تالار گفتمان مانشت
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - zahra.tanha - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ

(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط:  من بالاخره درصدامو گرفتم Sadفکر نمیکردم مشترک انقد کم بشم
زبان سفید
مشترک: ۱۲%!!!!!!!(سوال ۴۱ و ۴۸ رو مث پارسه زدم)
مدیریت:۱۷%!!!!!(سوال ۶۱ رو مث پارسه زدم)
تخصصی:۵۹%
معدل حدود ۱۵!
من سوال دومم بود!وای باورم نمیشهSad((((((
من پارسال مشترک ۱۸ زده بودم و رتبه م شد ۵۰۰!دوستان بنظرتون امسال چطور میشم؟Sad

غصه نخور خدا بزرگه.. اوضاع من از تو بدتره اما اصلا نا امید نیستم.. توکلت به خدا باشه..مگه چند نفر هستم که کنکورشون خیلی خوب دادن؟؟؟؟ اگه بحث لو رفتن سوالا واقعیت نداشته باشه (امیدوارم) میشه امید داشت..اگه هم نشد فدای سرت...دوباره میخونیم واسه سال دیگه
اینم درصدای من...به نظرتون امکان قبولی هست یا دوباره شروع کنم به درس خوندن؟
زبان سفید
مشترک خیلی هنر کنم ۱۰%
تخصص ۳۸%
مدیریت ۹۰%
معماری ۹/۹۵

تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - benyfar83 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ ب.ظ

سلام#
درصد های من
زبان :۳۰
مشترک ۱۲/۵
تخصصی:۵۲/۵
مدیریت :۵۰

آنقدر ناراحت میشم که بعضی وقتها یادم میره ناهار و شام چی خورده ام#از بس فکرمو مشغول کرده#
اگه شبانه هم قبول بشم نمیتونم برم چون از پس هزینه اش برنمیام#
خدا کنه روزانه قبول بشم#توکل به خدا #مادرم هم مریضه چون پیره #دارم نوکرییش رو میکنم واین برام افتخاره #خداکنه نزدیک های شهرخودم روزانه قبول بشم و برای ننه ام غلامی بکنم#خوهر هم ندارم بهش رسیدگی کنه#دعا کنید همیشه پیش مادرم باشم#
لطفا اگه میدونید بگید من روزانه قبول میشم یا نه#
ممنون دوستان#توکل بر خدا

RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - zahra.tanha - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ ب.ظ)benyfar83 نوشته شده توسط:  سلام#
درصد های من
زبان :۳۰
مشترک ۱۲/۵
تخصصی:۵۲/۵
مدیریت :۵۰

آنقدر ناراحت میشم که بعضی وقتها یادم میره ناهار و شام چی خورده ام#از بس فکرمو مشغول کرده#
اگه شبانه هم قبول بشم نمیتونم برم چون از پس هزینه اش برنمیام#
خدا کنه روزانه قبول بشم#توکل به خدا #مادرم هم مریضه چون پیره #دارم نوکرییش رو میکنم واین برام افتخاره #خداکنه نزدیک های شهرخودم روزانه قبول بشم و برای ننه ام غلامی بکنم#خوهر هم ندارم بهش رسیدگی کنه#دعا کنید همیشه پیش مادرم باشم#
لطفا اگه میدونید بگید من روزانه قبول میشم یا نه#
ممنون دوستان#توکل بر خدا

توکلت به خدا باشه اوضاع من از تو خیلی بدتره اما هنوز نا امید نشدم فقط شبا یکم از استرس خوابم نمیبره Big Grin اصلا نگران نباش.. ان شالله که قبول میشی اگه هم خدایی نکرده قبول نشدی فردا رو که ازمون نگرفتن.. هیچ وقت برای موفقیت دیر نیست.. یه چشم به هم زدن یک سال میگذره.. هر شکست آغاز یه پیروزیه دوست خوبم

Re: RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - hoomanab - 07 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ)shompet نوشته شده توسط:  سلام سلام...

زبان : ۶۲
مشترک : ۲۲ Huh
مدیریت : ۶۲
تخصصی : ۷۱
معماری : سفید Cool

با این مشترک باید دور تهران رو خط بکشم؟؟

آره دورشو یه خط سبز بکش. اولین انتخابت قبول میشی. تک رقمی هستی. فوقش سقفت ۲۰ میشه

Sent from my SM-T210R using Tapatalk

RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - محمد۵۴۲۳ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط:  دوستان این حرفارو بذارید کنار !!! جوابیه سنجش میاد میخوره تو حالتون خودکشی میکنیدااااااااا از ما گفتن بود

رضا جوون تو و مراقب خودش باش ... شریف کجاهو تو کجا :دی

تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - benyfar83 - 09 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ

سلام#
ممنونم از روحیه دادنت زهرا خانونم#خیلی تشکرزهرا خانم

RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - alone.happy - 09 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ

سلام
این درصدای منه
مشترک ۲۰ درصد
تخصصی ۳۰ درصد
معماری ۵۰ درصد

من آزمون اصلیم مهندسی بود دیگه آیتی هم شرکت کردم اینطور شد درصدام
به نظرتون رتبم چند میشه؟ میدونم که زیاد خوب نیست

RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - mahbub707 - 13 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ

سلاااام دوستان
چرا همه تخصصی ها رو اینقد بالا زدن؟؟؟ Confused
زبان ۱۵%
مشترک ۴۸%
تخصصی ۳۱%
معماری سفید
یکی بگه من چند میشم؟؟ امنیت یا شبکه روزانه میارم؟؟؟ فک کنم تا نتیجه ها بیاد من از نگرانی مردم Sad

تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - saeedehs - 16 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ق.ظ

عجب مشترک خوبی زدی
بنظرم جبران معماریت رو میکنه به خوبی
نگران نباش