کلا سه تا سوال تکراری داشته آزمون پس اگه به نظر شما آسون بوده باید خوشحال باشید نه ناراحت |
|
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - fatemeh-r - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ب.ظ
ساختمان و منطقی گلابی معماری خوب بود سیستم عامل جدا از مشکل بودن وقت گیر بود و من وقت نکردم نظریه یه جوری بود من یکی زدم. محاسبات ساده بود بقیه ریاضی ها رو نظری ندارم. تخصصی افتضاححححححححح و غیر استاندارد و با گزینه های غلطش تمرکزم رو بهم زد من نمی گم همه ی درسا اسون بوده اما همین ساختمان و منطقی هم نباید تا این حد اسون میبود و |
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - موج - ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: ساختمان و منطقی گلابی معماری خوب بود سیستم عامل جدا از مشکل بودن وقت گیر بود و من وقت نکردم نظریه یه جوری بود من یکی زدم. محاسبات ساده بود بقیه ریاضی ها رو نظری ندارم. حالا درست شد غیر استاندارد بود و نه آسون (دفعه اول نبود هر سال همینه) با تمام این وجود قول میدم درصداتون رو با یه کارنامه مشابه پارسال چک کنید همون خواهد شد آزمون سال پیش ۹۰ نسبت به سال قبلش ۸۹ کاملا مشهود مشترک سخت تر طراحی شده . با این حال زمانی که درصدا اومد دیدیم تفاوت چندان نیست و اینکه ما فکر میکردیم یه نفر که ۳۰ درصد مشترک زده باید کارنامش رو با یه نفر که سال قبل ۴۰ درصد زده مقایسه کنه غلط بود امسال هم همینه با تمام تفاوت هایی که احساس میشه درصدها قابل قیاس با سال قبل هستند پس تا اومدن کارنامه صبر داشته باشید و برنامه ریزی کنید برای زمانتون که اگه به قول خودتون هدر رفته بیش از این هدر نره موفق باشید |
|
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - fatemeh-r - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ
حالم از دانشگاه ازاد بهم می خوره اما ظاهرا باید برای ازاد بخونم یا اصلا بی خیال درس بشم و برم سمت ازدواج تا پیر نشدم هر چند درس پیرم کرد |
|
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - mehdi67ma - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ
سلام دوستان سوالات ارشد ۹۱ کامپیوتر دفترچه D از کجا میتونم دانلود کنم؟؟؟؟؟؟ |
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - sss - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۱ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:یعنی روی رتبه کل یا کشوری یا همچین چیزی هم تاثیر نداره؟(29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۵ ب.ظ)alamdar نوشته شده توسط: مثلا من همه تخصصی هوش رو درست زده باشه ، بعد بگم حیفه بذار معماری رو هم بزنم و همه تخصصی معماری رو غلط بزنمتاثیری نداره. من خودم زمان کنکور ارشد معماریها رو شانسی پر کردم نمرهام منفی شد!! ربطی به هم ندارند. (۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ ق.ظ)alamdar نوشته شده توسط: منم امیرکبیر امتحان دادم هیچکسی حرفی از امضا و ... نزداحتمالا همه جا ۸:۳۰ شروع میشه من کرج امتحان دادم و ۸:۳۰ شروع شد.تازه تا لحظه آخر هم داشتن میومدن و خبری از بستن در و این حرفا نبود. |
RE: از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - alamdar - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۲۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۹ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: منم امیرکبیر امتحان دادم هیچکسی حرفی از امضا و ... نزداحتمالا همه جا ۸:۳۰ شروع میشه من کرج امتحان دادم و ۸:۳۰ شروع شد.تازه تا لحظه آخر هم داشتن میومدن و خبری از بستن در و این حرفا نبود. [/quote] والا تا جایی که یادمه رو کارت زده بود شروع آزمون ساعت ۸ ![]() به نظر من سوالای سیستم عامل داستان بود ... هرکدومش نصف صفحه تصمیم کبری نوشته بود ...الکی وقت گذاشتم کلی فکر کردم آخرم جوابی که میخواستی در نمیومد ...جایگزادی هم بعضا جواب نمیداد ![]() یه سوال عجیبی هم بود که t1 t2 t3 داشت ... والا ما که سر درنیاوردیم اونو چطور باید حل میکردیم؟ اون روش sjf ?! چی بود دیگه اصلا چطور باید حلش میکردی؟ |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - masa - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۴۷ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۴ ب.ظ)f.b نوشته شده توسط: سلام همگی خسته نباشید معماری خوب بود ولی زمان فاجعه بود.کامپایلر هم نامردی بود |
RE: از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - shobair87 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۴۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: حالم از دانشگاه ازاد بهم می خوره اما ظاهرا باید برای ازاد بخونم یا اصلا بی خیال درس بشم و برم سمت ازدواج تا پیر نشدم هر چند درس پیرم کردشما می تونید سمت ازدواج برید؟!! یا باید بعضیا سمت ازدوا ج بیان!!یعنی شما خوندن برا ارشد رو یکی از راه های زندگی در کنار ازدواج بر می شمارید؟! بنظر شما پسرا هم همین نظر رو دارن یعنی اینقدر دستشون بازه؟! |
|
RE: از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - موج - ۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ق.ظ
من دوستان رو به یه چایی دعوت کردم بعضیها با تشک و لحاف اومدن تو تاپیک موندگار شدند ![]() البته در مرام ما ایرانی ها سنت مهمان بیرون کردن نیست عکس زیر رو میذارم خواهشا خودتون بگیرد منظور رو ![]() ![]() حالا گذشته از شوخی هم با اون عکس چای قرابت داشت هم واقعا حیفم اومد همچین صحنه ای رو از دست بدید (از اون عکسایی که چند دقیقه نگاه کردنش چند ساعت به آدم جون میده) |
RE: از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - Lantern - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: من دوستان رو به یه چایی دعوت کردم بعضیها با تشک و لحاف اومدن تو تاپیک موندگار شدند به قول مولانا : هر کسی از ظن خود شد یار من.منم سید عزیز با دیدن این تصویر زیبا به ذهنم این خطور میکنه که از اون در برم بیرون یه چرخی تو اون حیاط زیبا بزنم و بقیه ی عمارت ها رو هم ببینم و یه چند تا عکس بندازم و دست و صورتم رو توی اون حوض قشنگ بشورم و دوباره برگردم تو عمارت و یه چای داغ دیگه بخورم و ازت تشکر کنم و با دوستان صحبتام رو ادامه بدم!!!
|