لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - نسخهی قابل چاپ |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - El@he - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ب.ظ)enh نوشته شده توسط: اینم نتیجه آماری تا اینجا این نتیجه ی آماری شما که ما رو کلا ناامید کرد، امیدوارم امسال اینطور نباشه. |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - enh - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ب.ظ)enh نوشته شده توسط: اینم نتیجه آماری تا اینجا نتیجه آماری من شما رو نا امید کرد یا مقایسه درصد های خودتون با بقیه؟ من فقط با استفاده از دیتای کم نتیجه گیری کردم |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Onix - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ
آره بنظر منم اینکه بخوایم با یه جامعه آماری کوچک و البته زرنگ نتیجه گیری کنیم یه کم واقع بینانه نیست! وای خدا کنه من قبول بشم! بدجور گیر افتادم و فکرنمیکنم دیگه امکانش باشه بتونم کنکوری بدم! بچه ها تورو خدا برام دعا کنید قبول بشم! |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mehrdad4all - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ
دوستان اینا درصدای منه با توجه به کلید سازمان سنجش: زبان ۳۰ ریاضی ۳۰ مشترک ۳۵ تخصصی هوش -۲ (واسه رتبه زیر ۱۰۰ خونده بودم) با این درصدا که مطمینا حتی شبانه شهرستان هم قبول نمیشم. اگه کلید تخصصی هوش تصحیح بشه جا داره تا ۱۰ درصد بیاد بالا. به نظرتون اونوقت امیدی دارم که شبانه شهرستان قبول بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم درصدای پارسالمه که رتبم ۱۶۰۰ شده بود: زبان ۷۶ ریاضی ۱۰ مشترک ۱۰ تخصصی نرم افزار ۱۵ خدا خودش رحم کنه. |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - sharif1394 - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ
این دکمه سپاس واسه چیه؟ من احساس میکنم پیش فرض سایت ، یک سپاس saeed.rasouli واسه همه پست ها گذاشته D: |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Jooybari - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۲ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ)mehrdad4all نوشته شده توسط: دوستان اینا درصدای منه با توجه به کلید سازمان سنجش: سلام. شما مشترکتون نسبتاً خوبه. به نظرم بخاطر درصد زیر ۱۰ هوش، تو گرایش معماری رتبه بهتری خواهید داشت. اگه هدف قبولی امکان قبولیتون تو گرایش معماری هست. |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - El@he - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)enh نوشته شده توسط: نتیجه آماری من شما رو نا امید کرد یا مقایسه درصد های خودتون با بقیه؟ من فقط با استفاده از دیتای کم نتیجه گیری کردم این درصدا پارسال رتبه ی ۴۶ نرم رو آورده: تخصصی ۴۳ مشترک ۴۹ ریاضی ۲۵ میانگین درصداشون حدودا میشه ۳۵، و الگوریتم شریف قبول شده. با اینکه زبان رو سفید داده (همونطور که میدونید سفید توی تراز خیلی تاثیر داره!) و اینکه مشترک پارسال با امسال خیلی فرق داشت... به نظر من میانگین بالای ۳۵ برای رتبه ی زیر ۲۵۰ خیلی سخت گیرانه است! و البته فکر نمی کنم میانگین هوش و نرم ۱۰تا اختلاف داشته باشه! در هر حال ممنون از برنامه تون. |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۵ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: این درصدا پارسال رتبه ی ۴۶ نرم رو آورده:نظر من اینه که با میانگین درصد نمیشه نتیجه ای گرفت! |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - saeed.rasouli - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)enh نوشته شده توسط: نتیجه آماری من شما رو نا امید کرد یا مقایسه درصد های خودتون با بقیه؟ من فقط با استفاده از دیتای کم نتیجه گیری کردم پارسال زبان صفر ریاضی ۳۹/۵۸ مشترک ۴۳/۰۶ هوش ۳۹/۵۸ رتبه ۳۵ درصدای امسال من زبان ۲۷ درصد ریاضی ۴۵ درصد مشترک ۴۴ درصد هوش ۶۶ درصد یعنی شریفم؟ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - damavand_kellap - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط:یعنی با این درصدا واقعا شک داری؟(03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)enh نوشته شده توسط: نتیجه آماری من شما رو نا امید کرد یا مقایسه درصد های خودتون با بقیه؟ من فقط با استفاده از دیتای کم نتیجه گیری کردم ماشالا اعتماد به نفس |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - kamyar.safari - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۰۶ ب.ظ
سلام بچه ها. من فکر کنم درصدام اینجوری باشن. به نظرتون امیدی به پیام نور یا غیرانتفاعی هست؟ زبان سفید ریاضی ۱۰ مشترک ۳۰ تخصصی نرم ۲۵ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Aida92 - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ)enh نوشته شده توسط: در صد هایی که تو همین تاپیک اعلام کرده بودید را تو یه برنامه ریختم اونم همه درصدا رو ضرب در ضریبشون کرد و تقسیم بر ۱۱من هر چی نگاه میکنم واسه نرم ۲ نفر ۳۵ به بالا شدن که !!!! رو این حساب من که ۳۴/۴۷ شدم میشم نفر سوم هم باز قبول نمیشم که !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟ |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ
درصدای ما بیشتر شبیه درصدای سال ۸۹ است تا یکی دو سال قبل..اون سال هم مشترکشون سخت بوده |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mehrdad4all - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۲ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ)mehrdad4all نوشته شده توسط: دوستان اینا درصدای منه با توجه به کلید سازمان سنجش: ممنون بابت جواب، راستش خیلی ناامیدم. اگه قبل کنکور می گفتی که معماری قبول بشی میری یا نه میگغتم عمرا ولی الان همونم غنیمت هستش. سر امتحان چون فکر میکردم مشترک و ریاضی و زبان رو خیلی بد زدم تو تخصصی چند تا سوال رو شانسی زدم که کار رو خراب کردن. البته اگه اون ۲ تا سوالی که همه تقریبا میگن که کلید سازمان سنجش اشتباه هستش تصحیح بشه درصد تخصصی تا ۱۸ درصد بالا میره(البته شاید، چون یه سوال رو یادم نیست یا ۱۸ یا ۱۰). به نظرتوت اونموقع میتونم به قبولی تو رشته هوش امیدوارم باشم؟ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - sharif1394 - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۴ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: پارسالیکی میشه اینو برام توضیح بده؟ پس پارسال کجا رفته؟ نکنه سال سومی بوده؟ |