گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar_rostami2 - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۷ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: بالاخره این آزمون شهرداری هم دادیم و تموم شد کتاب پارسه ساختمان همونی بود که یکی از بچه ها لینکشو گذاشته بود و شما گفتین فقط تستاشو نداره؟ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - afshin18 - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ ب.ظ
امروز هیچی نخوندم امشب تلافیش می کنم ساعت خوابم هم به وضع عادی برگشته (۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:قبوله(04 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)afshin18 نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: افشین ١٨ شما واسه چ گرایشی میخونی؟ ای تی هم می خوام امتحان بدم اگه وقت بشه شبکه رو بخونم دیگه تمومه هر کی جمع هر دو تا رتبه اش کمتر بود برنده است (۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ب.ظ)SnowBlind نوشته شده توسط: ما هم رقیب میطلبیم توی خشم افزار نبود؟؟پشم افزار پایه ام (۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط:۳ ساعت بیشتر تمرینا رو ذهنی حل می کنم برا همین سریع میشه(04 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ)afshin18 نوشته شده توسط: فردا گسسته نیمه اولش تموم میشه می مونه گراف و جبر که این ۴ تا فصل رو گذاشتم برا بعد ازمون سومماشالا چه سرعت عملی!!!هر فصل با تمریناش چند ساعت طول کشید؟ (۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ)SnowBlind نوشته شده توسط:این هادی هم کلا مغز ریاضی هستش تکه تو ریاضی اگه هم اتاق من نبود اون سال ماکس همه ی درسا میشد(04 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط:(04 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ)afshin18 نوشته شده توسط: فردا گسسته نیمه اولش تموم میشه می مونه گراف و جبر که این ۴ تا فصل رو گذاشتم برا بعد ازمون سومماشالا چه سرعت عملی!!!هر فصل با تمریناش چند ساعت طول کشید؟ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar_rostami2 - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ ب.ظ
عقبم عقببب |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - par par_92 - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: نظر من :پس این چیه؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - momonia - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ)helena نوشته شده توسط: بچه ها من تو تحلیل های سایت پارسه دیدم گفته بود برای هوش مصنوعی در درس مدار الکتریکی تمرکز روی مدارهای مقاومتی، مدارهای مرتبه اول و مدارهای مرتبه دومه . رو بودجه بندی پارسه میشه ۵۰درصد اول من تو مدار خیلی ضعیفم.. اما تا ۵۰ % اول و خوندم.. به نظرم بخون ضرر نمی کنی . پارسال یه تست اومده بود که فقط باید می دونستی مقاومت چیه!! کتاب راهیان و پارسه در کنار هم خیلی خوبه.. |
من هم بازی!!!! وضعیتم چه طوری هست؟ - Bakhtabad - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ
با سلام من هم از امروز در جمع خودتون بپذیرید. من شرحی از مطالعه خودم بدم بگید وضعیتم چطوری هست. خیلی استرس دارم پائیز هم شروع شده نمی دونم چطور هستم؟ ------------------------ گسسته: سه فصل(منطق-شمارش و تابع مولد- مجموعه ها) از گریمالدی آمار:پنج فصل(فقط یک فصل مونده) مدار منطقی: تموم شد ساختمان داده:دو فصل اول سیستم عامل:یک فصل فقط مونده(فایلها ) پایگاه داده : نصف(۵۰ درصد) زبان: ۱۲ درصد از کتاب ۵۰۴ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - momonia - 05 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ ب.ظ)afshin18 نوشته شده توسط: امروز هیچی نخوندم امشب تلافیش می کنمبچه ها یه رقیب دیگه نمی خواید ؟ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sajaddandy - 05 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: به نظرتون از بین محاسباتی که پاس نکردم و ریاضی مهندسی که شب امتحان خوندم و گسسته کدوم رو حذف کنم؟! کدوم یعنی سخت تره تستاش؟ اینایی که دارن راهنمایی میکنن اکثرشون IT هستن!!! حواست باشه! برای اونا خیلی سخته!(درس گسسته).... اولا من باشم حذف نمیکنم! به ۲ دلیل: ۱- باعث تضعیف روحیه میشه! ۲- ممکنه امسال یه سوال نسبتا آسون بیاد! و کلی افسوس بخوری که چرا حذف کردی! به نظر من حذف نکن....