گروه درسی مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ب.ظ)ehsan007 نوشته شده توسط: سلام دوستان....... خداا قوووت.......... سلام دوست عزیز به نظر من شبکه رو از روی کراس بخونو رو پارسه سرمایه گذاری نکن. |
گروه درسی مهر ماه - M0TRIX - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ
یکی یه ذره منو نصیحت کنه شاید خدایی نکرده منم یه ذره درس خوندم. روی هر کتابی رو باز میکنم متوجه نمیشم.چیکار کنم |
گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ ب.ظ
بچه های مدرسانی مباحثو چقدر جلو بردین؟ و اینکه هوش مصنوعی چند فصل میشه این بودجه بندی؟ |
گروه درسی مهر ماه - تلاشگر - ۲۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ
هوش توی کتاب پارسه فصل۱و ۲ و۳ میشه که تعداد صفحاتش زیاد نیست من که خیلی عقبم |
گروه درسی مهر ماه - osprey - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ
چرا پارسه سرفصلهای درس مدیریت اصلا شبیه سرفصلهای مدیریت رابینز نیست ؟ از کجا باید خوند ؟ |
گروه درسی مهر ماه - fo-eng - 24 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ
سلام دوستان. بچه واسه قبولی ارشد شبکه صنعتی شیراز رتبه ی چند لازمه؟ |
RE: گروه درسی مهر ماه - atenaa - 25 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ)osprey نوشته شده توسط: چرا پارسه سرفصلهای درس مدیریت اصلا شبیه سرفصلهای مدیریت رابینز نیست ؟پارسه سرفصل هاش مال کتاب خودشه اخه |
گروه درسی مهر ماه - e2000 - 25 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ
در بیابان گر به شوق پارسه خواهی زد قدم، سرزنش ها گر کند ۲۵% دوم غم مخور :)) |
گروه درسی مهر ماه - fo-eng - 25 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ب.ظ
سلام دوستان. من یک سوال دارم چطور باید زبان تخصصی پارسه رو بخونم؟ من متوجه نمیشم این مطالبش چطوره؟ |
Re: گروه درسی مهر ماه - Donna - 25 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ
پیش بسوی شروع یه هفته ی پر انرژی پر انگیزه عالییییییییییی تموم تلاشمو میکنم این هقته از برنامم عقب نمونم. ناامیدی ممنوع! روحیه افتضاح ممنوع! دپرس شدن ممنوع! بی انگیزه شدن ممنوع! تموم موانع و مشکلات دنیام این هفته پیدا شه.به درک. خدا هست و از سر راهم برشون میداره. من همچنان پر انرژی ادامه خواهم داد.. یا علیییی |
گروه درسی مهر ماه - forouzan69 - 26 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ
کمک میخوام من تازه شروع کردم یکم از برنامه تون عقبم چکارکنم برسم من نیاز به راهنمایی دارم ناجور خیلی خیلی عقبم میخوامم امسال حتما قبول بشم ازمون های ماهانم شروع شد تنبلم دیگه? |
گروه درسی مهر ماه - تلاشگر - ۲۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ب.ظ
مدرسانی ها بگن چقد از سر فصل رو خوندن؟ |
گروه درسی مهر ماه - jparisa - 26 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ب.ظ
پارسه ایا بگن چقدر خوندن؟ |
گروه درسی مهر ماه - ریحان - ۲۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ ب.ظ
دوستان از این ازمونهایpse بارسه چی میدونین؟از فردا شروع میشه...فایده ای داره؟ منکه ثبت نامم کردم اما وقت بگذارم براش یا نه؟ چون وقتمم کمه .جمعه ۲۵ درصد دوم بارسه است.منم کلی عقبم.... چیکار کنم؟ |
گروه درسی مهر ماه - iammiti - 26 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ
مهر هم داره تموم میشه :دی میبینم که کلی از رقیبا دارن حذف میشن..امیدوارم شما خودتونو حذف نکنید (ما یه قانون داریم...بهترین تشویق از راه گفتن این جمله است که تو با این درس خوندن اخر هیچی نمیشی ) ) |