گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - exir - 07 آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۵۴ ب.ظ
دوستان امیدوارم که حسابی در حال خوندن باشید و موفق باشید من از دست این شبکه دیگه دارم احساس ناامیدی میکنم . فصل ۴ پارسه رو نمیفهمم ( رشتهام هم نرم افزار بوده و اصلا همچین چیزایی تو شبکه بهمون نگفتن صدای دکتر حقیقت رو هم گوش کردم اما زیاد متوجه نشدم توروخدا بگید چیکار کنم ؟ بذارمش کنار ؟ دارم از نتیجه گرفتن ناامید میشم . میگیم این که ضریبش ۴ هست رو اگه اینجوری بخوام بخونم دیگه امیدی نیست . |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - MSZ - 07 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ب.ظ
دوست عزیز درس شبکه ذاتا درس نسبتا سنگینی هست و البته فصل ۴ کتاب دکتر حقیقت یکی از سنگین ترین فصل های این کتابه چون خیلی به مباحث مخابراتی وارد شده که یه مقدار سنگین هستن و فهم و درکشون ممکنه زمان زیادی ازتون بگیره من پیشنهاد می کنم قسمت های این شکلی رو نگه دارید و بعد از اینکه مطالب رو یک دور خوندین (طبق بودجه بندی ها) برگردین و رو این نقاط ضعف کار کنین من هم همین کار رو کردم نتیجه خوبی گرفتم موفق باشین |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - fe_atash - 08 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۵۶ ق.ظ
فصل ۴ زیادی برقی شده دیگه !! من که ITام همه این تبدیل ها رو تو شبکه خوندم بازهم خیلی چیزاش واسم جدیده...به نظر شخصی من که همون نکاتش رو یاد بگیریم خوبه.... قسمت هایی که معادلات سیگنال های PSK,FSK,ASK و اینها رو چرا باید یاد بگیریم؟ ینی اصلا جز گیج شدن اتفاق دیگه ای میوفته؟ ...من که فقط نموداراش رو یاد میگیرم (۰۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۵۴ ب.ظ)exir نوشته شده توسط: من از دست این شبکه دیگه دارم احساس ناامیدی میکنم . از شبکه احساس نا امیدی نکن..فقط فصل ۳ و ۴ اش اینطوریه...بقیش خیلی شیرینو و دوست داشتنیه. مژگان: جستجوی بر خط؟ من که سه تا کتاب هوش دارم (پوران و راسل ترجمه راحتی و رهنمون) تو هیشکدوم این تیتر رو ندیدم.البته هنوز تا RBFS خوندم ولی در ادامه هم ندیدم. مگه از روی پوران نمیخونید شما ؟ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - exir - 08 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ق.ظ
ممنون دوستان . خیلی خوشحالم که تو این سایت میتونم با بقیه تبادل نظر کنم . وقتی دیدم این فصل برای همه سخته دوباره روحیه گرفتم و احساس خود خنگ بینیم از بین رفت . امیدوارم همیشه موفق باشید |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - Majid gh - 08 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۸ ق.ظ
دوستان من چون شبکه کلاس دکتر حقیقت رو رفتم این فصل زیاد سخت نیست خود دکتر حقیقت هم زیاد این فصلو بازش نکرد خب یاد داد همون نکته هاشو + چندتا از همون مثال هاشو حل کرد بعدشم تستاشو حل کنین باور کنین سخت نیست که همه میان میگن سخته یکم بازش کرده که به درده ما نمیخوره به نظرم و لی شما به قول معروف نکته هاشو یاد بگیرین چیز زیاد سختی نیست تازه من پارسال رفتم کلاس که از رو کتاب قدیمیه بود که در حد فاجعه بود اون کتاب |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - si.mozhgan - 09 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ب.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۵۶ ق.ظ)fe_atash نوشته شده توسط: مژگان: تو آخر فصل جستجوی آگاهانه راسل ترجمه راحتی هست . ده صفحه ای می شه . من که نخوندم هنوز! بعضی مباحث رو از راسل می خونم . بعضیها رو از پوران. |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - ssjj - 09 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۴۱ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: دوستان راسل ترجمه راحتی برای کدوم انتشارات هست؟ راسل انتشارات دانشگاه امام رضا هست ________________________________________________________ واسه شبکه منم نمیدونم واسه قسمت های محاسبه ای که جز حقیقت منبع خیلی خوبی وجود نداره تعریف کتاب شبکه پوران رو هم شنیدم مقسمیش که خیلی بده من دقیق نمیدونم مفاهیمی چقدر تو کنکور میاد |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - mamat - 09 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۳۷ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: تعریف کتاب شبکه پوران رو هم شنیدمزیاد روش مثل کتاب حقیقت حساب نکن(موضوع هارو زیاد توش وارد نشده و از دور یک سلام و علیکی کرده) یعنی همون حقیقت رو بخونی بهتره |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - ssjj - 09 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۴۲ ب.ظ
اگه واسه مفاهیم میخواید تننبام خیلی توضیح داده اما فکر کنم کتاب گارسیا بهتر باشه |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - fe_atash - 10 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۴۹ ق.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط: تو آخر فصل جستجوی آگاهانه راسل ترجمه راحتی هست . ده صفحه ای می شه . من که نخوندم هنوز! بعضی مباحث رو از راسل می خونم . بعضیها رو از پوران.آها دیدمش ..فکر میکنم در حد یه روخونی که بدونیم چی هست باید انجام بشه mam: ببین اگر میخوای بخری، ترجمه رهنمون من چاپ ششمه یه چیزایی از ترجمه راحتی کمتر داره(مثلا RBFS رو نگفته) اما شاید چاپ جدیدش اینطور نباشه و ترجمه رهنمون خیلی روونه و خوبه ..من هرچیو متوجه نمیشم داستان چیه از روی ترجمه رهنمون نگاه می کنم |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - si.mozhgan - 11 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: دوستان در کنار کتاب دکتر حقیقت برای شبکه چی پیشنهاد میکنید؟پوران تئوری توضیح داده . آخر هر فصل هم کلی تست تالیفی آورده که آدم حوصله ش سر می ره مثلا برای فصل اول مفاهیم فکر کنم صد -دویستایی تست آورده. مقسمی تاکیدش رو حل مساله ست . تستاشو می تونین حل کنین اما سراغ متن درس و جوابای تستها نرین که اشتباه زیاد داره. به نظر من حقیقت رو بخونین . بعد تستهای سه هزار مسئله رو بزنین. |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - si.mozhgan - 11 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۰۶ ب.ظ
مث اینکه وقت ثبت نام شده . دوستان شما رشتهی دیگه ای هم شرکت می کنین یا نه؟ مث کامپیوتر ؟ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - fe_atash - 12 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۰۰ ق.ظ
IT که ستاره دار ..نمیشه یه رشته دوم در کنارش انتخاب کنیم ! |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - si.mozhgan - 12 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ق.ظ
(۱۲ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۰۰ ق.ظ)fe_atash نوشته شده توسط: IT که ستاره دار ..نمیشه یه رشته دوم در کنارش انتخاب کنیم !می شه یه رشته مثل کامپیوتر انتخاب کرد و آی تی رو به عنوان رشته دوم زد . اما فکر نکنم شانسی تو کامپیوتر داشته باشیم. |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - ssjj - 12 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۴۸ ب.ظ
دفترچهها اومده اما ثبت نام از ۱۷ام شروع میشه ما بخاطر نخوندن ریاضی برای کامپیوتر شانسمون واقعا پایینه |