|
|
گروه درسی مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: گروه درسی مهر ماه - e2000 - 22 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ق.ظ
سیستم عامل رو دوست دارم ،مخصوصا این فصل رو، ولی اون فکر کنم منو دوست نداره
|
RE: گروه درسی مهر ماه - kingmax - 22 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ق.ظ)emaadghorbani نوشته شده توسط: سیستم عامل رو دوست دارم ،مخصوصا این فصل رو، ولی اون فکر کنم منو دوست نداره ![]() ![]()
|
|
گروه درسی مهر ماه - talash - 22 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ
سلام.بچه ها برای درس زبانهای برنامه سازی چه کتابی خوبه؟ پرات که خیلی حجیم و ترجمش هم که مال جعفرنژاد خوب نیست!از روی چی میخونین؟ یه سوال دیگه اینکه کتاب پایگاه مقسمی اسمش دقیقا چیه؟ من یک کتاب دارم درس و کنکور پایگاه هست که چاپش برای ۹۰ هست میخواستم ببینم عوض شده؟ جدیدشو بگیرم؟این ۲۴۵ صفحه است. |
RE: گروه درسی مهر ماه - ehsansjs - 22 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ)talash نوشته شده توسط: سلام.بچه ها برای درس زبانهای برنامه سازی چه کتابی خوبه؟ پرات که خیلی حجیم و ترجمش هم که مال جعفرنژاد خوب نیست!از روی چی میخونین؟ |
گروه درسی مهر ماه - mostafa122 - 22 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ)talash نوشته شده توسط: سلام.بچه ها برای درس زبانهای برنامه سازی چه کتابی خوبه؟ پرات که خیلی حجیم و ترجمش هم که مال جعفرنژاد خوب نیست!از روی چی میخونین؟سلام پرت من ترجمه سالخورده رو دارم روان و خوب ترجمه کرده جعفر نژاد و ندیدم که بگم بد هست یا خوب کتاب پوران هم دست کمی از پرت نداره تقریبا هم حجم پرت هست نگران حجم زیادش نباش هر روز ۷ یا ۸ صفحه بخونی تموم میشه راجب پایگاه داده فکر نکنم زیاد تغییر کرده باشه اگه هم اسرار داری کتاب پایگاه بخری خب مدرسان و بخر که هم مقسمی و داشته باشی هم مدرسان |
|
گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 22 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ
بابا یکی بهم روحیه بده ه ه ه ه دپرسم دپرس ایول تاپیکشو ندیده بودم رفتم روحیه پیدا کنم |
|
گروه درسی مهر ماه - kingmax - 22 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ
سلام دوستان میشه یکی بگه ۲۵%دوم گسسته از روی گریمالدی کجاها میشه فصل ۳ را فهمیدم بقیش را بگید لطفا |
|
گروه درسی مهر ماه - ریحان - ۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ
میگم بچه ها این LR 0 و LR 1 یعنی چی در کامبایلر؟ بهCLR میگنLR? ما ۵ تا بارس داشتیم دیگه...OP...SO...SLR...CLR...LALE اون دوتا چی چی ان؟ |
|
گروه درسی مهر ماه - ehsan007 - 23 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ
سلام دوستان فقط محض اطلاع دارم خدمت دوستان مشهــــــــــــــــــدی های عزیز میگم ... که بعدا نگن بی اطلاع بودیم... امسال کلاس های دکتر یوسفی (ساختمان الگوریتم گسسته و معماری) مشهد موسسه نصیر توی دانشگاه فردوسی برگزار میشه ... از ۱ ابان فقط اگر تا شنبه کلاس هاش تکمیل نشه (متاسفانه به خاطر اطلاع رسانی دیر موسسه) کلا کنســــــــــــــــــــــــل خواهــــــــــــد شد... پس دوستانی که تمایل دارند ثبت نام کنند زودتر دست به کار شوند.... شرمنده اینحا جاش نبود.... اما گفتم شاید به درد بعضی ها بخوره .... در امان خدا |
RE: گروه درسی مهر ماه - sara417 - 23 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ)ehsan007 نوشته شده توسط: سلام دوستان فقط محض اطلاع دارم خدمت دوستان مشهــــــــــــــــــدی های عزیز میگم ... که بعدا نگن بی اطلاع بودیم... سلام. منم ثبت نام کردم، قرار شده خبر بدن. ممنونم |
|
گروه درسی مهر ماه - hamid88 - 23 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ
خدا قوّت به همه دوستان هیچ ماری نداره فقط دقت و عمقی بخونین ..........!!! |
|
گروه درسی مهر ماه - ehsan007 - 23 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ب.ظ
سلام دوستان....... خداا قوووت.......... یک سوال برام پیش اومده ...؟؟؟؟؟!!!!! کتاب شبکه دکتر حقیقت و آزمون های پارسه آخرین موضوعی که اومده و تو سرفصل آزمون هاش قرار داده مال مباحث تا لایه شبکه و نهایتا لایه اجلاس هست ..!>>!>؟ خوب؟ حالا سوال من این هست کــه اگر بخوایم بر اساس پارسه بریم جلو ... پس نباید ۲ لایه بالا رو برای آزمون ها خوند و این یعنی از دست دادن قسمت های اصلی ارشد!! حالا پیشنهاد دوستان چی هست؟ شبکه رو با برنامه پارسه پیش برم یا خودم از کراس بخونم اون ۳ لایه بالا رو؟؟!؟! ممنون میشم پاسخ بدید
|
RE: گروه درسی مهر ماه - ehsansjs - 23 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: میگم بچه ها این LR 0 و LR 1 یعنی چی در کامبایلر؟ بهCLR میگنLR? ما ۵ تا بارس داشتیم دیگه...OP...SO...SLR...CLR...LALE اون دوتا چی چی ان؟ واقعا به نظر من باید ی نگاه انتذاعی و مختصر و بالا به پایین تو کتابای کامپایلر درباره تمام روش های پارسینگ باشه،ک متاسفانه من تابحال ندیدم ولی LR0زیر مجموعه LR1ای هستش که قویترین پارسره!(تو کتابا نوشتن CLR1==LR1 ) و هر آیتم ال آر۱ از ی زوج مرتبی از ال آر۰ تشکیل میشه امروز بالاخره کارآموزیمو تمام کردم حالا تازه پروژه میخاد شروع بشه بعدشم ی معرفی ب استاد ایشالا
|
RE: گروه درسی مهر ماه - nikash1392 - 23 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ق.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:(22 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ق.ظ)nikash1392 نوشته شده توسط: سلام سلام در صفحه مربوط به درس مدار الکتریکی گذاشتم متاسفانه یک نفر فقط جواب داد که جوابش قانع کننده نبود . مجبور شدم اینجا مطرح کنم تا جواب بگیرم .قصد تبلیغ هم ندارم. متشکرم . |
گروه درسی مهر ماه - abji22 - 23 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۳۱ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط:کو؟من ندیدم ک لینکشو بده(02 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ)sharifIT نوشته شده توسط: سلام دوستان. نظرتون چیه برای کنکور کامپیوتر معماری و منطقی رو حذف کنم ؟ خیلی بد میشه؟ اصلا با این دو تا درس کنار نمیام============================= |