|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۷ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: خوابگاه وقتی کسی نیست عجب ستمیه ... ۱ سالی می شد تنها نبودم تو خوابگاه
حوصلم سر رفت
کولرو خاموش و روشن کن تا هوا عرفانی بشه و با خودت حال کنی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۷ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: خوابگاه وقتی کسی نیست عجب ستمیه ... ۱ سالی می شد تنها نبودم تو خوابگاه
حوصلم سر رفت
کولرو خاموش و روشن کن تا هوا عرفانی بشه و با خودت حال کنی
میثم جان عزیزم خوابگاهو با هتل ۵ ستاره اشتباه گرفتی ؟
یه کولره به همه اتاقا کانال داره نگهبان فقط میتونه خاموش روشن کنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: میثم جان عزیزم خوابگاهو با هتل ۵ ستاره اشتباه گرفتی ؟
پس شما منطقه محرومین
دیدم آقای ریمن و دوستان تونستن گفتم احتمالا شما هم میتونید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: میثم جان عزیزم خوابگاهو با هتل ۵ ستاره اشتباه گرفتی ؟
پس شما منطقه محرومین
دیدم آقای ریمن و دوستان تونستن گفتم احتمالا شما هم میتونید
اونا دانشگاه تهرانن ... دانشگاه تهران کجا دانشگاه قم کجا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: اونا دانشگاه تهرانن ... دانشگاه تهران کجا دانشگاه قم کجا
خب فدای سرت
سه ماه دیگه میری شریف و کلید کولر هم کنار دست خودته، هر کاری دوست داشتی باهاش بکن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: اونا دانشگاه تهرانن ... دانشگاه تهران کجا دانشگاه قم کجا
خب فدای سرت
سه ماه دیگه میری شریف و کلید کولر هم کنار دست خودته، هر کاری دوست داشتی باهاش بکن
بدبختی ۱ کی ۲ تا نیست که ... شریف خوابگاهی نمیشم ((
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بابا دانشجو هر جا باشه، جنبه نداره
باید یه پنکه از این قدیمی ها بدن، بگن برو حال کن، سرتو بگیر جلوش حرف بزن تا حرفات بلوری مانند بشه
دقیقا منم میخواستم همینو بگم ولی روم نشد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: اونا دانشگاه تهرانن ... دانشگاه تهران کجا دانشگاه قم کجا
بابا دانشجو هر جا باشه، جنبه نداره
باید یه پنکه از این قدیمی ها بدن، بگن برو حال کن، سرتو بگیر جلوش حرف بزن تا حرفات بلوری مانند بشه
این جنبه ندارن رو خوب اومدی ... تنها وسیله ای که به ما داده بودن یه یخچال بود که ترم ۱ سوخت دیگه هم بهمون نوادن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: بدبختی ۱ کی ۲ تا نیست که ... شریف خوابگاهی نمیشم ((
شاید من شدم
بیا خودم کلید کولرو میدم بهت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: این جنبه ندارن رو خوب اومدی ... تنها وسیله ای که به ما داده بودن یه یخچال بود که ترم ۱ سوخت دیگه هم بهمون نوادن
بعد غذا یا احیانا کره و مربی و پنیر(توشه ی دانشجو) رو چیکار میکردید؟؟؟ on the fly مصرف میکردید که به وعده ی بعد نرسه؟؟
بله چیزی به نام توشه معنی نداره دیگه ... فقط نون خشک یافت میشه گاهی که اونم معمولا کپک میزنه
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: بدبختی ۱ کی ۲ تا نیست که ... شریف خوابگاهی نمیشم ((
شاید من شدم
بیا خودم کلید کولرو میدم بهت
اصلا نمیدونی چقدر خوشحال شدم یه خوابگاه پیدا کردم آویزونش بشم ( میدونم تو فقط کلید کولر پیشنهاد دادی ولی دیگه تعارف اومد نیمد داره )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - یاس رازقی - ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ)roger670 نوشته شده توسط: (09 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۲۸ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط: ]چی شده به طبیعت رو آوردید؟
از قبلشم خب خوشم میومد
به نظر نمیرسید
بازم عکس!!!!!!!
من عکس میخوام با برف یا گل لطفا
یه بار دیگه هم عکس خواسته بودم اما....خبری نشد
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: . فقط نون خشک یافت میشه گاهی که اونم معمولا کپک میزنه
آقا بحث نون شد، چشت روز بد نبینه، یه بار یکی از بچه ها گشنه شده بود ساعت ۳، بعد این بابا تخم مرغ درست کرده بود واسه خودش و از بد روزگار نانی هم در یخچال نبود، بوفه هم بسته بود، اتاقای بقلی هم خواب بودن، بعد این دوست ارجمند ما پناه برده بود به سطل نون های خشک و خلاصه از شرمندگی شکمش با این نونا در اومده بود ....
یادم به دو روز پیش خودم افتاد!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: . فقط نون خشک یافت میشه گاهی که اونم معمولا کپک میزنه
آقا بحث نون شد، چشت روز بد نبینه، یه بار یکی از بچه ها گشنه شده بود ساعت ۳، بعد این بابا تخم مرغ درست کرده بود واسه خودش و از بد روزگار نانی هم در یخچال نبود، بوفه هم بسته بود، اتاقای بقلی هم خواب بودن، بعد این دوست ارجمند ما پناه برده بود به سطل نون های خشک و خلاصه از شرمندگی شکمش با این نونا در اومده بود ....
من یه بار تو این شرایط بودم تخم مرغ رو با ساقه طلایی لقمه کردم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: سانس آقایونه!!!!
آره افاق
منم ب همین فک میکردم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: سانس آقایونه!!!!
من که چند بار گفتم عنوانشو عوض کنید و خیال خودتونو راحت کنید
آقایون دو دقیقه هم نمیتونن اینجا فعالیت داشته باشن؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: سانس آقایونه!!!!
من که چند بار گفتم عنوانشو عوض کنید و خیال خودتونو راحت کنید
آقایون دو دقیقه هم نمیتونن اینجا فعالیت داشته باشن؟
نه اتفاقن خوب بود
ما ک بخیل نیستیم
مگه نه دخترا؟
|