گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sixsixsix - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۵۰ ب.ظ)good arman نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۰۴ ب.ظ)erfan.el نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۴۷ ب.ظ)good arman نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۲۹ ب.ظ)erfan.el نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸ ق.ظ)axarsu نوشته شده توسط: از این همه داوطلب فقط ۵ نفر درصدهاشون رو گفتن!!!!!!!!! دوست عزیز دو سال پیش کنکور دادم متاسفانه برای خیلی از سوال ها اعتراض کردیم اما سنجش اصلا نمیخونتش، اینو اون دنیا گردن میگیرم که اعتراض های ما رو اصلا نمیخونن فقط اگه اساتید شریف در مورد سوال مستقیما به سنجش نامه بدند اون موقع شاید عوض کنه در مورد سوال ۵۰ هم توی مدرسان خیلی واضح این توضیح رو داده، هم تو متن درسنامه و هم توی تستهای تالیفی عینا همین تست رو آورده، حتی بدون تغییر، توی کانال آیتی۹۵ این سوال بحث شد، اگه شما مدرک دیگه ای دارید رو کنید چون هیچکس بی مدرک هیچ چیزی رو قبول نمیکنه در ضمن اینکه میگید از یه جا زیاد تست دادن و از یه جا اصلا، یا شاید از فرضا ۲۰ تا فصل یه درس ، فقط از یه فصلش تست دادن، فکر نمیکنم برای اونا اصلا قانع کننده باشه، اصلا به این اعتراض جواب نمیدن، حتی اگه حضوری باشه، که فکر نکنم کسی دیگه حوصله ای برای اعتراض حضوری داشته باشه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - araz22 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۸ ب.ظ
کاش هیچ وقت کلید رو نگاه نمیکردم. بعد این همه درس خوندن به اون جیزی که میخوای نمیرسی.الانم همش باید افسوس بخوری چرا اینجور شد.. اینجا هم خودمون رو الکی خوش کردیم کی چند شده.واقعا اشتباه بزرگیه بیش تر از این که اذیت میشیم هیچ چیزی توش نیست. واقعا حیف شد. خدانگهدار.موفق باشید |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - moinm2 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ق.ظ
زبان ۲۰ ریاضی ۱۵ مشترک ۴۵ تخصصی نرم افزار ۴۰ Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mmirzay - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۲ ق.ظ
زبان ۵۰ مشترک ۳۲ مدیریت ۵۱ تخصصی ۵۳ خیلی ناراحتم که اون سوال ۴۳ رو که بازه های مثبت رو می خواست ج ندادم، واقعن حیف بود، حتی کد همینگ هم جواب ندادم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - pezhman.m-AI - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۵۸ ب.ظ)sara1992 نوشته شده توسط: دوستان یکی میشه به من بگه من قبولم امسال یا نه؟ منظورتون از قبولی کجاست؟ راستش اگه بگید سطح سختیه سوالای زبان امسال چطوری بوده، راحت تر میشه تخمین زد. ولی با این فرض که سطح زبان متوسط بوده، رتبه تون بین ۲۰۰ تا ۳۵۰ میشه. چون از درجه سختیه سوالا اطلاع ندارم، نمیشه بازه رو کوچیکتر بگم. ولی قطعا رتبه تون بین ۲۰۰ تا ۳۵۰ ست. اگه زبان خیلی خیلی سخت بوده باشه ممکنه رتبه تون ۱۷۰،۱۸۰ هم بشه. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - noronet - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۲ ق.ظ)mmirzay نوشته شده توسط: زبان ۵۰ انشالله زیر ۷۰ و بهتر میاری |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mohammad.ardeshiri - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۰۶ ب.ظ)soheila2520 نوشته شده توسط:حتما زیره صد بیست یا صد پنجاه میشین(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۱ ب.ظ)soheila2520 نوشته شده توسط: دوستان من ای تی |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - سعید آقامیری - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ق.ظ
