|
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - farybsb - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ق.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ)rorschach نوشته شده توسط: سلام دوستان راهنمائیم کنینna 5 shambe ha tamelan tatile , narid ke mese man zaye mishid ishala shambe berid , onja hamishe paziraye sabte nam hastan
|
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - byb - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ق.ظ)pani_pani نوشته شده توسط: سلام دوستان ، کسی هست در رابطه با نحوه رزرو کردن دانشگاه آزاد اطلاعاتی داشته باشه،فکر میکنم اینطوریه که اگه تا دو ترم نری خودبخود رزرو میشه ولی ترم بعدش که رفتی باید نصف(یا همه ،دقیقا نمیدونم) شهریه ثابت اون دو ترم رو پرداخت کنی... |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - rorschach - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ق.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ق.ظ)farybsb نوشته شده توسط:مطمئنی؟؟اگه شنبه برم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟(18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ)rorschach نوشته شده توسط: سلام دوستان راهنمائیم کنینna 5 shambe ha tamelan tatile , narid ke mese man zaye mishid ishala shambe berid , onja hamishe paziraye sabte nam hastan |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - m_f123456 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ق.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ)rorschach نوشته شده توسط: سلام دوستان راهنمائیم کنین پیام خصوصی هام پر شد اینجا جوابتو می دم اه خواستی می تونی میل بزنی نمی تونی جا انصرافی ها بری اما اگه ترازت بالاتر از اخرین نفر هوش دانشگات باشی و معاون اموزشی قبول کنه می تونی تا چند سال پیش که اینجوری بود |
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - farybsb - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ ب.ظ)kati نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ ب.ظ)taha.maten نوشته شده توسط:motmaenid takmile dgeii voojood dare ?(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط: با ۶۳۵۰ هوش قزوین و بوئین قبول نشدم |
|
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - mammadkh - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ب.ظ
اینجانب ورودی ۹۱ کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار واحد علوم و تحقیقات فارس با قبول شرایط خواستار جابجایی با واحد علوم و تحقیقات خوزستان هستم در صورت تمایل می توانید با اینجانب تماس حاصل فرمایید. موبایل :۰۹۱۶۳۰۰۸۷۸۹ |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - m_f123456 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ق.ظ)m_f123456 نوشته شده توسط:(18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ)rorschach نوشته شده توسط: سلام دوستان راهنمائیم کنین به نظرم برو اگه اونی که بود نبود ترم بعدش انصراف میدی من بودم می رفتم |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - فرمسک - ۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ ب.ظ
سلام در جواب یکی از دوستان علوم تحقیقات ارومیه تو خود شهر هستش کسی خبر داره ثبت نام اونجا چه روزیه؟؟؟ یه سوال دیگه من منتظر تکمیل ظرفیت غیر انتفاعی هستم و احتمال قبولیم ۵۰-۵۰ هستش اگه ازاد ثبت نام کنم و بعدش انصراف بدم باید شهریه ثابتو بدم؟ یا چه جوریاست شرایطش لطفا جواب بدین ممنونننننننننننننننننننننم |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - nahid.moosavi - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ب.ظ
من نتیجه رو تازه دیدم علوم تحقیقات سمنان /۶۰۵۶ ولی می خونم واسه امسال شاید دولتی قبول شم. واسم دعا کنین. |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - rorschach - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ب.ظ)nahid.moosavi نوشته شده توسط: من نتیجه رو تازه دیدم علوم تحقیقات سمنان /۶۰۵۶ ولی می خونم واسه امسال شاید دولتی قبول شم. واسم دعا کنین.نمی خوای بری؟؟ |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - kimiya_496 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ب.ظ)nahid.moosavi نوشته شده توسط: من نتیجه رو تازه دیدم علوم تحقیقات سمنان /۶۰۵۶ ولی می خونم واسه امسال شاید دولتی قبول شم. واسم دعا کنین. واسه منم امسال دیگه همه چی تموم شد نمیرم کرمانشاه منم از ۱ آبان شروع میکنم به خوندن .
|
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - npour - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ق.ظ)byb نوشته شده توسط:(18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ق.ظ)فرحناز نوشته شده توسط: امسال فقط هر کسی که سهمیه داشته توی تکمیل ظرفیت قبول شدهنه من نداشتم.. من هم نداشتم |
|
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - Breeze - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ ب.ظ
با عرض معذرت از یکسری دوستان . یه توصیه داشتم که شاید زیاد برای بعضی ها جالب نباشه . همه شما که انتخاب رشته شهر کردید و الان که قبول شدید نمی خواهید برید ، می دونستید که شهری که دارید انتخاب می کنید دوره ، دانشگاه مناسبی نداره و یا هزار و یک مشکل دیگه . ولی اونجا رو انتخاب کردید . و حالا که قبول شدید می گید نمی خوام برم . ولی چه خوب بود که قبل از انتخاب اون رشته شهر ، تحقیق می کردید و بعد با اطمینان خاطر انتخاب می کردید . با این کارتون حق یکسری ها که اگه اونجاها قبول می شدن از خدا می خواستن و می رفتن رو ضایع کردید . به نظر من این کار اصلا درست نبود . بازم اگه با حرفام باعث رنجش خاطر یکسری ها می شم معذرت می خوام .
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - farybsb - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ق.ظ)rorschach نوشته شده توسط:(18 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ق.ظ)farybsb نوشته شده توسط:مطمئنی؟؟اگه شنبه برم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟(18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ)rorschach نوشته شده توسط: سلام دوستان راهنمائیم کنینna 5 shambe ha tamelan tatile , narid ke mese man zaye mishid ishala shambe berid , onja hamishe paziraye sabte nam hastan ta jaii ke man khabar daram bale , hala mikhaid baz ba daneshgah tamas begirid beporsid , akhe man khodam ghabool nashodam ama oonja rafte boodam bebinam chan nafar sabte nam kardam alan na 5 ,6 mehr bazam dasht sabte nam mikard baz beporsid behtare
|
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - sara198 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ
سلام چی شد پرسیدید شرایط به چه صورته؟لطفا جواب بدید |