ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - kamyar.alireza - 27 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)bargozide نوشته شده توسط: سلام دوستان شک نکن قبولیو پارسال دوستم با ۵۸۰۰ قبول شد. |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - elisa - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ
بچه ها با تراز ۵۳۰۰ به نظرتون نرم افزار زنجان قبول میشم ؟ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - negar.v - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ
دوستان به نظر شما امسال هم تراز مثل پارسال زیاد افت می کنه؟ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - elisa - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ
کسی می دونه اعلام نتایج کی هست به هر حال ؟؟؟ |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - maskot - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ)elisa نوشته شده توسط: کسی می دونه اعلام نتایج کی هست به هر حال ؟؟؟گفتن اخر دی امروز که ۲۸ ام هست احتمالا طبق گفته خودشون تا دوشنبه میاد |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - arshad2013 - 28 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ)maskot نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ)elisa نوشته شده توسط: کسی می دونه اعلام نتایج کی هست به هر حال ؟؟؟گفتن اخر دی امروز که ۲۸ ام هست احتمالا طبق گفته خودشون تا دوشنبه میاد سلام لینک خبر رو دارین ؟ آخر دی میشه دوشنبه (پس فردا) و یکم بهمن ماه میشه سه شنبه |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - hadirr - 28 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ ب.ظ)arshad2013 نوشته شده توسط:گفته بودن هفته آخر دی نتایج میاد ولی فعلا چیی معلوم نیس(28 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ)maskot نوشته شده توسط:سلام(27 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ)elisa نوشته شده توسط: کسی می دونه اعلام نتایج کی هست به هر حال ؟؟؟گفتن اخر دی امروز که ۲۸ ام هست احتمالا طبق گفته خودشون تا دوشنبه میاد |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - STER - 28 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ب.ظ)hadirr نوشته شده توسط: گفته بودن هفته آخر دی نتایج میاد ولی فعلا چیی معلوم نیس خب احتمالا همه چیز موکول شد به روز ۳۰ دی ماه ! نمیدونم چی میشه ولی احساس میکنم حالم خوب نیست ... فردا هم که تعطیله . عید همگی مبارک باشه |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - fateme_68 - 29 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ
من نرم اهواز زدم ۵۹۵۲ شدم . قبول میشم ؟؟؟؟ |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - maskot - 29 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ق.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ)fateme_68 نوشته شده توسط: من نرم اهواز زدم ۵۹۵۲ شدم .تراز اخرین فرد قبول شده شهریور چند بود؟ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - Talnetir - 29 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ق.ظ
اصولا قب لاز اعلام نتایج یکی دو روز جلوتر روز و ساعت اعلام نتایج میگفتن این سری خبری دقیقی نیست به نظرم بله قبولید |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - alisadikhani - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ب.ظ
سلام به همگی من ترازم ۶۰۰۰ نرم افزار شده و انتخاب اولیم آزاد شیراز هست و سال اول هست داره دانشجو میگیره تو این رشته چقدر احتمال قبولیم هست؟؟ با تشکر |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - Talnetir - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ب.ظ
سلام تراز خوبی دارید سری اول مگر کجا زدید قبول نشدید؟ |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - mahbo0ob - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ
با تراز ۵۴۱۴ علوم تحقیقات خراسان جنوبی یا سیستان بلوچستان قبول میشم |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - Talnetir - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ق.ظ
سلام امروز ۳۰ دی هست.خبری نشد از نتایج |