تالار گفتمان مانشت
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - abolfazl pepco - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۱۱ ب.ظ

کسسته که کفته بود موبایل اسبا بازی است کدوم کزینه بود. منطقی اون بافره جوابش چی می شد.چون های امپدانس هم داشت

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Paraande - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۱۲ ب.ظ

(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۵۲ ب.ظ)abolfazl pepco نوشته شده توسط:  کسسته که کفته بود موبایل اسبا بازی است کدوم کزینه بود. منطقی اون بافره جوابش چی می شد.چون های امپدانس هم داشت

بافر ac

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - آسمان ابری - ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۱۲ ب.ظ

(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۱۵ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط:  
(18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۰۲ ب.ظ)آسمان ابری نوشته شده توسط:  یکی دیگه از سوالات گسسته : رقم یکان می خواست نه؟

آره،اونو من نزدم،اما مشابهش تو آزمون کامپیوتر ۹۴ اومده بود.
یه سوال طراحی بود که راجع به قد افراد بود که وارد یه صف میشن..
از ساختمان داده یه سوال راجع به تابع درهم سازی بود،جواب کدوم میشد؟ینی چن تاشون درست بودن؟
یه مرتبه زمانیم داشت طراحی،که یه قسمتش log*n داشت
من تابع درهم سازی رو اول و اخری رو براش راه حلش رو پیدا کردم بقیه اش هر کاری کردم وارسی خطیش درست نیومد یعنی دو تاش درست در می یومد
اون سوال ساختمان داده این بود

[tex]T(n)=T(\log n) \theta(n)[/tex]

من هر چی بهش ور رفتم نتونستم جوابی براش بگیرم از تغییر متغیر هم نتونستم برم

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - abolfazl pepco - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۱۵ ب.ظ

(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۱۲ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط:  
(18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۵۲ ب.ظ)abolfazl pepco نوشته شده توسط:  میشه توضیح بدید مکه یه دونه ۱ نبود که ساده میشد
کسسته که کفته بود موبایل اسبا بازی است کدوم کزینه بود. منطقی اون بافره جوابش چی می شد.چون های امپدانس هم داشت

بافر ac

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - vaki_bayashi - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۱۹ ب.ظ

(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۱۲ ب.ظ)آسمان ابری نوشته شده توسط:  
(18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۱۵ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط:  
(18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۰۲ ب.ظ)آسمان ابری نوشته شده توسط:  یکی دیگه از سوالات گسسته : رقم یکان می خواست نه؟

آره،اونو من نزدم،اما مشابهش تو آزمون کامپیوتر ۹۴ اومده بود.
یه سوال طراحی بود که راجع به قد افراد بود که وارد یه صف میشن..
از ساختمان داده یه سوال راجع به تابع درهم سازی بود،جواب کدوم میشد؟ینی چن تاشون درست بودن؟
یه مرتبه زمانیم داشت طراحی،که یه قسمتش log*n داشت
من تابع درهم سازی رو اول و اخری رو براش راه حلش رو پیدا کردم بقیه اش هر کاری کردم وارسی خطیش درست نیومد یعنی دو تاش درست در می یومد
اون سوال ساختمان داده این بود

[tex]T(n)=T(\log n) \theta(n)[/tex]

من هر چی بهش ور رفتم نتونستم جوابی براش بگیرم از تغییر متغیر هم نتونستم برم

منم سوال درهم سازی فقط واسه دوتاش درس درمیومد،اگه اشتباه نکنم همون اولی و آخری میشد
این مرتبه زمانیم از مرتبه N زدم

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Paraande - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۴۲ ب.ظ

(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۵۲ ب.ظ)abolfazl pepco نوشته شده توسط:  میشه توضیح بدید مکه یه دونه ۱ نبود که ساده میشد

بافر رو بگم چرا ac؟ من بررسی کردم اینجوری شد:
ac+abc=ac
ac+a'c'=ac
اگه درست یادم باشه.

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - reza.bsh - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۳۰ ب.ظ

(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۴۹ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط:  سوال طراحی آیتی
n نفر با قدهای مختلف وارد صف میشن...کسی جوابشو میدونه؟
در بدترین حالت،به طور میانگین،برای پیدا کردن بلندقدترین فرد،چند بار عدد روی برگه خط میخوره
من [tex]\frac{(n-1)}{2}[/tex]
در آوردم ولی میگن غلطه.نمیدونم چرا.

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - edward71 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۳۱ ب.ظ

درود

اون سوال رقم یکان میشه صفر

[tex]1 2^{1395} 3^{1395} 4^{1395}=10[/tex]

قضیه از این قراره طبق چیزی که توی راهنمایی یاد گرفتیم هرگاه در یک سری جمع عدد تواندار، توان ها یکسان باشند، یکی از توان هارا نوشته و پایه ها را جمع می کنیم، جمع پایه ها میشه ۱۰ و رقم یکان این عدد هم میشه صفر که در گزینه ها هم بود

اون مسئله موبایل هم فکر کنم میشد تمام موبایل ها مضرند ، البته دقیق گزینه رو یادم نیست اما این کلمه تمام رو داخلش داشت

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - vaki_bayashi - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۴۶ ب.ظ

(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۳۰ ب.ظ)reza.bsh نوشته شده توسط:  
(18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۴۹ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط:  سوال طراحی آیتی
n نفر با قدهای مختلف وارد صف میشن...کسی جوابشو میدونه؟
در بدترین حالت،به طور میانگین،برای پیدا کردن بلندقدترین فرد،چند بار عدد روی برگه خط میخوره
من [tex]\frac{(n-1)}{2}[/tex]
در آوردم ولی میگن غلطه.نمیدونم چرا.

