کاریکاتور و تصاویر خنده دار - نسخهی قابل چاپ |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۲۰ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ ب.ظ
والا تا بحال سرویس عروس این شکلی ندیده بودیم!!!! |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - maryami - 21 دى ۱۳۹۰ ۰۴:۵۱ ب.ظ
سرما نخورین پیشییییاااااااا |
***ورود بیشتر از ۷ سال ممنوع*** - موج - ۲۲ دى ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ب.ظ
پوستر طراحی شده برای نمایشگاه کامپیوتر مشهد COMEX 2012 که در سایت نمایشگاه هم قرار داده شده تورو خدا نگاه کنید چی طراحی کردند نمایشگاه از۲۶تا ۳۰ دی قابل توجه مشهدی ها |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۲۳ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ق.ظ
اووووووووه چقدرم کامپیوترش پیشرفته است !!! کاملا مشخصه زمان زیادی برای طراحی گذاشتند چقدر ابتکار و خلاقیت و... یه لپ تاپی چیزی میذاشتن کلاسش بالاتر باشه شاید مخاطب بیشتر بچهها هستند |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - fatima1537 - 23 دى ۱۳۹۰ ۰۴:۰۲ ق.ظ
چقدر طرحش حرفه ایه! |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۲۳ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۴۶ ب.ظ
من گفتم چقدر شبیه عکس دکتره ولی خوب عکس دکتر که کسی داخلش نبود !!!! گفتم این شخص کجا رفته وایساده اخه عکس دکتر از داخل دانشکده بوده ازمایشگاهها هم که ایوون ندارن . به این میگن هوش و دفت نظر |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - موج - ۲۳ دى ۱۳۹۰ ۰۸:۱۱ ب.ظ
نوشته بودند مالکیت معنوی مانشت و اینجا هم مانشته فرداد جان با این حال تعویض شد |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۲۴ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ ب.ظ
اقای موج بالاخره تصمیمشون رو گرفتند و از بین اون ۳ تا عکس یکی انتخاب شد ان شالله که سال اینده در خدمتتون باشیم. |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Breeze - 29 دى ۱۳۹۰ ۰۵:۳۱ ب.ظ
[attachment=2428] |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - sima2 - 29 دى ۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ ب.ظ
خیلی باحال بود کلی خندیدم!!! |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۲۹ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۱۶ ب.ظ
به نظر میاد برخی از این پنگوئنها خود درگیری دارند!!! چرا کله هاشون این جوریه؟!!!! به این میگن استفاده از فرصت!!! این فکه تصمیم داشته به هر صورتی که هست خودش رو تو عکس جا بده چقدرم ذوق کرده عکس خیلی بامزه ای بود ممنون |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mahi_24 - 01 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ق.ظ
|
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mahi_24 - 01 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۱ ب.ظ
پست من چرا منفی گرفته؟چیز بدی داشت؟؟؟ |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۰۱ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ب.ظ
دلایل مختلف می تونه باشه مثلا این که چرا پاشنه کفشه این قدر کوتاه و سبکه بالاخره ۱ سانت که باید پاشنه داشته باشه اصلا چرا سفیده چرا روبازه تو زمستونی دلیل دوم چرا تو وانت بخاری داره باید کولر گازی داشته باشه چه معنی داره از این ارتیست بازیها می کنند ماشیناشونو می زنند به هم زیاد سخت نگیرید منفی زیاد مهم نیست به نظر من که جالب بودند دستتون هم درد نکنه |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Breeze - 01 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۷ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۱ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: پست من چرا منفی گرفته؟چیز بدی داشت؟؟؟من یه مثبت میدم تا خنثی بشه! (۰۱ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ق.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط:اومدم امروز روزه قضا مو ب*****م این تابلو رو دیدم هوس "های داگ" کردم!!! حالا کو تا افطاااااارررر!!!!! |