مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - نسخهی قابل چاپ |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ
منم از شنبه تا سه شنبه کلاس دارم. هماهنگ کنید برای شیرینی. |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - esi - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ
من شنبه،یکشنبه و سه شنبه کلاس دارم اما دیگه می ترسم اون روزا بیام دانشکده شوخی کردیم، بیایید ما در خدمتیم |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ب.ظ
البته شیرینی زوری نمی گیریم اگه دوستان خودشون تمایل داشتن شیرینی بدن |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ
البته ما شیرینی زوری میگیریم چون دوستان خودشون تمایل ندارن بدن. |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - shervinrs - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ ب.ظ
چند تا سوال، اونجا در انتخاب درس ها برای ترم اولی ها آیا مدیر گروه باید امضا کنه یا هر کی هر چی دوست داشت از درس های موجود بر میداره؟ اگر تصمیم مدیر گروه در انتخاب درس ها مهم باشه آیا مدیر گروه سر برداشتن درس ها با بچه ها چونه میزنه؟ یعنی اعمال نظر میکنه؟ راجع به انتخاب استاد راهنما با ترم اولی ها صحبتی شده؟ معمولا اونجا استاد راهنما کی انتخاب میشه؟ معمولا هر استادی چند نفر بر میداره؟ نظرتون راجع به برداشتن ۴ درس در یک ترم چیه؟ البته در صورت وجود اجبار از خارج و علاقه خودتون. آیا دیوونگیه؟ |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - ashkan_d13 - 07 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: خب دوستان شریفی (قبول شدگان ارشد امسال) بفرمایند چه روزهای کلاس دارن و دانشگاه هستن یا می تونن بیان که طبق قول و قرارا به ما شیرینی بدن جدی بودا! اشتباه هم نگید اونجوری فقط یه کم وقت می گیره که ببینم هر کسی کی کلاس داره من دادهکاوی و ارزیابی دارم فعلاً کسی شناختم بیاد شیرینی بگیره من که تا حالا مانشتی از نزدیک ندیدم! |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - esi - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ)ashkan_d13 نوشته شده توسط:اشکان جان من فردا ساعت ۱/۵ سره کلاس ارزیابی دکتر موقر شیرینی رو می گیرم، شیرینی اماده کن که اومدم تا یه وقت نگی شریفی ندیدم که شیرینی بدم(06 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: خب دوستان شریفی (قبول شدگان ارشد امسال) بفرمایند چه روزهای کلاس دارن و دانشگاه هستن یا می تونن بیان که طبق قول و قرارا به ما شیرینی بدن جدی بودا! اشتباه هم نگید اونجوری فقط یه کم وقت می گیره که ببینم هر کسی کی کلاس داره |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۸ ب.ظ
esi منم فردا آمار شما رو از محسن میگیرم. شما هم شیرینی رو آماده کن. |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - esi - 09 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: esi منم فردا آمار شما رو از محسن میگیرم. شما هم شیرینی رو آماده کن.یاد اون فیلم " اگه می تونی منو بگیر" افتادم در خدمتیم رفیق ، به شما شیرینی ندیم که نمیشه (تعارف توپول ) |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - sir_ams - 09 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ق.ظ
یکی هم بیاد به ما شیرینی بدهً!!!! برای جلوگیری از اسپم شدن : ایشالا که مام سال دیگه بیایم اونجا و در به در دنبالمون بگردین برای شیرینی! |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 09 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ق.ظ
اینا مجازیه فقط! من که تا حالا اینجا نه از کسی شیرینی گرفتم و نه به کسی شیرینی دادم!!! |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - ashkan_d13 - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ب.ظ
آقا من بالاخره ۹ واحدمو گرفتم، این تاپیک تمومه! ولی هنوز مانشتی ندیدم |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ ب.ظ
خب حداقل برید دکتر رو توی ازمایشگلهشون ببنید که مانشتی دیده باشید خب اگه درس مشترک دارید چطور نتونستید پیدا کنید؟ |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - esi - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ب.ظ)ashkan_d13 نوشته شده توسط: آقا من بالاخره ۹ واحدمو گرفتم، این تاپیک تمومه!شما هم با دکتر موقر ارزیابی دارید دیگه من دیدمتون اما نمیشناسمتون |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ
البته ممکنه من رو هم دیده باشید ولی نشناختید. |