تالار گفتمان مانشت
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - newuser - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:  کی جواب میاد?
یکشنبه این هفته سوالا
یکشنبه بعدش کلید

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط:  خواهشا اینو بهم بگین تا من برم ناهار
پیچیدگی چند میشد خواهشا
من زدم ۴تا

۳ = ۹-۸+۲

صد درصد میشه ۴ تا شک نکن

یادم نیست دقیقا چند میشه ولی یال منهای نود به علاوه ۲

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - sahar_rostami2 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ

سخت باشه خراب میکنم....آسون باشه خراب میکنم....با این جوابایی که شماها به مشترکا میدین از پارسالم بدتر میشم که....

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - rahhil - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ

hash میشد
۸تا

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - navid_itboy - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)Dehghanit نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  درخت قرمز سیاه چی میشد؟حداقل چندتا گره میشد؟

صفر
جوابش میشه ۱۰ نه ۰/////////////////Big Grin

درسته میشه ۱۰

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tanhatarin - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:  آسونی که آسون بود. ولی باید همه چیو حساب میکردی. احتمال خطا و درنظر نگرفتن بعضی شرایط سوالا رو سخت میکنه.
صورت سوال راحت ولی جوابا سخت.

توپولوژیه ۱۲ می شد

۱۶

=======
۱۲ مبشد چون ۳تاشون !۲۳
بعد گره وسطی هم ۲حالت داشت میشد ۶*۲=۱۲
۴حالت دیگه رو چطوری محاسبه کردین

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۹ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:  پیچیدگی
C=E-V+2
میشد ۴

۱۰-۸+۲

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - af44 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:  IP کدوم شد?

۰/۰/۰/۰/۰ نبود؟

فک کنم همون میشه !

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ

من یادم نیست چی زدم ک گفتم بذار ببرم جوابارو نگذاشت مراقب

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Elena_71 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ

سلام بعله بنده هم رفتم قاطی علوم کامپیوتریا گفتم ۱رقیبم از آی تیا کم شه ؛کنکور علومم خوب بود ولی جد و ابادم اومد جلو چشمم! ۲۴۰تا سوال در ۲۷۰دقیقه که فقط ۱۵۰تاشو رسیدم بخونم؛کمر و دست و پا و چشمو همه اعضام خشکه اصن؛فک کنم با ویلچر برم برا کنکور اصلیم

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - hamedcan - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ

گزینه ۱ می شه توضیح کاملش توی کتاب پوران هست
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)heee نوشته شده توسط:  اون سوال معماری در مورد حافظه چی میشد.یکی توضیح بده ترخدا..

حافظه اصلی ۲ به توان m بلوک حافظه نهان ۲ به توان c بلوک هرمجموعه ۲به توان s بلوک

تعداد بیت های tag در نگاشت به روش مستقیم و انجمنی کامل و مجموعه انجمنی ؟؟

گزینه ها در دفترچه E:

۱) m-c و m و m-c+s
۲) m-c و m و m-s
۳) m و m-c و m-s
۴) m و m-c و m-c+s

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mahayr - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:  آسونی که آسون بود. ولی باید همه چیو حساب میکردی. احتمال خطا و درنظر نگرفتن بعضی شرایط سوالا رو سخت میکنه.
صورت سوال راحت ولی جوابا سخت.

توپولوژیه ۱۲ می شد

۱۶

=======
۱۲ مبشد چون ۳تاشون !۲۳
بعد گره وسطی هم ۲حالت داشت میشد ۶*۲=۱۲
۴حالت دیگه رو چطوری محاسبه کردین

یکی یکی ترتیبش رو نوشتمBig Grin

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - baranian_123456 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)baranian_123456 نوشته شده توسط:  خواهشا اینو بهم بگین تا من برم ناهار
پیچیدگی چند میشد خواهشا
من زدم ۴تا

۳ = ۹-۸+۲

صد درصد میشه ۴ تا شک نکن
دمت گرم ایول ممنون.فکر کنم به شمردن تعداد نایحه ها هم میشد ۴

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tanhatarin - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:  
پیچیدگی چند میشد خواهشا
من زدم ۴تا

۳ = ۹-۸+۲

متاسفم
من بیکار بودم با هر۳روش تست کردم میشد۴
تعداد نواحی
تعداد شرطی ها+۱
یالها منهای گره ها+۲

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - af44 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)viase نوشته شده توسط:  بچه ها، hash جوابش چی میشد؟
میشد ۶ ! ولی چون توی گزینه ها ۴ و ۸ بود من ۸ رو زدم گمونم سوال اشتباه باشه