تالار گفتمان مانشت
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - abolfazl pepco - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۷ ب.ظ

خروجی مدار؟؟؟؟

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - aria - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۵۲ ب.ظ

مانشت امسال بی مدیریت ترین سال خودش رو می گذرونه

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - farahdsa - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۲۱ ب.ظ

آقای شاپوری جواب نظریه رو دادن،
من فقط همین منظم بودن رو اشتباه کردم، اشتراک این ۲ زبان مستقل از متن قطعی است ، اما منظم هم میشه، نمیدونم چرا گفته منظم نیست؟
کسی میتونه با استدال بگه چرا منظم نیست؟

زبان دوم قسمتی که c داره، a ها زوج میزنه، و b ها فرد میزنه، زبان اول ، a و b ها برابر هستن، بنابراین اشتراک این تا میشه aاستار و b استار.

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Paraande - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۲۲ ب.ظ

(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۵۲ ب.ظ)aria نوشته شده توسط:  مانشت امسال بی مدیریت ترین سال خودش رو می گذرونه
حالا مانشت رو نمیدونم ولی بچه ها تو تلگرام فعال هستن.

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - farahdsa - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۲۳ ب.ظ

کدام کانال؟

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mohamad moo - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۲۷ ب.ظ

لطفآ نظراتتان در مورد سؤالات ارشد را اینجا بگید.جواب ساختمان داده بترتیب کدامند طبق دفترچه A لطفآهمه نظر بدید.

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - arezoo_a - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۴۵ ب.ظ

درود بر همگی بچه های کامپیوتر میشه نظرتون رو درباره سوال های ۷۴ ۷۶ ۸۵ ۸۷ بدونم ؟ میشه یکی توضیح بده

بعد من دفترچه اول رو در سایت سنجش پیدا نکردم قرار ندادن یا من پیدا نکردم؟

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mohamad moo - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۵۰ ب.ظ

(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۴۵ ب.ظ)arezoo_a نوشته شده توسط:  درود بر همگی بچه های کامپیوتر میشه نظرتون رو درباره سوال های ۷۴ ۷۶ ۸۵ ۸۷ بدونم ؟ میشه یکی توضیح بده

بعد من دفترچه اول رو در سایت سنجش پیدا نکردم قرار ندادن یا من پیدا نکردم؟

برو صفحه قبلی ۱۵۱ دانلودش کن

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - arezoo_a - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۵۸ ب.ظ

سپاس فراوان

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sam037 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۸ ب.ظ

از استاتید کسی جواب ها رو نداده هنوز ؟

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Iranian Wizard - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۸ ب.ظ

(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۲۱ ب.ظ)farahdsa نوشته شده توسط:  آقای شاپوری جواب نظریه رو دادن،
من فقط همین منظم بودن رو اشتباه کردم، اشتراک این ۲ زبان مستقل از متن قطعی است ، اما منظم هم میشه، نمیدونم چرا گفته منظم نیست؟

زبان دوم قسمتی که c داره، a ها زوج میزنه، و b ها فرد میزنه، زبان اول ، a و b ها برابر هستن، بنابراین اشتراک این تا میشه aاستار و b استار.
به این دلیل مستقل از متن قطعی است ،ولی منظم نیست که :
اشتراک زبان های L1 و L2= [tex]\{a^m\: \: d\: \: b^{2m}\: \: :\: \: m=2k 1\}[/tex]
توضیح:
بخش هایی از دو زبان که حرف c دارند،که به هیچ وجه اشتراک ندارند.
ولی بخش هایی از دو زبان که حرف d دارند،اشتراکشون میشه [tex]a^m\: d\: b^{2m}[/tex] ولی به شرطی که m فرذ باشه.

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - farahdsa - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۳۹ ب.ظ

(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۸ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط:  
(19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۲۱ ب.ظ)farahdsa نوشته شده توسط:  آقای شاپوری جواب نظریه رو دادن،

به این دلیل مستقل از متن قطعی است ،ولی منظم نیست که :
اشتراک زبان های L1 و L2= [tex]\{a^m\: \: d\: \: b^{2m}\: \: :\: \: m=2k 1\}[/tex]
توضیح:
بخش هایی از دو زبان که حرف c دارند،که به هیچ وجه اشتراک ندارند.
ولی بخش هایی از دو زبان که حرف d دارند،اشتراکشون میشه [tex]a^m\: d\: b^{2m}[/tex] ولی به شرطی که m فرذ باشه.

خوب درسته، اون قسمت c اشتراک ندارن، ولی a استار هم شاملش میشه، اون قسمت d مطمئنی a با b وابسته میشه؟

شاپوری کامپایلرشو اصلاح کرد
LL1 نیست!!!!!

البته مطئنم نظریشو اشتباه کرده.

به نظر من باید تا روز ۴ شنبه صبر کنیم،اینطوری فایده نداره، منم کامپایلر زدم LL1 نیست. ولی جواب این دوست گرامی IranianWizard
کاملا با اثبات اثبات کردن که گرامر مشخص نیست چی هست.

من به جواب این موسسات و اساتید زیاد قبول ندارم.

موفق باشین.

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mohamad moo - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۴۹ ب.ظ

پاسخ ۴۷ -۲ ۴۸-۳ ۴۹-۴ طبق دفترچه A کدامش درسته؟نظر بدید.

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - samsung - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۰۰ ب.ظ

بچه ها تو دفترچه یک به نظرتون سواله ۶۹ غلط نیست؟
آخه تو صورته سوال زمانو بر حسب میلی ثانیه داده ولی جوابو بر حسبه نانو ثانیه خواسته که هیچ رقمه جور در نمیاد...

تو رو خدا جواب بدید, چون اگه غلط باشه سوال حذف میشه و به نفعه هممونه...

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sam037 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ب.ظ

(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۴۹ ب.ظ)mohamad moo نوشته شده توسط:  پاسخ ۴۷ -۲ ۴۸-۳ ۴۹-۴ طبق دفترچه A کدامش درسته؟نظر بدید.
طبق جوابی که اقای یوسفی گفته ۴۷ - ۴ / ۴۸ - ۳ / ۴۹ - ۳ / ۵۰ - ۱ / ۵۱ - ۱ / ۵۲ - ۴