اما بجاش وقت کمتری رو بهش بده! برای اینکه بیاد دستت کدوم درس سختتره! توی تایپیک هر درس جستجو کن بهتره! به نظر من به ترتیب سختی: آمار .... گسسته....ریاضی مهندسی....محاسبات |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - helena - 05 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ)momonia نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ)helena نوشته شده توسط: بچه ها من تو تحلیل های سایت پارسه دیدم گفته بود برای هوش مصنوعی در درس مدار الکتریکی تمرکز روی مدارهای مقاومتی، مدارهای مرتبه اول و مدارهای مرتبه دومه . رو بودجه بندی پارسه میشه ۵۰درصد اول والا الان که پوران دارم . حالا شاید با یکی از دوستای سخت افزاری بخونم. ولی همون ۵۰ درصد!!! باقیش خیلی دیگه سنگینه!! |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 05 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: بالاخره این آزمون شهرداری هم دادیم و تموم شد سلام آره ولی نظر من اینه که حتما کتابشو بخرین من و اکثر دوستایی که میشناسم وقتی که کامپیوتر رو روشن میکنیم که مثلا ویس یا جزوه مثلا پارسه رو از روی لب تاب بخونیم ، یه دفعه سر از موزیک و فیس بوک در میاریم. شما هم سعی کن کتابشو بخرین (۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ب.ظ)par par_92 نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: نظر من :پس این چیه؟؟؟ چی چیه؟ راستی فردا طراحی و سیستم له لورده میکنم |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - abji22 - 06 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ق.ظ
بچه ها من دارم اول خود کتابا رو میخ.نم وقتی همشون تموم شدن میخوام برم سراغ تست نظرتون چیه؟ |
Re: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - H3NGAM3H - 06 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ
امروز ۴ساعت وقت گذاشتم و هوش رو تموم کردم... الان هم میخوام ساختمان رو شروع کنم.. فقط سه فصلش مونده گسسته هم دو فصلش رو خوندم فقط خدا کنه یادم نرفته باشه.. واژگان زبان رو هم هر روز بین کارم میخونم باقی دروس هم یک تا دو فصلشون رو خوندم.. سعیم اینه ک از خوندنم لذت ببرم فقط... همین... Sent from my GT-S6312 using Tapatalk 2 |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - f2000 - 06 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: امروز ۴ساعت وقت گذاشتم و هوش رو تموم کردم... کلا چقدر وقت گذاشتید هوش رو تموم کردین ؟ چون به من ۱ هفته هم وقت بدن نمیتونم هوش رو تموم کنم برنامم بلند مدته البته به همراه تست و مخلفات من امروز فنی امتحان داشتم ۲ ساعت فقط خوندم ۲ فصل اول مهندسی نرم افزار خیلی کم خوندم در مقایسه با دوستان بسیار کند پیش میرم نگرانم |
Re: RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - H3NGAM3H - 06 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ)f2000 نوشته شده توسط:(06 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: امروز ۴ساعت وقت گذاشتم و هوش رو تموم کردم... یه هفته ای هست دارم میخونم.امروز فصل نمایش دانش و برنامه ریزی رو خوندم.با درصدی از تست ها صبح ها بین کارم هم روی اسلاید مرور میکنم و چندتایی تست هم میزنم از رو مقسمی خوندم ک کمه فقط نمیدونم راهیان ارشد رو هم بخرم یا نه.چون کتاب راسل رو دارم Sent from my GT-S6312 using Tapatalk 2 |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - shokofe - 06 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ق.ظ
سلام از کی نتونستم بیام !دلم تنگیده بود امیدوارم همه دوستانی که از تابستون شروع کردن از خودشونو عملکردشون راضی باشن. من که از درس خوندم زیاد راضی نیستم!خیلی کندم! توی تابستون تونستم درسای پایین رو بخونم: سیستم عامل پارسه البته تستای بعضی از فصلاشو نزدم ۴فصل از سیستم عامل پوران پژوهش ۱۵فصل از clrs رو خوندم معماری پوران با جزوه استاد اجلالی(یه فصلش مونده) گسسته گریمالدی جلد اول ۶فصل از نظریه لینز یه فصل ازساختمان پوران هم مونده که اینم تموم بشه چند فصل از ریاضی مهندسی، مهندس کریمی که خیلی واسم سنگین بود با یکی یا دوتا درس دیگه که یک یا دو فصلی ازشون خوندم الانم دیگه کلا دوباره از اول دارم طبق بودجه بندی پارسه پیش میرم! نمیدونم وضعم چطوره بعضی ازینارو که گفتم یادم رفته مثلا فرمولا و بعضی مباحث ریاضی مهندسی! میشه یکم راهنمایی کنید. ممنون |