|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - noronet - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۲۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۲۲ ب.ظ)antimonafeg نوشته شده توسط: سلام من هم برای دروس مشترک زیاد زحمت کشیده بودم ولی... بگذریم خدا لعنتشان کند. سلام ایشالله زیر صد قطعا (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۴۱ ب.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط: به نظرتون دوستان ، چند درصد میشه به این تخمین رتبه اعتماد کرد ؟؟ سلام بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ / ایشالله بهتر |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sixsixsix - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۳۳ ب.ظ
سلام مجدد زبان ۳۰ مشترک ۵۰ تخصصی ۵۶ معماری ۳۸ مدیریت ۲۸ پیش بینی لطفا ؟؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - noronet - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۳۴ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۵۹ ب.ظ)sta نوشته شده توسط: در رشته ی IT سلام . بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ / ایشالله بهتر (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۳۳ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: سلام مجدد سلام زیر ۶۰ / ایشالله بهتر |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - tohidi4503 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۳۸ ب.ظ
سوال ها ی امسال مثل تله موش بودن فکر کنم طراح سوال ما رو با موش اشتباه گرفته بود مخصوصا طراحی یا معماری که حافظه نانو رو حل کردم جوابو ۵ آوردم نگو یک بیت تغییر می کرد جواب شش می شد یا حافظه نانو حل کردم ۱۸۲ نگو ۲ بیت هم یه نکته ای داره جواب ۱۸۰ ...... یاد اون لحظه ای افتادم که ما در زمان برانکو تو جام جهانی باختیم فردوسی پور با صدای بلند گفت خداحافظ جام جهانی خدا حافظ برانکو. حالا هم ما هم باید دیگه خداحافظی کنیم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - noronet - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۳۹ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۱ ب.ظ)soheila2520 نوشته شده توسط: دوستان من ای تی سلام بین ۱۷۰ تا ۲۰۰ ایشالله بهتر از این |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - vaki_bayashi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۳۳ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: سلام مجدد سلام مطمئن باش زیر ۳۰وحتی بهتر |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Fariba071 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۴۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۲۲ ب.ظ)Fariba071 نوشته شده توسط: سلام دوستان میدونم درصدام اصلا خوب نیست ولی میشه بگید حدودا چه رتبه ای میشم؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sixsixsix - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۴۹ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۴۱ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۳۳ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: سلام مجدد قربون دهنت خدا از زبون بشنوه ![]() زبون که نداری،طلاست
|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - bazardeh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۴۹ ب.ظ
سلام دوستان خیلی از نحوه سوالای مشترک حالم گرفته شد ، برای همه یکی بود ولی نامردی بود یعنی دروس طراحی ، ساختمان و گسسته که مباحث درخت و گراف داره نباید یه سوال بیاد حدود ۶ تا سوال مرتبه زمانی بود مشترک حدود ۱۰ مدیریت ۲۲/۲۲ تخصصی ۶۶/۶۶ یعنی یک سال تلاش با یک روز و یک آزمون خداحافظ دوستان آرزوی موفقیت برای همه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sixsixsix - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۴۳ ب.ظ)Fariba071 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۲۲ ب.ظ)Fariba071 نوشته شده توسط: سلام دوستان در مورد سوال ۷۶ قرار هست اعتراض بذاریم، چون جفتش ناپذیرا هستند در مورد سوال ۷۷ هم بگم وابستگی موجود از نوع معکوس هست و نه جزیی، پس در ۳NF هست ولی در BCNF نیست شما هم یه اعتراض بذارید بلکه جواب بده |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - alimohamad2005 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۲۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۴ ب.ظ)m-kafiyan نوشته شده توسط: سلام همگیاحتمالا شبانه پیش خودمی ![]() البته ان شاالله بهتر میشی |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mamadoo - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۲۴ ب.ظ)tohidi4503 نوشته شده توسط: اون سوال طراحی الگوریتم هوش که گفته بود در صورت قرار دادن مجذور یال های شبیه اون تو سوالهای قبل هست که mst تغییر نمی کنه ولی کوتاه ترین مسیر تغییر میکنه ولی جواب سنجش یه چیز دیگه گفته دوستان نظری ندارن؟ سلام. منم روی این سوال کلی فکر کردم روو جلسه. اولش مثل شما فکر میکردم ولی بعدش فهمیدم اگه ارزش تمام یال ها برابر باشه ، لزوما همون mst قبلی نمیشه. ( خودم نزدمش این تستو) |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Fariba071 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۳۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۰۶ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۴۳ ب.ظ)Fariba071 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۲۲ ب.ظ)Fariba071 نوشته شده توسط: سلام دوستان آهان.. مرسی.. رتبم چی؟ کسی میتونه حدود بگه بهم؟؟؟؟ |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - aria - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۳۵ ب.ظ
ایتی مشترک ۱۸ مدیریت ۷۱ تخصصی ۵۳ به نظرتون شبانه میارام
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - noronet - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۰ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۳۵ ب.ظ)aria نوشته شده توسط: ایتی ۱۵۰ الی ۱۸۰ ایشالله بهتر |