منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - ana_ana - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ)---نازنین نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط:(14 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ)---نازنین نوشته شده توسط:(14 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:(14 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۲ ب.ظ)---نازنین نوشته شده توسط: یعنی قبول شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما چه جوری تهران را انتخاب کردین کد این دانشگاه ها چی بود؟!! |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - presidenthamid - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ب.ظ)farnaz55 نوشته شده توسط:(14 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ)presidenthamid نوشته شده توسط: پارسال تا جایی که من با خبر شدم خیلی خوب گرفتن و اکثر دانشگاه ها تا تراز ۵۲۰۰ یا ۵۱۰۰ هم برداشتن . امسال اگر ۳۰۰ تا تراز هم بره بالا ( ۳۰۰ تا تراز خیلی داوطلب میشه . در بازه ی ۶۵۰۰ تا ۶۸۰۰ شاید مثلا بشه ۳۰ نفر، اما تراکم بین ۵۲۰۰ تا ۵۵۰۰ خیلی بیشتره ) ، بازم میشه خدس زد ترازهای بالای ۵۵۰۰ قبولن (ایشالله ) و اکثر ماها هستیم .یعنی با تراز ۵۹۰۰ آی تی میشه امیدی به قبولی داشت؟ من این رو راجع به اکثر رشته ها گفتم . من خودم کارشناسی قزوین خوندم و شنیدم ( تاکید میکنم شنیدم ) ، پارسال قزوین با تکمیل ظرفیت ۵۰۰ نفر برداشته . حتی شنیدم که فکر کنم کسایی که مثلا شبکه زده بودن رو تا رتبه ی ۳۰۰ برداشته بعد از بین همونا ، ۲۰۰ تا دیگه ( یعنی رتبه ی ۳۰۰ تا ۵۰۰ ، رو برداشته و قرستاده برن تجارت بخونن ( یه چیز تو این مایه ها ) . اینکه میگم مدیریت کنید ، برای خودت میگم . اگه با اعصاب خوردی نتیجه میده ، من تا روز اعلام نتایج حاضرم هر روز بشینم و غصه بخورم ( اگه اینطوری قبول میشم) |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - ۸۴۷۷ - ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ
سلام کسی می داند که با رتبه ۸۷ ونمره ۶۰۶۷ - معماری کامپیوتر علوم تحقیقات -در تکمیل ظرفیت می توان امید به قبولی درانتخاب های زیر داشت ؟ ا) معماری کامپیوتر علوم تحقیقات ۲)معماری کامپیوتر علوم تحقیقات- پردیس قزوین |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - Premier Homme - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ
من نمیدونم چرا حس میکنم فردا تا ساعت ۱۰/۱۱ نتایجو میزنن فقط دو تا سوال ، یکی اینکه پایین ترین تراز مال کدوم دانشکاست تو این واحدایی که واس تکمیل گزاشتن ؟ و بعدیش اینکه آیا امسال کارناممون قابل رویت هستش و یه اماری بمون میده ، یا مثل پارسال میخواد بزنه پرونده شما یافت نشد ؟ واسه قبول نشده ها البته کسی حدسی نداره ؟ |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - aatwo - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ)۸۴۷۷ نوشته شده توسط: سلام قزوین بله |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - agha meysam - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ق.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ)۸۴۷۷ نوشته شده توسط: سلام سلام.با این اظلاعاتی که من تو این هفته کسب کردم قزوین رو حتما قبولی.واسه علوم تحقیقات نظری ندارم ولی |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - atefeh_nbv - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ
۱۵ ام شد دیگه!پس چرا نتایج نمیاد؟! |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - Premier Homme - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ق.ظ
عاطفه خانم تو تایم اداری منتظر باشید کسی پاسخ دو سوال من رو نمیدونست ؟ |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - ۸۴۷۷ - ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ق.ظ
*سلام کسی می داند که با رتبه ۸۷ ونمره ۶۰۶۷ - معماری کامپیوتر علوم تحقیقات -در تکمیل ظرفیت می توان امید به قبولی درانتخاب های زیر داشت ؟ ا) معماری کامپیوتر علوم تحقیقات ۲)معماری کامپیوتر علوم تحقیقات- پردیس قزوین ----------------------------------------------------------------------------------------------------- *قزوین بله ----------------------------------------------------------------------------------------------------- *سلام.با این اظلاعاتی که من تو این هفته کسب کردم قزوین رو حتما قبولی.واسه علوم تحقیقات نظری ندارم ولی ----------------------------------------------------------------------------------------------------- *مرسی. انشاءالله که همه قبول بشوند . کسی اطلاعی از آخرین نفرات قبولی سال قبل معماری کامپیوتردررشته محل های زیر را دارد ؟ از راهنمایی شما متشکرم . ا) معماری کامپیوتر علوم تحقیقات ۲)معماری کامپیوتر علوم تحقیقات- پردیس قزوین ۳) نرم افزار علوم تحقیقات- پردیس قزوین ۴)نرم افزار علوم تحقیقات- پردیس دماند ۵) هوش مصنوعی علوم تحقیقات- پردیس قزوین |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - ---نازنین - ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ق.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ)ana_ana نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ)---نازنین نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط:من امیدم به اینه که یکی از تهرانا رو بیارم (تهران جنوب شمال یا مرکز)(14 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ)---نازنین نوشته شده توسط:(14 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: تراز انتخاب و گرایشت چی بود؟ علوم تحقیقات و تهران شمال و تهران جنوب و مرکز با هم همون انتخاب اولت حساب میشه ترازتون چنده؟ |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - taha.maten - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ق.ظ
دیشب اصلا خوابم نبرد......... تمام تقصیر آقای اقبالی رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد خودش گفت حداکثر تا ۱۵ ؟؟؟؟؟؟؟؟ |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - ainaz68 - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ق.ظ
پس چرا نتایج نیست ؟؟؟ |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - taha.maten - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ ق.ظ
بابا مردیم از بس عکس این دکتر دانشجو دیدیم/ راستی این چه جور دکتری که هنوز دانشجوی |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - ainaz68 - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ق.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ق.ظ)taha.maten نوشته شده توسط: دیشب اصلا خوابم نبرد......... خابم نبرد که هیچ ! از استرس درد جونم در اومد !!! ۲۰ مین دیگه میاد ایشالاااااااا |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - F_Arshad - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ق.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:(14 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ ب.ظ)F_Arshad نوشته شده توسط:(14 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ)byb نوشته شده توسط:(14 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ب.ظ)silverhot2012 نوشته شده توسط: کسی میدونه کیش پارسال تا چه ترازی پذیرش داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه عزیز قبول نشدم . رتبم ۲۶ شده و آخرین نفر ۲۳ بود . شانس رو می بینی !!! ولی باز هم خدا رو شاکرم |