خیلی ببخشید من هم نگرانم. میشه یکی حدود رتبهام رو بگه. احتمالا درصدام ایناس. کلید رو که عوض میکنند؟ آخه به نظر من دو تا جوابش واضح غلطه. زبان ۰ ریاضی ۶۰ مشترک ۵۰ تخصصی هوش ۸۰ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mamadoo - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ق.ظ)سعید آقامیری نوشته شده توسط: خیلی ببخشید من هم نگرانم. میشه یکی حدود رتبهام رو بگه. احتمالا درصدام ایناس. کلید رو که عوض میکنند؟ آخه به نظر من دو تا جوابش واضح غلطه. پوکوندی هااا... تک رقمی میشه قطعا. من میگم ۳ میشی کدوم سوال ها رو میگی اشتباهه؟ ۱۰۱ نمیشه گزینه ۳؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - rahbararman - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۱ ق.ظ
سلام و احترام من درصدام اینهاست. زبان: ۳۷ مشترک: ۲۸ تخصصی: ۵۴ معماری: ۴۱ اگر دوستان مطلع و متبحر تخمینی از رتبه بنده بفرمایند خیلی ممنون میشم. خدا نگهدار |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - سعید آقامیری - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۰۰ ق.ظ
۱۰۳ هم سوال مبهمیه. یا ۳ یا ۱ میشه که به نظرم یک احتمالش بیشتره. ولی ۹۹ مطمن غلطه. الگوریتمهای پیدا کردن MST فقط به ترتیب وزن ها کار دارند. وزنها هم که نامنفیه. پس ترتیب وزنها عوض نمیشه. اصلی هر کی یه مثال ارایه بده که با مجذر کردن MST عوض شه جایزه داره. سوال ۶۳ هم اصلا نمیفهمم دو بیت اضافه چرا باید داشته باشیم. اگه کل حالتها می شه ۱۲۰ * ۶۰ * ۲۰ دیگه. فوقش بگیم هر کدام یک حالت غیر فعال هم دارند. پس کل حالت ها می شه ۱۲۱ * ۶۱ *۲۱ که تفاوت چندانی نمیکنه. کسی آدرس گروه تلگرام هوش رو داره؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ehsansjs - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۱ ق.ظ)rahbararman نوشته شده توسط: سلام و احترام به نظرم همه چیو بسپرید به خدا خوب بگیم، ممکنه بیخودی امیدوار شید و اگه زیاد بگیم دلسرد میشین از بچه های دیگه هم خواهش میکنم راجع به تخمین رتبه سوال نکنن و جوابم ندن،ایشالا حق به حق دار میرسه من خودم پارسال هی از همه میپرسیدم رتبم ۴۰۰-۵۰۰ میشه یا نه بعضیا میگفتن آره بعضیا میگفتن نه و همش استرس داشتم، ولی خدارو شکر |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - farzamvat - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۱ ق.ظ
آی تی زبان ۵۵ مشترک ۱۵.۵ مدیریت ۰ تخصصی ۵۲ تهران امیدی نیست نه ؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - pezhman.m-AI - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۵۰ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ق.ظ)سعید آقامیری نوشته شده توسط: خیلی ببخشید من هم نگرانم. میشه یکی حدود رتبهام رو بگه. احتمالا درصدام ایناس. کلید رو که عوض میکنند؟ آخه به نظر من دو تا جوابش واضح غلطه. اگه درصداتون دقیقا همینا باشه، یا ۱ میشید یا ۲/ شک نکنید؛ تاکید میکنم با همین درصدا. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sara1992 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۵۸ ب.ظ)sara1992 نوشته شده توسط: دوستان یکی میشه به من بگه من قبولم امسال یا نه؟ مرسی که یکی جواب داد... حتی شبانه های اصفهان و شیراز ومشهد و تبریزم میزنم تا قبول شم... امیدوارم قبول شم |