افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - gomar - 06 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ق.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: من پوران میرم چون هزینه اش مناسبتره و همچنین سوالات استاندارد تره نسبت به پارسه وهمچنین من به احتمال زیاد همه ازمونها رو نمیرم فقط ۵۰ درصد ها و جامع ها را می رم برای همین یکی یکی ثبت نام می کنم سلام من هم پوران پژوهش شرکت کردم. اما مشکلش شاید اینه که تعداد شرکت کننده هاش کم هستن. من آزمون ۵۰ درصد اول رتبه ۱ شدم اما کل شرکت کننده ها ۳۰۳ نفر بودن! واسه همین با وجود رتبه ۱ خیلی به خودم امیدوار نیستم! نظرتون راجع به نزدیکی رتبه پوران و کنکور سراسری چیه؟ (۱۱ آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ ب.ظ)nba14 نوشته شده توسط:(07 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ)shark نوشته شده توسط:(24 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ)nba14 نوشته شده توسط: سلام سلام من هم پوران پژوهش شرکت کردم. اما مشکلش شاید اینه که تعداد شرکت کننده هاش کم هستن. من آزمون ۵۰ درصد اول رتبه ۱ شدم اما کل شرکت کننده ها ۳۰۳ نفر بودن! واسه همین با وجود رتبه ۱ خیلی به خودم امیدوار نیستم! نظرتون راجع به نزدیکی رتبه پوران و کنکور سراسری چیه؟ |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - p.daliri - 07 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ق.ظ
به نظرمن اصلا رو رتبه اش نبایدحساب واکرد فقط درصدها مهمه . من آزمون چهارم رتبه ام ۳شدولی رتبه تقریبی تو آزمون سراسری غیرمجاز در اومدپس اصلا قابل اعتمادنیست. |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - khorshid_sh - 07 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ق.ظ
نزدیک کنکور که شده تازه میفهمم که خواندن و تلاش ما ۸۰% قضیه است. چون تو موسسه ها فقط نکته های کنکوری میگن و درس را واقعا باز نمیکنند به نظر من فقط معماری اقای اجلالی کاملا درس را توضیح داده و کلاسش اصلا حاشیه نداره ،ولی برا تست زدن کافی نیست ،باید رو تستها کار کرد و فکر کرد . یا مثلا بودن سر کلاس شبکه دکتر حقیقت ، برا دید کلی برا کسایی که شبکه نمیدونن خوبه ،ولی در کنارش حتما باید کتاب گارسیا و راس را خوند ( سر فصلهایی که با کتابش همپوشانی داره) و باید کلی مساله حل کرد متاسفانه تبلیغات این موسسه ها خیلی بیشتر از کاریه که انجام میدهند. |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - p.daliri - 07 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ق.ظ
شما آزمون هم شرکت کردید؟ فکرمیکنید چقدراین کلاسا مفیدبوده وتفاوتش با وقتی که کلاس نباشه چقدره؟ راستش من خیلی پشیمون بودم که کلاسای پارسه رونرفتم چون لااقل میشدبامباحث پیش رفت وعقب نیوفتاد. |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - fahime.l - 15 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ق.ظ
[align=left]salam bar dustane maneshti man mikham baraye konkore arshade sale ayande khodamo amade konam amma nemidunam chejuri va az koja o kudum moasese bayad shuru konam mamnun misham shakhsi az pishkesvatha rahnamaEm kone |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - p.daliri - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۰۷ دى ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ق.ظ)khorshid_sh نوشته شده توسط: نزدیک کنکور که شده سلام من ازخیلی ها شنیدم که میگن کتاب حقیقت کاملا پوشش میده احتیاج به منبع دیگه نیست بعدشما میگیدبایدبقیه منابع هم خوند!!!!! |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - mona matin - 20 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ ب.ظ
سلام بچه ها، اگر کسی می خواد آزمون ۱۰۰ درصد هفته دیگه پارسه شرکت کنه و رشته مهندسی فناوری اطلاعات خانم هست میتونم آزمونم به قیمت کمتر از پارسه واگذار کنم لطفا اگر کسی خواست واسم پیام بذار . ممنون. |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - mehrdad372 - 05 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ق.ظ
