یورو ۲۰۱۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: یورو ۲۰۱۲ - پروفسور - ۰۳ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ ب.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط: دستان ۲ تا سوال داشتم: سلام امشب اسپانیا با فرانسه بازی داره هر کی تو پیش بینی کردن ادعایی داره میتونه پیش بینی کنه ! پیش بینی بازی امشب اسپانیا - فرانسه اول خودم : اسپانیا ۳ - فرانسه ۲ |
یورو ۲۰۱۲ - alirrrrrr - 03 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ
اسپانیا میبره این که مشخصه . من میگم اسپانیا ۳ - فرانسه ۱ |
یورو ۲۰۱۲ - narges_r - 03 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ب.ظ
در اینکه امشب اسپانیا میبره که شکی نیست من پیش بینیم اسپانیا ۳ فرانسه ۱ هست |
یورو ۲۰۱۲ - hamidkhl - 03 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ ب.ظ
فرانسه۱-اسپانیا ۲ |
یورو ۲۰۱۲ - HighVoltage - 03 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ب.ظ
جام جهانی ۲۰۰۶ هم اسپانیایی ها خیلی کری میخوندن به دست همین فرانسه حذف شدن البته اونجا فرانسه زیدان آماده رو داشت. فرانسه ۲ - ۱ میزنه. |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 03 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ب.ظ
من دوست دارم فرانسه ببره! ولی خوب چون می خوایم در فینال اسپانیا رو شکست بدیم حالا اسپانیا هم برد اشکال نداره! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - HighVoltage - 03 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: من دوست دارم فرانسه ببره! ولی خوب چون می خوایم در فینال اسپانیا رو شکست بدیم حالا اسپانیا هم برد اشکال نداره!طرفدار کدوم تیم هستید شما؟ |
RE: یورو ۲۰۱۲ - luna - 03 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ)HighVoltage نوشته شده توسط:ایتالیا(03 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: من دوست دارم فرانسه ببره! ولی خوب چون می خوایم در فینال اسپانیا رو شکست بدیم حالا اسپانیا هم برد اشکال نداره!طرفدار کدوم تیم هستید شما؟ یه وقت فکر نکنین خدایی نکرده طرفدار آلمانم! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - HighVoltage - 03 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:من نظرم این اجازه بدیم همین امشب اسپانیا حذف بشه به این ایتالیا امیدی نیست انگلیس رو هم ببره به آلمان میبازه تو مایه های همون ۴-۰ اینا.(03 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ)HighVoltage نوشته شده توسط:ایتالیا(03 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: من دوست دارم فرانسه ببره! ولی خوب چون می خوایم در فینال اسپانیا رو شکست بدیم حالا اسپانیا هم برد اشکال نداره!طرفدار کدوم تیم هستید شما؟ |
RE: یورو ۲۰۱۲ - Shiny - 04 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ق.ظ
مهم نیست کی بازی امشب رو میبره، مهم اینه که بازی ۱۱ تیر رو آلمان میبره |
RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 04 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ق.ظ)agentv نوشته شده توسط: سابق یا فعلی فرقی نمی کنه, همیشه پای یک لیورپولی در میان است.لیورپول بهتره سعی کنه سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیره! |
یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 04 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ق.ظ
واقعا تیمی هست که بتونه این اسپانیا رو شکست بده؟ (گزارشگر بازی) |
RE: یورو ۲۰۱۲ - Shiny - 04 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ
تفاوت بازی اسپانیا با آلمان اسپانیا: چپ راست،چپ راست،چپ راست،بالا پایین،عقب جلو،بعد از ۱۵۰۰ پاس ،۱ کیلومتر دوندگی ،گل!!!!!!! آلمان: از دروازه به دفاع،از دفاع به هافبک، از هافبک به حمله ،گل!!!!! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - eris229 - 04 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ق.ظ)agentv نوشته شده توسط: سابق یا فعلی فرقی نمی کنه, همیشه پای یک لیورپولی در میان است. واقعا همینطوره من نمیدونم سیاست مالکین چیه شاید هم توجیح نشدن که این یه باشگاه حرفه ایه نه مدرسه فوتبال |
RE: یورو ۲۰۱۲ - HighVoltage - 04 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۳ ب.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط:حالا ببینیم با پرتقال چی کار میکنید.(04 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ)Shiny نوشته شده توسط: تفاوت بازی اسپانیا با آلمانهمه تیمها که یونان نیستند |