در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: هدف اصلی من از شرکت در ارشد منم با درصدهایی که دارم ۱۰۰% شریف قبولم.میبینمت (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: سلام... اگه معماری رو ۹۰ ۱۰۰زده باشی،میشه بهش امیدوار بود. |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ
دوستان پیشبینی رتبه خودتون رو بنویسید ببینم پرچم بالاست یا نه به همراه درصد. بــــــــــــــله؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من برم کارم دارن گویا |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: سلام... عزیزم شما چرا اینجوری میکنی! ما هممون کنکور دادیم ههممون هم مثه خودت از قبول نشدن ناراحت میشیم ولی تو درصدات خوبه دیگه اینهمه استرس نداره نهایتش اینه غیر انتفاعی قبول میشی دیگه...آروم باش! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: من میدونم که مجاز میشم.شما تکرقمی هستی دست کم تو گرایش شبکه منم دوست دارم زیر ۱۰۰ بشم حداکثر ۹۹ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - iammiti - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ
وضعیت الان مث وقتیه که یکی که خیلی برات مهمه تو اتاق عمل و منتظری دکتر بیاد بیرون ببینی نتیجه چی شده..فقط این بار اونی که زیر عمل اینده خودته ! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Asemaneabi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: هدف اصلی من از شرکت در ارشد به نظرت داغوون ینی ۹۰ ۱۰۰؟؟؟؟ توروخدااااااااااااااااااااااا یکی بیاد منو بلاک کنه.... والا همش فریاد میزنم اینجا... |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ
دوست عزیز ما داریم از استرس میمیریم.واسه همین اینجاییم.داغون یعنی چقدر؟!من واقعا از ته دل واسه همگی از جمله خودم از خدا خواهش میکنم روزانه قبول بشیم. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sorlin - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ
اقا گفته بودن اگه قرار باشه نتایج بیاد ۴۸ ساعت قبلش اعلام میکنند.اگه راست باشه یعنی ۲۲ نمیاد نتایج ســــــــــــــــــــنجش |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - ehsan_ei - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: خیلی جالبه من گفتم ۹۵ درصد از خانمها از دادن کنکور ارشد هدف خاصی ندارن دقیقا ۹۵ درصد خانمهای فروم به خودشون گرفتند. واقعا متاسفم برای امثال شما که توی فکرتون مثل اتوبوس زنونه و مردونه رو جدا کردین! کنکور یه رقابت علمی هست. توی رقابت علمی هم کسی که لیاقتشو داره قبول میشه و کسی که قبول نشده حتما لیاقتش رو نداشته. کسی جای کسی رو نمیگیره! هیچ ربطی به زن یا مرد بودن نداره. نمی دونم ما مردا کی میخوایم اینو بفهمیم!!!!!!!!!!!!! (البته بعضی از مردا) این رو بدونید که طرز فکر هرکسی نشون دهنده شعور و شخصیتشه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: من الان وضعیتم جوریه که امروز شش ساعت تدریس خصوصی داشتم. چی درس میدی؟ از شانس ما همیشه روال عادی خوابم ۱۲ ساعت بود یه هفته است شده ۶ ساعت دو روز برام شده سه روز |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - armanaaa - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: اقا گفته بودن اگه قرار باشه نتایج بیاد ۴۸ ساعت قبلش اعلام میکنند.اگه راست باشه یعنی ۲۲ نمیاد نتایج اعلام کردن دیگه برادر / خواهر ... _________________________ ورود خودم رو به این انجمن به همه تبریک می گم البته ما غیر کامپیوتری هستیم .... |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ
به طرز مشکوکی غیر کامپیوتریا میان اینجا ! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sorlin - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ)armanaaa نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: اقا گفته بودن اگه قرار باشه نتایج بیاد ۴۸ ساعت قبلش اعلام میکنند.اگه راست باشه یعنی ۲۲ نمیاد نتایج نه اعلام به صورت رسمی از خود سایت سنجش.وگرنه مصاحبه توی ایسنا ... !!!؟؟ با سنجش اشنایی نداریا دوستم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - iammiti - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۶ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:منتعجبم شما چرا وقتتو مث ما هدر میدی اینجا..من یک هزارم شما چیزی می دونستم الان اینجا نبودم...(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: من الان وضعیتم جوریه که امروز شش ساعت تدریس خصوصی داشتم. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: به طرز مشکوکی غیر کامپیوتریا میان اینجا ! جالبه دیگه! چی سرچ میزنین گذرتون میفته اینجا؟! |