|
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - professional - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ق.ظ
به همه ی دوستانی که قبول شدن تبریک میگم. من علوم تحقیقات کرمان- هوش مصنوعی قبول شدم. برام مسافت مهم نیست فقط کیفیت دانشگاه مهمه و اینکه شهر با امکاناتی باشه! این اولین انتخابم در تکمیل ظرفیت بود.آیا انتخاب خوبی کردم؟پردیس هارو اصلا نزدم: انتخاب ۱) مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی - کد: ۴۱۰۲۱ واحد علوم و تحقیقات کرمان - کد: ۲۳۷ انتخاب ۲) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد علوم و تحقیقات اصفهان - کد: ۵۶۸ انتخاب ۳) مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی - کد: ۴۱۰۲۱ واحد بوئین زهرا - کد: ۲۹۹ انتخاب ۴) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد علوم و تحقیقات فارس - کد: ۴۱۵ انتخاب ۵) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد بابل - کد: ۱۵۶ انتخاب ۶) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد علوم و تحقیقات کرمان - کد: ۲۳۷ انتخاب ۷) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه - کد: ۵۹۴ انتخاب ۸) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد یزد - کد: ۱۰۵ انتخاب ