پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - نسخهی قابل چاپ |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - فوژان - ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ق.ظ
یه سوال این مبلغ الان دقیقا چند تومنه؟؟ هزارو هشتصد و پنجاه تک تومن؟؟ یعنی اندازه کرایه تاکسی ؟ یا نه یک ملیون و هشتصده به صورت مختصر نوشتن؟؟ اگر آزمون دوباره تکرار بشه چی؟ مثله آزمون پرستاری بود چی بود که دوباره تکرار شد؟ بچه ها بشینید بخونید دوباره اینجا ایرانه یهو دیدید اومدن گفتن تقلب شده باید دوباره امتحان بدید والا به خدا در ضمن آقای تنهایی هم بن میشن تا اطلاع ثانوی که دیگه تاپیک جنجال برانگیز نزنن تاپیکم بسته میشه ( e eاشتباه شد من مدیر نیستم ببخشید privilege ندارم ) ولی خوب معمولا نور چشمیا بدون کنکور و سوال و این چیزا میرن دانشگاه های خوب و نیاز به این چیزا نیست ولی خوب صاحب نداره دیگه چه میشه کرد --------------------------------------------------------------------- واقعا دلم میخواد این تاپیک بسته بشه چون جز حرص خوردن چیزی عاید(آید) آدم نمیکنه ناحقی خیلی وقته که تو کشور ما رواج پیدا کرده .... کسی که وجدان نداشته و سوالهارو خریده و خونده و حالا هرچی یا کسی که به ناحق جایی هست که نباید باشه خدا خودش یه روزی حقش رو میزاره کف دستش .... حتی اگه به <<<<<<<<ظاهر>>>>>>>> به جایی رسیده باشه اون دنیاشو از دست داده |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - Good! - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ق.ظ
۱اس ام اس برام اومده نوشته تضمین قبولی در رشته و دانشگاه خاص با قرارداد ۵ میلیون تومن!!!!نمیدونم بره کارشناسیه یا ارشد ولی اینا به کنار.......۵ میلیون تومن!!!!!!!!اونم تضمین!!!!!!! بریم اموزشگاه بزنیم مث اینکه زیادی درآمدش باب میله! :/ |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - ☺☺☺☺☺☺☺ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ ب.ظ)matt2007 نوشته شده توسط: کنکور نرم افزاری که هیچ سوالی از نرم افزار توش مطرح نمیشه چطور قرار هست سطح علمی دانشجو رو برای ورود به این مقطع بسنجه؟ آفرین! اینکه برای نمونه چرا درس نظریه زبان، جاوا یا سی شارپ نیست؟ مگه چه فرقی با هم دارند؟ مگه اینا هر دو گرامر مستقل از متن نیستند؟ تازه سی شارپ هم زبان کار و صنعته (وب، گیم و ...) و هم یه زبان واقعی و نه خیالی! اینکه من بدونم TLB چیکار می کنه، واقعا چه مشکلی از کی حل میشه؟ الانه دیگه دوره زمانه TLB, Cache, Pipeline!؟ اینکه میروپروگرام چیه... یا فلان گیت بافر چکار میکنه... اینا به چه درد می خورن؟ شما الان بخوای صنعت کار کنی، نه به گسسته و این خیالبافی ها نیاز داری، نه گیت xor یا quicksort و TLB! هر جا بری، از شما می پرسن مثلا شبکه بلدی؟ ASP.net یا PHP یا فلش یا ........... جهان امروزه این رو از شما می خواد! مگه اینکه کسی ذاتا به خیالبافی و قصه خوانی علاقه مند باشه و فقط این چیزهای تاریخ مصرف گذشته رو دوست داشته باشه! میشه یه رشته با عنوان تاریخ کامپیوتر تاسیس کرد و همه اینا رو به اونجا منتقل کرد. این عنوان بهتره لااقل! |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - radrad - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ق.ظ
هیییییییییییییییییییییییییییییی بدبختی از این نظر هم شانس نداشتیم جداقل سوالات کنکور دستتمون بگیره هرچند اگه چنین ایمیلی واسم می اومد عمراا ۱۸۵۰ میدادمو سوالاتو میگرفتم چون فک میکردم دروغههههههههههههههه ))) ولی کاش منم از اقوام مدیران بالا بودمااااااااا هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی روزکاررررر (عاقا چرا شکلکا واسم غیر فعاله؟!!!) |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - magnez - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۵ ق.ظ)sorlin نوشته شده توسط: من حتی یک درصد هم نگران کسایی که سوالارو دانلود کردن نیستم .. دقیقا منم نظرم همینه....چون مشکل ما این نیست که فقط چند ساعت قبل از کنکور سوالا لو رفته....به نظر من سوالا چند روز قبل از کنکور لو رفته....اگه اون وبلاگ شب قبل از کنکور سوالارو نمیذاشت رو سایت هیچکدوممون متوجه لو رفتن سوالات نمی شدیم... |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - LadyBird - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ق.ظ)radrad نوشته شده توسط: هیییییییییییییییییییییییییییییی بدبختی بهتر نیست به فکر آینده باشی تا تقویت شکست؟ |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - sixsixsix - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ق.ظ)LadyBird نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ق.ظ)radrad نوشته شده توسط: هیییییییییییییییییییییییییییییی بدبختی کدوم آینده؟؟ ۶ ماه وقتم رو گذاشتم، سربازی نرفتم، هیچ کار مفید دیگه ای هم انجام ندادم که آیندمو بسازم. حالا یهو اومدن سوالارو فروختن،چه آینده ای؟ زیر آینده ی من "تی پا" زدن گفتن هرررررررررررررررررررری |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - LadyBird - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: کدوم آینده؟؟ پس اگه آینده ای دیگه نیست، می تونی خودتو بکشی و از بی انگیزگی و بیکاری مطلق رها شوی. اصلا چه کاریه بمونی... |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - نیکا - ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ
این موضوع داره بررسی میشه یا نه؟؟ میشه به نتیجه بررسی اینا اعتماد کرد؟؟! |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - LadyBird - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ)نیکا نوشته شده توسط: این موضوع داره بررسی میشه یا نه؟؟ میشه به نتیجه بررسی اینا اعتماد کرد؟؟! نشه می خوای چیکار کنی؟ بهتره به فکر راهی در زندگیت باشی که قطعیت بیشتری داره و مستقل از تصادف باشی و به اندازه تلاشت بگیری! کنکور همش تصادفه! اگه فقط یه سئوال مشترک یا تخصصی رو عوض کنن، کل رتبه ها عوض میشه! به همین راحتی... |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - mortez28 - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:اگه اون لینک رو گذاشتم واس خاطر این دوستمون بود که گفت اعزام داره(29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ب.ظ)jahanmanesh نوشته شده توسط: اقا میگم حالا که اینا سوالا رو فروختن ، نوشه جونشون ، ولی لااقل این کلید سوالا رو اپلود میکردن ما ببینیم چیکار کردیم ، سنجش میگه تا ۱ اسفند کلیدو میده ، ماهم که اعزام به خدمت ، بی معرفتا نکردن لااقل کلید سوالا رو بزارن بمونه ببینیم توو ازمون چیکار ککردیمنه من از شما میپرسم این تاپیک کجاش به این جا ربط داره؟ از طرفی هم به نظر من اونقدرام خبرش مهم نیس که یه تاپیک جدا واس خاطرش باز بشه، چون فردا کلید اولیه ش میاد برای همین لینکش مستقیم گذاشتم |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - sixsixsix - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ب.ظ)LadyBird نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: کدوم آینده؟؟ البته واسه کسی که شاید واسه دلخوشی واسه کنکور میخونده و ۷ ۸ روز درمیون لای یه کتاب رو باز میکرده،چندان این حرفا سخت نباشه و دایما دم از آینده و اهداف والاش بزنه، ولی کسیکه درس خونده، از صبح تا شب تو یه اتاق مونده، واقعــــا خیلی سخته منظورم به شما نبود. قرار نیست من بمیرم یا که فکر آیندم باشم. کسایی که مسئولند واسه خاطر پولی که از بیت المال میگیرند موظفند و باید موضوع رو بررسی کنند و راه چاره ای بیندیشند. بازم میگم هر کسی پول میگیره باید کار درست انجام بده،چون فرضا اگه پدر من و شما قرار باشه واسه پولی که میگیره کار رو سرهم بندی کنه، که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - rasoulzamani - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ب.ظ
بزارین لااقل قطعی بشه سوالا لو رفته بعد اینقدر آیه یاس بخونید. اصلا کسی تا حالا واقعا گفته که سوالا رو اون شب خریده و فرداش همون سوالا بوده؟(منبع موثق؟) |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - mohammad.ardeshiri - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:منظوره دستمون از آینده کنکوری بعدی هست میگه بشین واسه کنکوره ۹۴ بخون بازم همین بساط راه بیوفته دوره هم باشیم خوش میگذره(30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ق.ظ)LadyBird نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ق.ظ)radrad نوشته شده توسط: هیییییییییییییییییییییییییییییی بدبختی اما سال دیگه خوب پولاتو جمع کن خدارو چه دیدی شاید تورم کشید بالا سوالا شد ۲ تومن |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - LadyBird - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: البته واسه کسی که شاید واسه دلخوشی واسه کنکور میخونده و ۷ ۸ روز درمیون لای یه کتاب رو باز میکرده،چندان این حرفا سخت نباشه و دایما دم از آینده و اهداف والاش بزنه، ولی کسیکه درس خونده، از صبح تا شب تو یه اتاق مونده، واقعــــا خیلی سخته آفرین... من می گم اصلا سوال ها لو رفته و شما هم با روزی ۷و۸ ساعتی که می گی خوندی، رد شدی! خوب بعدش؟ می خوای یقه کی رو بگیری؟؟؟ من خوبه؟ خوب بیا بگیر... بیا... من حقتو می دم. بعدم... من کار می کنم... ۳ روز در هفته کارگاه می رم! روزی ۳ ساعت هم بیشتر ارزش خوندن برام نداشته و نداره. در رو نمی بندم و به قول بچه ها رو کتاب ها خیالبافی کنم! امروزه آدم اگه بخواد تمام وقتشو روی یه مسئله کاملا ریسکی سرمایه (خرج) کنه، از کل زندگی میوفته عقب. مثل کاری که شما کردید! معلومه که ناامید می شی از زندگی و خودت! برای همینه که باید خودتونو بکشید. چون از زندگی ناامید هستید و هیچ فکری برای آینده ندارید و فقط دارید غذا مصرف می کنید و اکسیژن سرشار از دود رو کاملا به دود می رسونید و حسرت و وقت تلف کردن. من امسال دولتی نیارم یه راست میرم آزاد. این چند سال کوتاه جوانی رو بشینم خیالبافی کردن که نمیشه آینده... |