چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - نسخهی قابل چاپ |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - MSZ - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: اصلاحیه ۲ تا اشکال داره: من دوباره پیغامم رو میزارم تا دیده بشه دوستان لطفا به این اشکالات و ابهامات توجه کنید! الان باز همه چیز رو هواست! |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - arash_md - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ب.ظ
عجب گیری کردیم هااااا |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - explorer - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ ب.ظ
چرا الان دقیقا نمیگن که میخوان چیکار کنن؟؟؟؟؟؟ شاید ما بتونیم کمکشون کنیم. شریف امسال اعصاب معصاب نداره، شونصد نفر پذیرش داره. |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - arash_md - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: اصلاحیه ۲ تا اشکال داره: بله واقعا همه چیز رو هواست الان باید چیکار کنیم؟؟؟؟ |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - SoheilGh - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ
من احساس می کنم این که شریف با یک کد رشته هم از آیتی میگیره هم از شبکه . به نظرم این فقط برای جلوگیری از ضایع شدن حق ِ و وقتی طرف بره تو شبکه بهش درس بدن (چه آیتی اومده باشه ، چه شبکه) این جوری مهم نیست که با کدم رتبش قبول شده باشه -البته این فقط یه حدسه !! |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - sattar7 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۶ ب.ظ
حالا معلوم شد که همه اینا زیر سر سنجشه اخه اینهمه ایراد تو یه اصلاحیه ؟ |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - Fardad-A - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ
................ و این داستان ادامه دارد.................. من فکر میکردم این کدها تو یه سیستمی ، کامپیوتری ، چرتکه ای، چیزی هست. اگه تکراری باشه یه اروری بوقی سوتی می زنه. نگو مسئول مربوطه یه صفحه کاغذ گذاشته جلوش خط کشی کرده توش می نویسه حالا این ۱۷ و ۱۰ و ۸ را حتما" تاس میریزه و میزنه اونجا فردا یه زنگ بزنید بهش بگید داداش دو تا کدت یه جوره. و شبکه با MISدو تا چیز متفاوته.!!! ای خدا ادامه تحصیل بچه های مردم را کیا دارند مشخص میکنن. |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - fatima2007 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ
یعنی اون ۱۰ تایی که زده گرایش ۴ شبکه می خونن؟ ۷ تای دیگه که اضافه کرن MIS ؟ |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - MSZ - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ ب.ظ
نه... این درست نمی تونه باشه من الان رفتم تو قسمت ویرایش انتخاب رشته و انتخاب اولم که کد رشته ۳۳۶۰۹ هست جلوش نوشته فناوری اطلاعات... گرایشش هم همون فناوری اطلاعاته من می خوام برای من شبکه باشه!!! این یه مشکله... باید حل بشه این مشکل... حتی از لحاظ نرم افزاری هم درنظر بگیریم، اون برنامه وقتی میرسه به این کدرشته، باید به کدوم رتبه نگاه کنه؟ به رتبه مربوط به گرایش این کد رشته... که همین الان دیدیم که گرایش این کد رشته رو گرایش چهارم در نظر گرفته پس بازم همچنان مشکل وجود داره... |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - Amir V - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۹ ب.ظ
))) ای خدا مردم از خنده. یعنی تو گینهی بیسائو همچین سوتیایی نمیدن! ببین کجا داریم زندگی میکنیم! ینی خاک دو عالم تو سر این سنجش که چار تا آدم بی حواس نشستن توش دارن با زندگی من و شما بازی میکنن. ینی فقط میخواستن زود اصلاحیه بدن... |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - SoheilGh - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۴ ب.ظ
احتمالا اون سیستمی که باهاش این کارا رو انجام میدن از این قابلیت ها داره که از ای کارا بشه توش کرد(سیستم وصله پینه ای) ۱۷ تا با گرایش شبکه انتخاب می کنه از بین داوطلبان با رتبه شبکه بعدش که این تموم شد میاد ۱۰ تا با رتبه ی آیتی انتخاب می کنه (افرادی که قبلا با شبکه قبول شدن اینجا در نظر گرفته نمیشن) |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - Fardad-A - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۴ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: )))میخوای اپلای کن برو گینه بیسائو |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - mhs_fr69 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۵ ب.ظ
ببخشیدا ۴ تا چوپون می ذاشتن بهتر اینا کارا رو درست می کرد |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - ali123321 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ب.ظ
یواش یواش دارم شک می کنم نکنه دارم خواب می بینم...... بیشتر شبیه کابوس شده که تمومی هم نداره... ما شانس نداریم الان یکی بیدارم میکنه میگه پاشو کنکورت دیر نشه!!!! |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - MSZ - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ
منتظر اصلاح شدن این اصلاحیه باشین متاسفانه خبرای خوبی برای بچه های شبکه قرار نیست بیاد اون ۱۷ نفر شبکه قراره بشه ۷ نفر... |