یورو ۲۰۱۲ - نسخهی قابل چاپ |
پیش بینی نتیجه آلمان - یونان ؟ داغ داغ - پروفسور - ۰۲ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ
بچه ها بازی تا نیم ساعت دیگه شروع میشه هر کی تو پیش بینی فوتبال ادعاش میشه نتیجه رو تا قبل نیمه دوم حدس بزنه! اول خودم : آلمان ۳ - یونان ۱ |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 02 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ
آلمانی ها این بازی تا می تونین خوشحالی کنین که دیگه بازی بعدیتون از این خبرا نیست! |
پیش بینی نتیجه آلمان - یونان ؟ داغ داغ - انرژی مثبت - ۰۲ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ
فکر کنم بهتره این بحث رو در تاپیک یورو ۲۰۱۲ داشته باشیم این طور نیست؟ |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 02 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ب.ظ
من طرفدار آلمان نیستم ولی دوست دارم این یونان ضد فوتبال تا میشه از این آلمان گل بخوره. |
یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 03 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ
شانس اورده المان به تیمهایی مثل کرواسی، اوکراین یا سوئد نخورده.... نمی دونم چرا نمی تونم قبول کنم این المان تا فینال بتونه بیاد... |
RE: پیش بینی نتیجه آلمان - یونان ؟ داغ داغ - kiana-2020 - 03 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: فکر کنم بهتره این بحث رو در تاپیک یورو ۲۰۱۲ داشته باشیم این طور نیست؟ آره اینجوری بهتره |
RE: پیش بینی نتیجه آلمان - یونان ؟ داغ داغ - mojistar69 - 03 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ
من حدس میزنم ۲-۰ آلمان |
RE: پیش بینی نتیجه آلمان - یونان ؟ داغ داغ - masol - 03 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ق.ظ
manam 4-1 alman ro hads mizanam. |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 03 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ ق.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: نمی دونم چرا نمی تونم قبول کنم این المان تا فینال بتونه بیاد... چون بازی بعدی به ایتالیا می خوره! اصلا از تیمایی که ۴ ۵ تا گل تو بازی می زنن خوشم نمیاد! من حدس می زنم ۴-۲ آلمان پیروز شه! |
یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 03 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ق.ظ
این دروازه بان یونان من رو یاد غلامپور خودمون انداخت! یه تیم ترسو مثل یونان حقش هست ۴تا هم بخوره. کرواسی هم از اسپانیا پایین تر بود اما چقدر خوب بازی کرد.... |
RE: یورو ۲۰۱۲ - eris229 - 03 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ ق.ظ
خدانگهدار یونانی های ایییییس اووووووووووووس ساااااااااااااااس س س س س س س س س با اینکه این همه وحشت کرده بودن ۲ تا گل به آلمان زدن مقصر اصلی مربیه انگار اینا رو فرستاده بود تو زمین بهشون گفته بود اگر تونستید نبازید خداییش جانانه دفاع میکردن اگر یه کم روحیه داشتن میتونستن ببرن کی بود گفت این بازیکنای آلمان آخر هماهنگین؟ دیشب که همینجور پاس اشتباه بود که به هم میدادن، هر وقت خواستن با پاس دادن یه مثلث درست کنن توپ رو لو دادن |
RE: یورو ۲۰۱۲ - Shiny - 03 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: آلمانی ها این بازی تا می تونین خوشحالی کنین که دیگه بازی بعدیتون از این خبرا نیست! مطمئنی؟؟؟؟؟ |
یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 03 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ
المان(بخونید اسپانیا!) قهرمان میشه ..... الان یه طرفدار متعصب المانی اومدن دیگه.... |
یورو ۲۰۱۲ - alirrrrrr - 03 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ
بچه ها پیش بینی من ۴ آلمان-۲ یونان!!!! البته بیشتر اسمش پس بینی بود تا پیش بینیولی به هر حال همیشه آلمان تیم خوبی بوده.به نظرم حق آلمانه امسال قهرمان بشه.من که طرفدار آلمانم. |
یورو ۲۰۱۲ - alirrrrrr - 03 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ ب.ظ
دستان ۲ تا سوال داشتم: ۱-امشب کی باکیه؟!! ۲-کی با کی نیست؟ سوال اولی منظورم تیما بود،کدوم تیما مسابقه دارن امشب.سوال دومی منظورم خودتون بود که هر کی طرفدار کیه و کی با کی نیستبازم که همون شد!!! |