|
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - نسخهی قابل چاپ |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - jafarir - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ق.ظ
با سلام حزب ۳ از جزء ۸ خوانده شد التماس دعا |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - mamani - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ق.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ ق.ظ)آفتاب نوشته شده توسط:(07 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ)mamani نوشته شده توسط: خوب طبق قرارمون من حزب اول هر جزء را دارم میخونمباید به هم گروهی خودتون اطلاع بدید اگه یک زمان نتونستید بخونید جای شمابخونند.التماس دعا نه من هر روز ویخونم مطمین باشید |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - ali reza - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ب.ظ
با سلام حزب دوم از جزء۱،۲،۳،۴،۵،۶،۷،۸،۹،۱۰،۱۱،۱۲،۱۳،۱۴،۱۵،۱۶،۱۷،۱۸،۱۹،۲۰قرائت شد...از گروه چهارم برای همگروه های عزیزم saharp MEHDI_M saho هم آرزوی توفیق بیشتر تو این ماه زیبا رو دارم |
|
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - shobair87 - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ
سلام! به همه دوستان ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات من ریا نباشه بحمدلله تونستم تا حالا هر روز یک جزء بخونم که در حقیقت سهم خودم یعنی حزب دوم از هر جزء رو هم پوشش میده. موید باشید التماس دعا
|
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - WeCan - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ
حزب ۴ از جز< هشتم خوانده شد |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - jafarir - 08 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ق.ظ
سلام حزب ۳ جزء ۹ خوانده شد ایشالله قبول شه |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - banou - 08 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ
من تا جز ۹ خوندم. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - shobair87 - 08 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۶ ب.ظ
امروز جزء ۹ قرائت شد التماس دعا |
|
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Sunshine Off - 08 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ب.ظ
تاحزب اول جزء۱۹خوانده شد.بخشیدیک خورده جلوافتادم. التماس دعا. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - WeCan - 08 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ
بر سر سفره افطار مبادا یکدگر را فراموش کنیم مبادا سفره های خالی را فراموش کنیم مبادا چشمان منتظر نوازش را, منتظر بگذاریم ضمن ارزوی موفقیت و قبولی طعات و عبادات تمامی دوستان حزب ۴ از جزء نهم قرائت شد. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - انرژی مثبت - ۰۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ق.ظ
تا امروز حزب ۱ از جزء های ۱تا ۸ رو خوندم. انشالله که بقیشم بتونم بخونم. با ارزوی موفقیت و شادی برای همه. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - MEHDI_M - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ ب.ظ
با سلام حزب ۳ از جزءهای ۱تا۹ خوانده شد. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - ghaderiyaser - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ
حزب ۲ جزء های ۱ تا ۳۰ خوانده شد |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - jafarir - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ب.ظ
سلام ، تا الان حزب ۳ تا آخر جز ء۳۰ خونده شده است.
|
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - banou - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ ب.ظ
تا جزء ۱۱ خواندم. |