در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: خیلی جالبه من گفتم ۹۵ درصد از خانمها از دادن کنکور ارشد هدف خاصی ندارن دقیقا ۹۵ درصد خانمهای فروم به خودشون گرفتند. من حرف بدی نزدم فقط گفتم هدف خاصی ندارن. حالا شما خودت بین دوستات ببین دیگه اوضاع رو... |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - eng_majid - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ ب.ظ
یه اقایی بود که ساعتی حساب می کرد، الان کجاست؟ الان چند ساعت مونده؟؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۸ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ ب.ظ)eng_majid نوشته شده توسط: یه اقایی بود که ساعتی حساب می کرد، الان کجاست؟ تاریخشو زد رفت! امروز ۲۰ ام نیس مگه؟! ۲۱ امه؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ
امروز ۲۰ ام است.راستی کلید نهایی کی میاد؟همزمان باکارنامه یاروز قبلش یا کی؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - amirhamzeh.azari - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ
آره ... اونی که ساعت شمار گذاشته بود ... کجاس الان؟؟؟؟ هنوز کوکی؟؟ یا باتری تموم کردی ؟؟؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - iammiti - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ
:دی اقا اینجا همه اکثرا پروژه دادن رفته کسی واسه پروژه کتاب ترجمه کرده؟ میشه این کارو کرد اصن؟ من تو رشته دیگه دیدم ( مکانیک) چقد خنده دار میشه مث کنکور بیان بگن نتیجه ها هم یه هفته دیرتر میاد ) |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ
نگفتید کی کلید نهایی میاد! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shvh - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۰ ب.ظ
وای خدایـــــــــــــــــا یعنی چی میشه ؟؟؟؟ هم نا امیدم ، هم امیدوارم خدا معجزه کنه شدیدا نیازمند یک اتفاق خوب در مورد نتایج هستم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - maryam.raz - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ
میگم شماها احیانا کار و زندگی ندارید؟؟؟ صبح اومدم دیدم صفحه ۱۰ هستین الان اومدم میبینم شده ۱۹! برین تا دم دستشویی و برگردینم بد نیستا |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - nasim** - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)amirhamzeh.azari نوشته شده توسط: آره ... اونی که ساعت شمار گذاشته بود ... کجاس الان؟؟؟؟ بله هستم....چیزی نگفتم که یه وقت استرس نگیرین. دقیقا ۳۴ ساعت دیگه تا اعلام نتایج. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - maryam.raz - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: خیلی جالبه من گفتم ۹۵ درصد از خانمها از دادن کنکور ارشد هدف خاصی ندارن دقیقا ۹۵ درصد خانمهای فروم به خودشون گرفتند.ولی من موافقم که ۹۵ درصد آقایون از کنکور ارشد هدف دارن و هدفشون سربازی نرفتنه! خانومها کیف کردین |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - gholizadeh1992 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ب.ظ
من نصیحتم به جوونا اینه که اگه میخوان زن بگیرن ( ما که نمی خوایم!) برن ارشدیشو بگیرن حداقل در شستن بچه تخصصی تر کار کنن آقا من که لپ تاپ و گوشی مورد نظرمو انتخاب کردم که اگه دورقمی بشم برام بگیرن فقط منتظرم کارناممو چاپ کنم برم خرید =)) یعنی اعتماد به سقف در حد خودم ! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - nasim** - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: من نصیحتم به جوونا اینه که اگه میخوان زن بگیرن ( ما که نمی خوایم!) برن ارشدیشو بگیرن حداقل در شستن بچه تخصصی تر کار کنن اینم هدف اصلی آقایون برای شرکت در ارشد دیگه واضح تر از این بگن |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: من نصیحتم به جوونا اینه که اگه میخوان زن بگیرن ( ما که نمی خوایم!) برن ارشدیشو بگیرن حداقل در شستن بچه تخصصی تر کار کنن فعلا شاید لازم باشه کهنه خودتون رو بشورید، بذارین نتایج بیاد، بیخیال بچه میدونم تبلیغات میشه ولی easy life بهترین گزینه هست |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Asemaneabi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ
سلام... من دیشب رو تا همین الان نخوابیدم... یک بار هم تو خیابون قلبم درد گرفت خدا رحم کرد نمردم.... همین... فکر کنم برا همتون درصد هام رو فرستادم... دیگه از دستم خسته شدید نه؟؟؟ ولی من استرس دارم... نمیدونم چرا شماها ندارید... زبان ۴۶ مشترک ۱۵ تخصصی ۶۲ معماری داغووووووون.. چرا منو درک نمیکنید ؟؟؟ چرا؟؟؟؟ |