تالار گفتمان مانشت
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - najme60 - 14 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ

حزب ۳ تا جز ۱۶ خوانده شد.

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - banou - 15 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ

تا جزء ۱۷ خوانده شد.

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - MEHDI_M - 16 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ق.ظ

حزب ۳ از جرء ۱۴ تا ۱۷ خوانده شد.

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - banou - 16 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ

جزء ۱۸ خوانده شد.

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - انرژی مثبت - ۱۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۸ ب.ظ

حزب ۱ از جزهای ۱۴ تا ۱۶ خونده شد.
با قبولی طاعات و عبادات همه
التماس دعا Smile

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - WeCan - 16 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ

گزارش تا امروز
تا به امروز به یاری خدا حزب چهار از ۱۷ جزء اول قران کریم تلاوت شد
با ارزوی قبولی عبادات و طاعات تک تک شما عزیزان

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - shobair87 - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ

با سلام خدمت همه دوستان گرامی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات من مناسفانه شاید نتونم هر روز بیام و اعلام کنم اما به امید خدا تا حالا تونستم هر روز یک جزء کامل تلاوت کنم تا علاوه بر ختم کامل قران انشالله سهم خودم رو هم تلاوت کرده باشم.
التماس دعا از همه دوستان گرام یدر این شبهای عزیز بخصوص شب قدر ما رو فراموش نکنید

RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - eris229 - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ق.ظ

گروه۷:
به لطف خدا حزب ۳ تا جزء ۱۹ تلاوت شد.

به یاد همتون هستم و از همه التماس دعا دارم

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - انرژی مثبت - ۲۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ق.ظ

حزب ۱ تا جزئ ۱۹ خوانده شد.
التماس دعا

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - WeCan - 20 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ

حزب ۴ تا جزء ۲۱ خوانده شد

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - انرژی مثبت - ۲۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ق.ظ

حزب ۱ تا جزء ۲۲ خوانده شد
التماس دعا

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - ماه بانو - ۲۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۳ ب.ظ

به لطف خدا
حزب ۲ از جزء ۱ تا ۲۵ خوانده شد
از گروه ۶

التماس دعا

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - shobair87 - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ ق.ظ

با سلام و آرزوی قبولی طاعات تا جزء ۲۵ کامل تلاوت شد صبح ۴شنبه جز۲۶ تلاوت خواهد شد
التماس دعا

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - انرژی مثبت - ۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ

حزب اول تا جزء ۲۵ خونده شده است
با ارزوی قبولی طاعات و التماس دعا

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - fatemeh85 - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ ب.ظ

حزب ۱ تا جزئ ۳۰ به یاری خداوند متعال خوانده شد.
خیلی خوشحالم که امسال خدا توفیق داد تا تو این ختم دسته جمعی شرکت کنم از همه دوستان ممنونم .

آرزومند آرزوهاتونم . التماس دعا