|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - majid67110 - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ق.ظ
فکر کنم این چهارمین بار باشه که درصدام را مینویسم . خواهشا یکی یه نظری بده زبان : ۳/۳۳ مشترک : ۱۸/۸۷ تخصصی : ۴۸/۷۰ معماری : ۱۴ حدود رتبه رو بگین مممنون میشم . |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - Aso M - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ
مشترک ۱۷ ![]() ![]() تخصصی ۲۸ ![]() ![]() مدیریت ۵۰ امیدی به نظرتون هست؟ این تخمین مدرسان شریف تا چ حد میشه بهش دل خوش کرد؟ زده شبانه مالک اشتر و...... |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - sue88 - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۶ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط:چی؟(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط: وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای بر من. این رتبه از کجا اومده؟! منم یه چیزی تد همین مایه هام. زبان:۱۰% مشترک:۱۶/۶۷ مدیزیت: ۲۶/۶۷ تخصصی: ۲۴/۰۷ رتبه این درصدا چی میشه؟خودم که به شبانه و غیر انتفایی هم امید ندارم حتی (۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ ق.ظ)sue88 نوشته شده توسط: زبان : نمیدونمخب بچه ها یه لطف کنین راجع به درصدای پایینم نظر بدین!هرکیو میبینم درصدش پایین بوده هیچکی جوابشو نداده! ![]() (۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ ق.ظ)sue88 نوشته شده توسط: زبان : نمیدونمخب بچه ها یه لطف کنین راجع به درصدای پایینم نظر بدین!هرکیو میبینم درصدش پایین بوده هیچکی جوابشو نداده!
|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - masoud87ui - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ب.ظ
زبان : ۴۰ مشترک : ۴۳-۴۷ مدیریت : ۳۰-۳۵ تخصصی : ۶۰-۶۸ معماری : ۸/۳ حدود رتبه من چند میشه ؟؟ |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - zibaziba - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ ب.ظ
دوستان لطفا اینقدر به تخمین رتبه فکر نکنید بیاید یه کاری کنیم درصدامون بره بالاتر.خواهشا یکی یه لیست از سوالای غلط رو بذاره که بریم بهش اعتراض کنیم. |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - k_111 - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ ب.ظ
زبان:حوصله ندارم حساب کنم ولی بالای ۲۰ هست مشترک:۳۴ مدریت: ۴۰ تخصصی:۴۳ معماری:۲۲ |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - MSZ - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ق.ظ)majid67110 نوشته شده توسط: فکر کنم این چهارمین بار باشه که درصدام را مینویسم . خواهشا یکی یه نظری بده دوست من... همه ما هم مثل شما هستیم... هیچ کس نمیدونه اوضا چطوره... هیچ کس نمیدونه که چطور باید رتبه تخمین بزنه. چون هم سطح سوالات امسال با سالهای قبل خیلی فرق داشته و هم اینکه اولین سالی هست که ضرایب عوض شده و مهمتر اینکه کلید های اعلام شده از طرف سنجش ممکنه به شدت تغییر کنه... اگر جواب سوالتون رو نگرفتین، معنیش این نیست که بچه ها به پست شما بی اعتنا هستن... دلیلش اینه که کسی با اطمینان نمیتونه نظری بده در انتها هم نظر خودم رو میگم: چون تخصصی رو خوب زدین و مشترک رو تقریبا میشه گفت متوسط (یا متوسط رو به پایین) زدین، شاید رتبه بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ بیارین شاید کمی بیشتر از ۳۰۰/// شاید هم کمی کمتر از ۲۰۰ البته این فقط یه اظهار نظر خام هستش... من امیدوارم که رتبه خیلی بهتری بیارین
|
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - zibaziba - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۲۴ ب.ظ
یه سری درصد و رتبه های پارسال رو از مشاورم گرفتم.گفتم شاید بد نباشه شما هم ببینید هر چند درصد های امسال و پارسال رو نمیشه با هم مقایسه کرد ولی خب از هیچی بهتره |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - foranyone - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۶ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط:چی؟(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط: وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای بر من. به نظر من هم حوالی ۵۰۰-۷۰۰ میاری |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - alone boy - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ
سلام دوستان من درصدام این شدن به نظر شما من میتونم به روزانه امید داشته باشم .این بار سوم که این پست روگذاشتم لطفا یکی جواب بده زبان :۱۵ مشترک :۲۸ مدیریت:۰ تخصصی :۱۵ معماری :۱۸ |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - yagmur-it87 - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ق.ظ
هیشکی نیس راجع به این درصدا نظری بده ؟ (۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ب.ظ)yagmur-it87 نوشته شده توسط: دوستان کسی می تونه حدودی راجع به رتبه ی من نظر بده ؟ هرچند که هیچ امیدی ندارم با این درصدا |
RE: فهرست نفرات برتر گرایش امنیت با توجه به کلید اولیه سازمان سنجش - mohammadali1990 - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط: نفرات برتر گرایش امنیت در بین اعضای مانشت با توجه به درصدهای اعلام شده از طرف خودشان تا این لحظه خ عالیه ... |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - mis masi - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ق.ظ
سلام دوستان منم مشترک ۳۶ مدیریت ۳۳ تخصصی ۴۶ بچه ها به نظرتون من تهران روزانه یا شبانه قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی استرس قبولی دارم.اگه کسی میدونه بگه. آخه نمیتونم شهرستان برم |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - ania_13 - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ق.ظ
دوستان یه توصیه دارم اگه میخواین رتبتونو بفهمین تو سایت مهستان ثبت نام کنید تو پنل کاربریتون از سیستم تخمین رتبه استفاده کنید. |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - mis masi - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ق.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: دوستان یه توصیه دارم آخه جواباشون خیلی پرته |