یک نصیحت دوستانه به همه دوستان آزمون های مهستان رو ثبت نام نکنید سوال هاش پره از غلط تایپی مثل این که به اونی که تایپ میکنه پول کم میدن سوال هاش فقط توی سه درس امسال به درد بخور بود بودجه بندی آزمونا با سوالای آزمون اصلا تناسب نداشت کارنامش اصلا به درد نمیخوره مشاوره درست و حسابی نداره اگه کسی بازم جزییات بیشتری خواست بدونه پیام خصوصی بده تا بیشتر راهنماییش کنم (۱۵ دى ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ق.ظ)fahime.l نوشته شده توسط: [align=left]salam bar dustane maneshti شما حواست باشه مشکلی که واسه ما پیش اومد واسه تو هم پیش نیاد همه میگن سه ماه قبل کنکور بخونی صددرصد قبولی این جمله دروغ محض هستش این درسایی که من دیدم کار زیاد داره وقت زیاد میخواد سعی کن کلاس اساتیدی که تو تهران هستن و معروف هستن رو حتما بری چیزی هم که زیاده مشاور تو موسسات مختلفه از اونا کمک بگیر مواظب باش گول اونایی رو نخوری میگن سه ماه قبل کنکور بخونی تمومه اصلا اینطور نیست |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - ali007 - 05 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ق.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط: یک نصیحت دوستانه به همه دوستان منم با شما درباره آزمونهای مهستان موافقم اون از برنامه ریزی شون که شبکه و نرم و هوش یک فصل از برنامه ریزیشون جلوتر بود ..اونم از سوال های ساختمان و طراحیش که ذر حد المپیک طرح میکنند ..نمیدونم طراح محترمشون سوالهای ساختمان و طراحی آی تی رو اصلا یکبار دیده که در این حد سوال طرح میکنه.. از همه بدتر اینکه جمعه قبل امتحان دادم هنوز کارنامش نیومده ۱۰ بار زنگ زدم نمایندگی میگن فردا حتما رو سایته ..من موندم این فردا کی میاد.. |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - sajjad.am988 - 06 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ب.ظ
من IT مدرسان شرکت کردم امسال، بد نبود اما خیلی هم راضی نبودم! البته نسبت به سوالای پارسه که دیدمش بهتر بود. جامعه آماریش ولی ۲بابر پارسه هست. اکسین میگن کل جامعه آماریش ۶۷ نفر بوده...!!! دیگه خود دانید... |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - Amir V - 09 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ب.ظ
سلام. امسال من پارسه شرکت کردم. خیلی خلاصه میگم. به نظر من تنها فایدهای که داشته این بوده که منو مجبور به درس خوندن کرده. وگرنه پارسه نه مشاور داره، نه سوالاتش استانداره، غلط زیاد دیدم، سوالات تکراری کنکورهای گذشته هم زیاد دیدم. دانشجوهای ارشد شدن مشاور. در صورتی که به هر کسی نمیگن مشاور و باید شرایط خودش رو داشته باشه. لذا توصیه میکنم موسسهای ثبت نام کنید که برنامهریزی آزمونهاش استادنداردتره و هزینهاش هم کمتر. |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - mehrdad372 - 09 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۲۴ ب.ظ
خداییش مهستان امسال آبروی هرچی موسسه رو برد واقعا براشون متاسفم |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - fa_karoon - 09 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ ب.ظ
پاسخنامه مهستان که بیشتر شبیه کلید هست تا پاسخ تشریحی، تاپپ سوالات همیشه غلط داره، بعضی سوال ها دو تا جواب داره، یا اینکه خود طراح یه چیزی حل کرده اما تو پاسخ یه گزینه دیگه رو به عنوان درست در نظر گرفته، در کل اگر می تونید هزینه کنید مهستان نرید |
RE: افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - EhsanChess - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ق.ظ)HOSHDARHA نوشته شده توسط: اطلاع رسانی در مورد موسسه غیر معتبر سنجش تکمیلی امیرکبیرپس چرا باعث و بانیاشو جمع نمیکنین؟ |
افکار سنجی عمومی: کدام موسسه؟ - bernoosi - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ ب.ظ
من خودم سنجش رفتم که اصلا راضی نبودم چون بیشتر برا مشاوره ثبت نام کردم که ماشالاه زرنگن و وسط راه گفتن پول بدهین دوباره و زیر تمام تعهداشون زدن که بماند در مورد کلاس باید بگم دوستان گول موسسه ها رو نخورید و تا استادی رو نشناختین بر حسب موسسه کلاس نرین من تابستون نظریه کلاس رفتم پارسه که خدا میدونه پولمو اتیش میزدم بهتر بوود تازه بدتر از اون وقتی که گذاشتم و رفتم اصلا رسیدگی نکردن و بدترین استادی که تو طول زندگیم بووود دیدم وسط کلاس ساعتها میرفتو اجازه پرسشم نداشتیم فقط دکترا داشت که به نظرم بازم بی سواد بوودو بد اخلاق!!!برا مهر رفتم پوران استاد یوسفی که واقعا دلسوزه و بیش از مبلغ و ساعت وقت گذاشت.تمام سوالات هم ج میداد حتی پیش پا افتاده ترین سوال!نمیخواستم اسم موسسه یا استادیو بیارم اما شاید کسانی مثل من باشن که ممکنه این حرفا کمکشون کنه و وقتشون رو الکی هدر ندن |