گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - MSZ - 01 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۳ ق.ظ
دوستان پیشنهاد میکنم آزمون های پارسه رو ثبت نام کنین و صرفا به مطالعه از روی بودجه بندی اکتفا نکنین بنظرم حتی منتظر آزمون های جامع نشین و تو همین آزمونهای اولیه هم ثبت نام کنین و خودتون رو تو شرایط آزمون قرار بدین هم جامعه آماری بالاتری داره نسبت به موسسات دیگه و هم اینکه چون شناخته شده هست دانشجو های بهتری میرن سراغش (معمولا) البته اینم بگم که من نه از پارسه پول میگیرم (!!!) نه آشنا هامون اونجان! فقط چون اعتقاد دارم جو رقابتی هرچقدر شدیدتر باشه، شبیه سازی کنکور بهتر خواهد بود و مطالعه بخاطر رقابت شدید هم بهتر میشه، ازتون خواستم که ثبت نام کنین و امیدوار هم هستم که ثبت نام بکنین چون نهایتا خودتون هستین که سود می برید همگی موفق باشین |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - ssjj - 02 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ب.ظ
دوستان پایگاه مقسمی شما چند فصل هست؟ من رفتم بگیرم ویرایش جدید ۶ فصل شده بود نمیدونستم باید بگیرم اینو یا نه |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - fe_atash - 02 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۹ ب.ظ
(۰۲ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: دوستان پایگاه مقسمی شما چند فصل هست؟کتاب منم ۶ فصله...مشکلی نیست عزیزم بخرش |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - ssjj - 03 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ق.ظ
(۰۲ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۹ ب.ظ)fe_atash نوشته شده توسط:(02 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: دوستان پایگاه مقسمی شما چند فصل هست؟کتاب منم ۶ فصله...مشکلی نیست عزیزم بخرش مرسی عزیز لطف کردی |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - fe_atash - 04 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ق.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۳ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: دوستان پیشنهاد میکنم آزمون های پارسه رو ثبت نام کنین و صرفا به مطالعه از روی بودجه بندی اکتفا نکنین چقدرم که قیمتا مناسب و خوبن !! فقط ۴ تا آزمون ۳۴۰ هزار تومن..یعنی فقط ۱ آزمون ۸۵ هزار تومن !! |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - si.mozhgan - 05 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۵۰ ب.ظ
اینجا چقدر ساکت شده . معلومه همه دوستان دارن به شدت بخونن من این هفته خیلی کم خوندم . فقط طراحی و پایگاه و ساختمون رو تموم کردم. نرم افزار و مدیریت خیلی زیاده! چند بار خواستم بخونمشون اما حسش نیست این دوتا رو بخونم.چیکار میکنین با این دوتا درس؟ (۰۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ق.ظ)fe_atash نوشته شده توسط: چقدرم که قیمتا مناسب و خوبن !! فقط ۴ تا آزمون ۳۴۰ هزار تومن..یعنی فقط ۱ آزمون ۸۵ هزار تومن !! پارسه گرونه اما خب سوالات و جامعه آماریش و جزوه هاش نسبت به بقیه جاها به نظر من بهتره . البته مگه پک کاملش (هشت آزمون+دو آزمون pse+کتاباش) چهارصد و چند نبود؟! اون که از ۴ آزمون ارزونتر در می آد. (۰۱ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ق.ظ)fe_atash نوشته شده توسط: الان ۲۵% دوم پایگاه داده مقسمی قسمت مفاهیم مدل رابطه ای -انواع کلید -قواعد جامعیت در فصل ۲ است تبدیل نمودارهای ER به رابطهها تو جزوهی پارسه هست. |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - ssjj - 05 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۵۹ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۵۰ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط: اینجا چقدر ساکت شده . معلومه همه دوستان دارن به شدت بخونن منم نرم رو هنوز تمام نکردم خیلی زیاده اما داده و طراحی خوبن _________________________________________________________________ شما برنامه درسیتون چطوره؟ من همش حس میکنم برنامه درسیم خوب نیست ،خیلی فکرم درگیره این مساله هست |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - si.mozhgan - 05 آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۱۷ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۵۹ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: ________________________________________________________________فکر کنم یه بار قبلا اینجا گذاشتم برنامه مو.برنامهی اصلیم اینه. من درسها رو چهار گروه کردم. گروه یک: گسسته، طراحی، ساختمان گروه دو: پایگاه، هوش، نرم گروه سه: سیستم عامل،معماری،شبکه گروه چهار:مدیریت، زبان صبحها تا ۱۱ گروه یک ۱۲ تا یک ونیم گروه چهار (که زبان نمی خونم پس فقط مدیریت) ۴ تا ۶ گروه دو ۷تا ۹ گروه سه این هفته خوب نخوندم و برنامه مو کامل رعایت نکردم. |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - si.mozhgan - 05 آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۲۲ ب.ظ
امیدوارم زود خوب شین. مباحث ساختمون و طراحی این بار دوست داشتنین این همه نرم افزار باید بخونیم امیدوارم تو کنکور بتونیم خوب بزنیم. |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - no0shin - 05 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۵۰ ب.ظ
من خدارو شکر این هفته خوب خوندم.. یک فصل نرم افزار و سیستم و معماری مونده بقیه درسا ۵۰%شون حله ! انشالله همه به زودی به برنامشون برسن |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - ssjj - 05 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۱۷ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط:(05 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۵۹ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: ________________________________________________________________فکر کنم یه بار قبلا اینجا گذاشتم برنامه مو.برنامهی اصلیم اینه. مرسی پس برنامتون متعادل هست من مونده بودم به بعضی از درسا زمان بیشتری بدم یا نه دوستان شما گرامر های زبان عمومی رو از چی میخونید؟ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - mohsen77 - 05 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۱۰ ب.ظ
دوستان کسی آزمون اول پارسه رو داره واسه دانلود بزاره؟!!! ممنون میشم اگر قرار بدین. |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - fe_atash - 06 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۰۰ ق.ظ
وای واقعا نرم افزار و مدیریت خیلی خیلی زیادن منم تاحالا بهشون نزدیک نشدم....مدیریت ۷۰ صفحه |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - si.mozhgan - 06 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۱۵ ب.ظ
سلام هوش قسمت جستجوی بر خط تو فصل جستحوری آگاهانه رو نیاز هست بخونیم؟! |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - no0shin - 06 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۱۵ ب.ظ)si.mozhgan نوشته شده توسط: سلام سوال منم هست این! منی نگاهی بش کردم... |