|
|
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - نسخهی قابل چاپ |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - sami.ali - 09 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ)sami.ali نوشته شده توسط: دوستان خواهشا کسی نیست بین واحدهای البرز و دماوند و قزوین یه اولویت بندی انجام بده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چرا کسی به من جواب نمیده؟! بچه ها کسی نیست جواب منو بده،ضمنا من ترازم تو انتخاب تهران مرکز ،۶۷۳۴ تراز هوش هم ۵۷۳۸ اومده امکانش هست که هوشم قبول شم؟ برام اولویت دانشگاه مهمه،لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه خواهش میکنمممممممم! |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - npour - 09 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ ب.ظ)sami.ali نوشته شده توسط:(09 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ)sami.ali نوشته شده توسط: دوستان خواهشا کسی نیست بین واحدهای البرز و دماوند و قزوین یه اولویت بندی انجام بده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چرا کسی به من جواب نمیده؟! البرز قزوین دماوند البته شما تهران نرم افزار حتما حتما قبولی |
|
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - simin_3 - 09 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ
بچه ها تراز نرم افزارم ۵۷۰۰/تهران . واسه انتخاب آخرم خمین و بزنم یا کرمانشاه؟ به فرض اینکه امکان قبولی تو یکیش باشه.تراز کدوم پایین تره؟ |
|
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - moh65 - 11 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ
سلام بچه بنظرتون کجا قبول می شم؟ (۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ)tina63 نوشته شده توسط: سلام همون دانشگاه امام خمینی...(واحد کرج)... چون پردیسه همه امکاناتش از آنجاست... من دوستم پارسال همونجا قبول شد. |
|
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - liela - 12 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ق.ظ
سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی میدونه جواب بده خیلی استرس دارم به نظرتون با تراز ۶۵۷۳ علوم تحقیقات یکی از واحدهای تهران رو میارم؟ |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - mehdi67ma - 12 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ق.ظ)liela نوشته شده توسط: سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی میدونه جواب بده خیلی استرس دارم کجاها زدی؟ انتخاباتو به ترتیب بگو |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - arashmar - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ ق.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ق.ظ)liela نوشته شده توسط: سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی میدونه جواب بده خیلی استرس دارم سلام به نظر من احتمال قبول شدنتون تو تکمیل ظرفیت حتی بدون احتساب ۱۰ انتخاب خیلی بالاست |
|
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - hamedyar - 13 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ
سلام دوستان من با نمره کل نرم افزار بروجرد۵۵۱۳ بومی استان لرستان هستم به نظرتون باتوجه به این انتخابا کدومو شانس قبولی دارم ۱-پردیس علوم تحقیقات لرستان ۲-پردیس علوم تحقیقات ایلام ۳- پردیس علوم تحقیقات کردستان ۴- پردیس علوم تحقیقات خمین ۵-پردیس علوم تحقیقات همدان ۶- پردیس علوم تحقیقات ساوه ۷- واحد علوم تحقیقات کرمانشاه ۸- پردیس علوم تحقیقات مرکزی ۹- پردیس علوم تحقیقات قزوین ۱۰- واحد علوم تحقیقات اصفهان یکی جواب ما رو بده ممنون میشم |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - mnf - 13 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ)hamedyar نوشته شده توسط: سلام دوستان من با نمره کل نرم افزار بروجرد۵۵۱۳ بومی استان لرستان هستم به نظرتون باتوجه به این انتخابا کدومو شانس قبولی دارمبا سلام رتبه ای که کسب کردین چند بوده؟ سهمیه داشتین یا نه؟تراز آخرین نفر چند بوده؟ |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - mehdiba3 - 13 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ)hamedyar نوشته شده توسط: سلام دوستان من با نمره کل نرم افزار بروجرد۵۵۱۳ بومی استان لرستان هستم به نظرتون باتوجه به این انتخابا کدومو شانس قبولی دارممن هم انتخاب اولم لرستان بود. |
|
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - hamedyar - 13 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ
سلام دوستان من با نمره کل نرم افزار بروجرد۵۵۱۳ بومی استان لرستان هستم به نظرتون باتوجه به این انتخابا کدومو شانس قبولی دارم ۱-پردیس علوم تحقیقات لرستان ۲-پردیس علوم تحقیقات ایلام ۳- پردیس علوم تحقیقات کردستان ۴- پردیس علوم تحقیقات خمین ۵-پردیس علوم تحقیقات همدان ۶- پردیس علوم تحقیقات ساوه ۷- واحد علوم تحقیقات کرمانشاه ۸- پردیس علوم تحقیقات مرکزی ۹- پردیس علوم تحقیقات قزوین ۱۰- واحد علوم تحقیقات اصفهان رتبه من ۱۲۹بوده نمره آخرین نفر قبولی ۶۲۳۴ رتبه ۲۳ بوده یکی جواب ما رو بده ممنون میشم |
|
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - *Najmeh* - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ
به جای اینکه همجا سوالت رو تکرار کنی و کسی هم برات جوابی نداشته باشه بهتر ۱ کم دیگه صبر کنی تا جواب بیاد |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - liela - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ ق.ظ)arashmar نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ق.ظ)liela نوشته شده توسط: سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی میدونه جواب بده خیلی استرس دارم ممنون دوست عزیز ار پاسختون یه کمی امیدوار شدم (۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ق.ظ)liela نوشته شده توسط: سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی میدونه جواب بده خیلی استرس دارم کرمانشاه البرز بروجرد همدان ....... بقیه اش مهم نیست فقط دوست دارم تهران قبول شم به نظرت امیدی هست؟ |
|
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - genius - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ب.ظ
سلام بچه ها به نظرتون من تو تکمیل ظرفیت مهندسی نرم افزار قبول میشم ؟؟؟؟!!!! رتبه امتحان مهندسی نرم افزار علوم تحقیقات خوزستان = ۸۴۵ شده (من بومی خوزستانم-اهواز) نمره یا همون ترازم شده = ۴۸۹۷ شده تقریبا میشه گفت ۴۹۰۰ دیگه شهرهایی که تکمیل ظرفیت انتخاب کردم به ترتیب زیر است . ۱-پردیس علوم تحقیقات ایلام ۲-پردیس علوم تحقیقات کهگیلویه و بویراحمد ۳-پردیس علوم تحقیقات لرستان ۴-پردیس علوم تحقیقات کردستان ۵-واحد گرمی ۶-واحد میبد ۷-واحد بافت ۸-پردیس علوم تحقیقات هرمزگان ۹-پردیس علوم تحقیقات خراسان جنوبی ۱۰-پردیس علوم تحقیقات سیستان و بلوچستان خواهشمندم جوابمو سریع بدید به نظرتون اصلا امید قبولی هست ؟؟؟؟؟ !!!!!!! اگه برای جوابتونم دلیل علمی و محکمی دارید بفرمایید ممنون میشم |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - mehdi67ma - 14 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۷ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ب.ظ)genius نوشته شده توسط: سلام بچه ها به نظرتون من تو تکمیل ظرفیت مهندسی نرم افزار قبول میشم ؟؟؟؟!!!! دوست عزیز ترازت خیلی پایینه. ولی بازم به انتخابای داوطلبا بستگی داره. شاید مثلا کسی ایلام نزنه و قبول بشید. ااشاالله که قبول بشید |