تالار گفتمان مانشت
شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳
شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - sherlock holmes - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ

بچه ها شنبه برای کلاس باید بریم دانشکده برق یا صنایع؟؟

RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - IT Pro - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط:  بچه ها شنبه برای کلاس باید بریم دانشکده برق یا صنایع؟؟

دانشکده صنایع

شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - IT Pro - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ

دوستانی که شنبه میان لطفا اینجا اعلام کنن.

RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - Asemaneabi - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ

دوستان من هم با هر فرمتی اعداد رو وارد میکنم نمیشه... این صندوق رفاه رو میگم..

بچه ها.. کلاس ها همین دانشکده صنایع برگزار میشه.. نرید برق کامپیوتر ها...

من شنبه ۷/۳۰ میام.. کاش یک نفر شمارشو به همه بده و با همه هماهنگ کنه... همه با هم بریم بهتره.. تا اینکه گیج بزنیم اونجا

شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - frr - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ

من شنبه صب زود (۷ صبح) میرم اداره خابگاه ، بعدش میرم تهرانپارس
اگه کسی هست با هم بریم ، یعنی ماشین با هم کرایه کنیم (خرجمون کمتر شه) چون حمل وسایل سخته

پخ کنید لطفا اگه متمایل هستید

شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - shivap - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ق.ظ

سلام.به نظر شما کلاسها تشکیل میشه؟آخه من پانصد کیلومتر فاصله دارم.

RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - Asemaneabi - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ق.ظ

بچه ها.. بیاید همه به نظرم... بریم ته و توی ماجرا رو دربیاریم... وام و کلاس ها و انتخاب واحد و... اگه جمعیت زیاد باشه بهتره... به یکی دو نفر پاسخ نمیدن... بیاید همه....

شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - z.hosseinkhani - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ق.ظ

سلام دوستان. شما امروز کلاستون تشکیل شد؟

شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - sherlock holmes - 23 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ ب.ظ

سلام امروز رفتیم کلاس تجارت استاد گفتن به خاطر ساخت و ساز ساختمان صنایع دانشکده برق کلاس تجارت این هفته تشکیل نمیشه دیروزم هیچ کلاسی تشکیل نشد.. فردا هم با ۴ ۵ نفری که بودیم تصمیم گرفتیم نریم.. بچه ها اگر رفتین دانشکده برق و یک ساختمان در حال احداث نشونتون دادن تعجب نکینین.. ساختمان جدید هنوز کامل نشده و بنایی ادامه داره..

فقط کلاس استرتژیک (شنبه - چهارشنبه)این ترم در دانشکده مکانیک صنایع تشکیل میشه و بقیه کلاس ها در دانشکده برق و کامپیوتر ساختمان صنایع تشکیل میشه..

درس امنیت و مباحث حقوقی در تجارت.. هم گفتن پیشنیازش تجارت و در اصل قابل برداشت برای ترم اولی ها نیست..

شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - sherlock holmes - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ق.ظ

گفتم که رفته بودیم برای کلاس اما استاد گفتن چون تعداد کمه و اونجا در حال ساخت و ساز هستن کلاس این هفته تشکیل نمیدن و از هفته بعد کلاس تجارت تشکیل میشه. !!

RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - IT Pro - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ق.ظ

(۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  چند درصد بچه های کلاس تهرانی هستند؟

تابحال شش هفت نفر از دوستان رو که من دیدم همشون از تهران بودن، به جز خودم، احتمالا چیزی بالای ۹۵% :دی

RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - Asemaneabi - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ

برنامه ریزی استرات÷یک رو بیایم ۴ شنبه ۱ تا ۳ یا نه؟؟؟

من الان از بچه های شبکه پرسیدم خیلی شیک کلاس هاشون شروع شده و استاد درس داده.. چرا مارو تحویل نمیگیرن!!!!

RE: شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - AlBaTeh - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ

بچه ها کسی میدونه زمان حذف و اضافه کیه؟؟؟؟؟

شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - shivap - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ب.ظ

سلام.شما کلاس روز شنبه رو میرید؟ساخت و ساز ادامه داره؟تا کی ؟

شروع ثبت نام دانشگاه خواجه نصیر و یک نکته جالب !!!! - ahad.j.65 - 28 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ

فر دا میاین سر کلاس؟!