از اساتید کسی حل کرده؟پس گزینه درست چی میشه؟
منn/2 زدم...ینی n+1/2 بدست آوردم،n/2 تو گزینه ها نبود.اینجوری استدال کردم که چون گفته برای nهای بزرگ،شاید بشه از ۱/۲ صرف نظر کرد

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mehrdad1372 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۰۴ ب.ظ

کسی سوال جمع ممیز شناور معماری رو حل کرده؟

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Fot30 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۱۰ ب.ظ

(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۰۴ ب.ظ)mehrdad1372 نوشته شده توسط:  کسی سوال جمع ممیز شناور معماری رو حل کرده؟
سرریز داشت

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - shbeheshti - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۱۱ ب.ظ

(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۳۱ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:  درود

اون سوال رقم یکان میشه صفر

[tex]1 2^{1395} 3^{1395} 4^{1395}=10[/tex]

قضیه از این قراره طبق چیزی که توی راهنمایی یاد گرفتیم هرگاه در یک سری جمع عدد تواندار، توان ها یکسان باشند، یکی از توان هارا نوشته و پایه ها را جمع می کنیم، جمع پایه ها میشه ۱۰ و رقم یکان این عدد هم میشه صفر که در گزینه ها هم بود

اون مسئله موبایل هم فکر کنم میشد تمام موبایل ها مضرند ، البته دقیق گزینه رو یادم نیست اما این کلمه تمام رو داخلش داشت

این راه حلی که شما گفتی اشتباس .میتونی با اعداد کوچکتر چک کنی.اما شما خیلی خوش شانسی چون جواب همون صفره .خواستی بگو راه حلشو بزارم

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - freidoony - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۲۸ ب.ظ

(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۳ ب.ظ)آسمان ابری نوشته شده توسط:  
(18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۰ ب.ظ)mohamad moo نوشته شده توسط:  امسال مانشت خیلی بی احساس شده پارسال بعد از امتحان ارشد اینجا غوغا بود پس کو سؤالات ارشد
منم همین حس رو دارم
تقریبا تمام سوال های ای تی رو یادم هست اما هر چی پرسیدم هیچکی جواب نداد
بچه های ای تی که واقعا کم کارن حالا باز به کامپیوتری ها

من فکر میکنم مدیر مانشت داره کم کاری میکنه حتی یه تاپیک برا سال ۹۵ تو صفحه اصلی نذاشته. سایت هم یک سری ارورای بی خود داره که درست نشده مثل الان که دارم می نویسم تو یه تکست باکس یه سانتی دارم تایپ می کنم.
یکی باید همت کنه یه نرم افزار درست درمون واسه اندروید بنویسه که بچه ها رو دور هم جمع کنه

(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۵۲ ب.ظ)abolfazl pepco نوشته شده توسط:  کسسته که کفته بود موبایل اسبا بازی است کدوم کزینه بود. منطقی اون بافره جوابش چی می شد.چون های امپدانس هم داشت

می شد برخی موبایل ها مضرند بافر هم می شد صفر

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - abolfazl pepco - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۳۸ ب.ظ

جواب این سوال

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - comcoral - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۳۸ ب.ظ

(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ ب.ظ)user99 نوشته شده توسط:  مـن که امیـدی به سـراسـری نـدارمم دیگه! احتمـالـا قبـول نشم. هر کی میخـواد آزاد شـرکت کنه بیـاین یک گـروه بـزنیم یا همینجـا یک تـاپیک بـزنیم و در مورد آزاد بحث کنیم. مثلا من یکی از دوسـتام یک رشتـه دیگه گفت چندروز قبل آزمـون نشستم سـوالای سالهای قبل رو نگاه کردم دیدم چندمدل سـوال هست که طراحها همش ازش سوال میدن همونا رو خوب یادگرفتم زبان هم خوب زدم راحـت قـبول شدم!
حالا سوال من اینه که سـوالهای آزاد سالهای قبل رو از کجا گیربیارم؟ یک سـایتی پیدا کردم ولی فـروشی بود، فقط هم مال ۲سال رو داشت، جـواب هم نداشت!

سلام

جان هر کس دوست داری بیخیال دانشگاه تقلبی آزاد.

کسی که واقعا" دنبال علم باشه همون سراسری قبول میشه ، آزاد بره چیکار کنه ؟! چرا اصلا" بخواد بره آزاد ؟ هر چه بدبختی تو مملکت ماست نصفش مال دانشگاااا آزاده ، خود مردم ما هم به خودشون ظلم می کنن ، انقدر که ساده هستن ، آخه کی میخوان ظواهر کار رو از باطن کار جدا کنن و گول این مدرک های بی در و پیکر رو نخورن که بگن صرفا" ما هم رفتیم دانشگاه ، مگه همه شایسته این هستن که برن دانشگاه ؟