|
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - shervinrs - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۶ ب.ظ
چه جالب که پست unique_as14 رو هم از سه صفحه پیش نقل می کنن! حتی نحوه نوشتنشون هم مشابست. بیکاری جناب؟ یا فکر می کنی افرادی که اینجا هستن اعصاب اضافه دارن؟ |
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - Msccom - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۶ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط: چه جالب که پست unique_as14 رو هم از سه صفحه پیش نقل می کنن!اعصاب خوردی نداره بابا.از این جور آدما زیاده تو دنیا.فکر کنم بنده خدا خراب کرده توهم زده!!! |
|
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - Joonz - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ ب.ظ
میگم شاید علامت های این (-)شکلی هم کناردرصداتون داره .نداره؟ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - unique_as14 - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۵۳ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ ب.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط: میگم شاید علامت های این (-)شکلی هم کناردرصداتون داره .نداره؟ فکر کنم درصدهای کنکور آزمایشی ۲۵% اول زده |
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - Msccom - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۵۳ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: فکر کنم درصدهای کنکور آزمایشی ۲۵% اول زدهآره طفلکی هواسش نبوده!!!میگم شما رو هم فرستاد شریف .خوشحال باشید چه زودم پاکش کرد!!!فکر کنم ازتون ترسید |
|
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - Joonz - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ب.ظ
بابا گفتن شریفیا مخن دیگه نه اینقدر. در کل خوب بود حال و هوا عوض شد .مرسی |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - sarous - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ ب.ظ
سلام دوستان. درصدای من بامزس. زبان ۶۶/۱۶ مشترک ۶۶/۱۷ ریاضی ۰ تخصصی نرم افزار -۴۳ هوش -۲ معماری ۰ با این درصدا فکر کنم از آخر اولم. |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - unique_as14 - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۶ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ ب.ظ)sarous نوشته شده توسط: سلام دوستان. تخصصی نرم افزار -۴۳؟؟؟ منفی؟ داری شوخی میکنی؟ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - LordAriana - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۶ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ ب.ظ)sarous نوشته شده توسط: سلام دوستان. کلا بچه ها شوخی شون گرفته ))))))) آخه کمتر از -۳۳ که نداریم
|
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - hadihadavi - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۶ ق.ظ
سلام بچه ها یکی به منم کمک کنه با ضرایب زیر آیا امیدی هست که شبانه جایی قبول بشم. زبان: ۲۱/۱۱ ریاضیات: ۲۵ دروس مشترک: ۱۶/۰۴ دروس تخصصی نرم افزار:۱۶/۶۶ معدل دوره کارشناسی:۱۷/۵۶ از غیر انتفاعی معدل دوره کاردانی: ۱۷/۰۵ آموزشکده فنی ضرایب به درصد می باشد. پارسال معدل موثرم: ۱۷/۳۰ بود. |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - reyhaneh64 - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۶ ب.ظ)saman_t2004 نوشته شده توسط: زبان: ۳۷ درصد تخصصی هوشتون واقعا عالیه اونم امسال که از دید من هوش سوالاش نسبت به سالای پیش سخت تر بودن. |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - arminjahan - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ب.ظ
دوستان کسی میدونه کلید نهایی کی روی سایت میاد؟ اصلا میاد؟ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - shervinrs - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ب.ظ)arminjahan نوشته شده توسط: دوستان کسی میدونه کلید نهایی کی روی سایت میاد؟ اصلا میاد؟سال های پیش که سنجش کلید نهایی رو اعلام نکرده. فقط از طریق کتاب های تست خود سنجش میشده فهمید که کدوم ها حذف یا تغییر داده شده ان. |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - fatemeh85 - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط:(15 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ب.ظ)arminjahan نوشته شده توسط: دوستان کسی میدونه کلید نهایی کی روی سایت میاد؟ اصلا میاد؟سال های پیش که سنجش کلید نهایی رو اعلام نکرده. فقط از طریق کتاب های تست خود سنجش میشده فهمید که کدوم ها حذف یا تغییر داده شده ان. پس با این حساب باید تا ۴خرداد صبر کرد همیشه از انتظار بدم می اومده
|
|
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - MSsoftware - 16 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۵ ق.ظ
سلام بچه ها من ۳ تا اعتراض به سنجش زدم و در جواب به طور اتوماتیک سیستم بهم گفت که تو کارنامه ام (نتیجه ۴خرداد) نتیجه اعتراضم رو با ذکر پاسخ میدن . ولی نا مردا شماره پرونده و همه مشخصاتمو گرفتن . اولش گفتم بابا بی خیال باهات لج می کنن نمرتو کم می کننا ولی کمی بعد جوگیر شدمو و دلو به دریا زدم |