|
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۸ ب.ظ
پارسال اینطور که یادمه گفنه بودن از ۲۵۰۰ نفر که واسه جایابی ثبت نام کردن ۱۰۰۰ نفر پذیرفته شدن . [/quote] آفرین اینو میگن خبر خوب با رعنا موافقم |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - setayesh123456 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ
خداوندا به ما صبر عنایت فرما
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ)setayesh123456 نوشته شده توسط: خداوندا به ما صبر عنایت فرما آمین
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ)setayesh123456 نوشته شده توسط: خداوندا به ما صبر عنایت فرماالهی آمین |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - elin123 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ب.ظ
کمی از صبر سازمان سنجش را به ما هم عنایت فرمااا تا بتوانیم طاقت بیاوریم آمین (۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ)Ranaa نوشته شده توسط:(18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ)setayesh123456 نوشته شده توسط: خداوندا به ما صبر عنایت فرما |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ
دوستان ما رو از اخبار جدیدتون محروم نکنید حتما خبر بدین |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ب.ظ
بچه ها نتایج اومد لینکش ارور میده بچه ها به قرآن الان لینکش اومد رو سنجش بعد ارور میداد رفرش کردم لینکش نبود |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ب.ظ
منم چیزی ندیدم! |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ب.ظ
به خدا راست میگم ببین دیگه الان اون لینک که پیگیری می کردیم هم الان نیست |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ب.ظ
نتایج اومد! |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ب.ظ
چی قبول شدین؟ |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۸ ب.ظ
شما چی قبول شدید؟ |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ب.ظ
هیچ جا به همین سادگی |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ahoo_vahshi93 - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ
منم هیچ جا قبول نشدم و باید همین شیراز بمونم |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ
بنده هم علم و صنعت قبول شدم.....شوخی کردم!همون جور که پیش بینی میکردم هیچ جا قبول نشدم...این سنجش دیگه حناش واسه رنگی نداره... دوستان عزیز غصه نخورید....فدای سرتون...من که بهتون گفتم زیاد امید وار نباشید...هر دم از این باغ بری می رسد...اینجا هم اگه حقمونو خوردن ولی تو کنکور دیگه نمی تونن حقمون رو بخورن! |