اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - gogooli - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: ۹۴ و ۱۰۴ درست بودند...فکر کنم شما اشتباه می کنیپارسه هم همون گزینه رو بدست آورده .... جوابش رو ببین می فهمی باز هم اعتراض داری می تونی به سازمان سنجش بگی ...من فقط نظر خودم رو گفتم |
اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - s.sharif - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ق.ظ
سوال ۶۳ منطقی گزینه صحیح نداره چون پالس اخر گزینه ۱ هم باید صفر باشه در صورتی که یکه |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - Amoojan - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ق.ظ)s.sharif نوشته شده توسط: سوال ۶۳ منطقی گزینه صحیح نداره چون پالس اخر گزینه ۱ هم باید صفر باشه در صورتی که یکهاره ، منم سر جلسه شک کردم ولی سنجشه دیگه بابا! اعتراض بکنید فکر نمیکنم برای این مشکلات ترتیب اثری بدن... نهایتش شاید حذف با تاثیر مثبت کنن ولی بعیده فکر نکنم! |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - saeed.rasouli - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: سلام دوستان ببخشید ولی شما درست نمی گی!!! سوال رو بخون. نوشته : . . . عرض داده ۳۲ بیتی . . . نمی دونم چرا متوجه نمیشید!!! اگر قرار باشه که داده ها ۸ بیتی یا یک بایتی باشند، دیگه نمیان که چهار تا شو کنار هم بزارند. شما نمی دونم چرا خودتون رو به اون راه می زنید!!!! |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - damavand_kellap - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط:آقا سعید قرار بود جوابتو ندم اما خوب میدم(03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: سلام دوستان به خدا من کامل متوجه حرف شما شدم و درسته حرفتون اما توجه کن گفته حجم حافظه ۲۵۶ مگا بایته به بایتش توجه کن یعنی ما به اندازه ۲۵۶ مگا خونه های یک بایتی داریم عرض داده هم ۳۲ بیته پس اندازه هر داده ۴ بایته درسته ما در مجموع به ۲ ب ه توان ۲۶ تا داده میتونیم آدرس بدیم تا اینجا حرف شما درسته. ما هر داده برای این که تو حافظه اصلی قرار بگیره به ۴ تا خونه ۱ بایتی نیاز داره خوب مگه هر خونه تو حافظه اصلی یه آدرس جدا نداره؟بخوایم به بایتای هر داده دسترسی پیدا کنیم باید آدرس واسه اونا هم داشته باشیم.من نمیگم تحلیل شما غلطه یا تحلیل من درست اما خوب ما با چنین تحلیلی به این جواب رسیدیم.نمیدونم حتما داریم اشتباه میکنیم ایشالا که اشتباه نمیکنیم |
اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - saeed.rasouli - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ
داری اشتباه می کنی!!!!!!!!!! چون اگر بخوایم داده ها را ۸ بیتی آدرس دهی کنیم، نمی زاریمشون کنار هم!!!!!!!!!! : میشه بگی چند بار این رو باید تکرار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - gogooli - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ق.ظ)s.sharif نوشته شده توسط: سوال ۶۳ منطقی گزینه صحیح نداره چون پالس اخر گزینه ۱ هم باید صفر باشه در صورتی که یکهاره ، منم سر جلسه شک کردم ولی سنجشه دیگه بابا! حذف با تاثیر مثبت یعنی چی؟ |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - saeed313 - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: داری اشتباه می کنی!!!!!!!!!!شما زیاد داری به خودت فشار میاری ها. به فکر سلامتیت باش!!!! |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - damavand_kellap - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: داری اشتباه می کنی!!!!!!!!!!یعنی شما میخوای بگی هر ۳۲ بیت تو یه خونه حافظه قرار میگیره؟اونوقت معنی حجم ۲۵۶ مگا بایت چی میشه؟من نمیگم حتما درست میگم ولی خوب شما فرضو بر این بذار میخوام یاد بگیرم ببینم اشتباه کارم کجاست من اینطور در نظر گرفتم که هر خونه حافظه ۱ بایته چون حجم حافظه رو بر حسب مگا بایت گفته و خوب این یعنی ما ۲ به توان ۲۸ خونه ۱ بایتی داریم که تو هر ۴ خونه کنار هم یه داده قرار میگیرهو برا هر داده ۴ خونه حافظه کنار گذاشته میشه الان من تو این قضیه فقط موندم که خونه های حافظه ماچند بیتیه اگه ۳۲ بیتیه حرف شما درسته ولی اگه ۸ بیتی باشه فکر کنم حرف من درسته |
اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - saeed.rasouli - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ب.ظ
چشم سعید جان |
اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - damavand_kellap - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ
عرض داده درسته ۳۲ بیتیه اما خونه های حافظه ۸ بیتیه مگه نیست؟ |
اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - saeed.rasouli - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ
منم دارم برای یادگیری بت توضیح می دهم.!! پس چجوری باید حجم حافظه رو بگه؟؟؟ ۶۴ مگا ۴ بایت؟ وقتی می گه عرض داده ۳۲ بیت است یعنی که ۴ بایت داده یک خط آدرس دارد. این چیزی که شما میگی عرض داده ۸ بیت است. این جمله رو ۵ بار تو دلت زمزمه کن --> "عرض داده ۳۲ بیت" |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - saeed313 - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: چشم سعید جان چشمت بی بلا،بلا |
اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - saeed.rasouli - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ
خونه های حافظه ۸ بیت است، اما ۲۶ خط آدرس بصورت همزمان یک سطر از ۴ تا حافظه رو انتخاب می کنند. باید این طور فرض کنی که ما فقط یک ستون از حافظه ها داریم. و خطوط آدرس رو به آنها وصل می کنیم. بعد همون خطوطی که به حافظه های ستون اول وصل کردیم به حافظه های ستون های دوم و سوم و چهارم وصل می کنیم. یعنی ستون دوم و سوم و چهارم نیاز به خطوط آدرس جدید نیاز ندارند. این ها فقط کپی ستون اول هستند برای این که عرض داده بشه ۳۲ بیت. می خوای برات کامل رسم کنم وبفرستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ |
RE: اعتراض به کلید سنجش - مهندسی کامپیوتر - damavand_kellap - 03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: منم دارم برای یادگیری بت توضیح می دهم.!! من تا جایی که تو کتابا دیدم اگه بخواد حجم خونه حافظه رو بگه به این صورت میگه مثلا برا این سوال میگه ۳۲* ۶۴m نه ۶۴mb *32 |