در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۱ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: نظریه زبان ها و ماشین ها ۳ مورد آخر رو کجا یادگرفتی؟ عملی یاد گرفتی قائدتا؟(قائدتا بهتر از قاعدتا هست) دانشجو هات رو از کجا پیدا می کنی؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - gholizadeh1992 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ
من چند روز بعد اعلام نتایج میام تهرون ، کسانی که علاقمند هستن شیرینی قبولیشون رو میل کنم پیام بدن =)))))) |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - maryam.raz - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:تاپیک متعلق به همه هست میخواستم کلی بزنم( قسمت آزمون ۹۳) ولی نشد واسه همین قسمت کامپیوتر زدم(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: به طرز مشکوکی غیر کامپیوتریا میان اینجا ! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - armanaaa - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:چی بگم والا بنده خدا دوبار اعلام کرده دوشنبه میاد ... حالا دیگه بیاد نیاد نمی دونم .... موهام که سفید شد سر این کنکور ولی حالا منظورت از سفید کردن رو دقیقا نمی دونم چیه :دی(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ)armanaaa نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: اقا گفته بودن اگه قرار باشه نتایج بیاد ۴۸ ساعت قبلش اعلام میکنند.اگه راست باشه یعنی ۲۲ نمیاد نتایج |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - armanaaa - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:نه امسال سال اوله :دی حالا ببینیم این خاکی که تبرک هم میگن داره رو می خوریم یا نه ...بین ۱۹۰ هزار نفر باید زیر ۴۰۰ شم .... فکر کنم بخورم این خاک رو :دی(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ)armanaaa نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:چی بگم والا بنده خدا دوبار اعلام کرده دوشنبه میاد ... حالا دیگه بیاد نیاد نمی دونم .... موهام که سفید شد سر این کنکور ولی حالا منظورت از سفید کردن رو دقیقا نمی دونم چیه :دی(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ)armanaaa نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: اقا گفته بودن اگه قرار باشه نتایج بیاد ۴۸ ساعت قبلش اعلام میکنند.اگه راست باشه یعنی ۲۲ نمیاد نتایج |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - maryam.raz - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: نظریه زبان ها و ماشین هابابا این مهندس خالی میبنده شما چرا باور میکنین؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ب.ظ
منم موافقم چند روز بعد اعلام نتایج ، کسانی که علاقمند هستن شیرینی قبولیشون رو میل کنم پیام بهم بدن کسانی که علاقمند هستن شیرینی قبولیشون رو میل کنم پیام بهم بدن |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۷ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:دمت گرم به فکر فرو رفتم کلا(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: تعمیرات سخت افزار |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sorlin - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: بچه ها نظرتون چیه؟ وقتی میگن ۲ شنبه جواب ها رو میدن، یعنی از فردا شب ۱۲ به بعد رو سایته؟ یا پس فردا؟ یا پسین فردا؟ یا.. آخه واقعا این چه وضعیه که ما داریم؟..بستگی به حال و حوصلشون داره گاها دیده شده لینکش همون اخرای شب میاد ولی تا یکی دوروز لینکش کار نمیکنه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - nasim** - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: بچه ها نظرتون چیه؟ وقتی میگن ۲ شنبه جواب ها رو میدن، یعنی از فردا شب ۱۲ به بعد رو سایته؟ یا پس فردا؟ یا پسین فردا؟ یا.. آخه واقعا این چه وضعیه که ما داریم؟.. ولی یه حس عجیبی به من میگه نتایج چهارشنبه میاد |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - armanaaa - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ
اوپس ۹۰ هزار منظورم بود البته تخمین زدن امسال .... نمی دونم راست و دروغش ... سال قبل ۲۲ هزار تا حدودا مجاز شدن ... البته شرکت کننده هم حدود ۵۰ هزار بود |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - maryam.raz - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: bahman_com123 شبیه ربات حرف میزنی؟ نکنه خودم نوشتمت، هوشمند شدی و نا فرمانی میکنی؟ هاا ؟مهندس AIجسارتا تدریس رباتیک رو از لیست تخصص هاتون جا انداختید برم که فیلمم شروع شد " زندگی درخشان" |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ
منضورت چیه ؟ که این حرف رو می زنی |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ
از ظهر تا حالا ۵۰ تا آدرس رو روی سنجش امتحان کردم، هیچ کدوم نتایج ارشد ۹۳ نبود!!! Help PLZ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - hosshah - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: دلم هوس یک دوست قدیمی کردهخدا رو شکر تو دانشگاه چند تاشو پیدا کردم (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ق.ظ)molai نوشته شده توسط: من وضعیتم خیلی خوب نیست اگه قبول نشم باید برم سربازیشما وضعت خیلی خرابه ما اگه قبول نشیم قرار با تور ببرنمون آنتالیا (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: آخر شما چی برادر عزیز؟مگه شما پسر بامن دختر چه فرقی داری؟آخرش همون چیزیه که واسه تو هست.چرا فکر میکنی آخره شمایی که پسری یک چیزی هست و آخر یک دختر ،که چی داره؟!خواهرم جمله بسازیم با این کلمه ها، یا خودتون زحمتشو کشیدین؟ (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ)robert نوشته شده توسط: من که ته دلم احساس خوبی دارم...!! ولی دلم هم بدجوری شور میزنه...!!به نظرم این حال شما مربوط به اعلام نتایج نیستا، یه دسشویی بری بیای خوب میشی (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ)ehsan_ei نوشته شده توسط: واقعا متاسفم برای امثال شما که توی فکرتون مثل اتوبوس زنونه و مردونه رو جدا کردین!didin didin didin... یاد آهنگ بوتان با شعار مخصوص این جور مواقع افتادم (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: من چند روز بعد اعلام نتایج میام تهرون ، کسانی که علاقمند هستن شیرینی قبولیشون رو میل کنم پیام بدن =))))))ای حیف شد من میرم شمال بگو کی میری از تهران که من برگردم بعدش (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: سلام به تمامی بچه ها الان اومدی پفتگو کنی؟ |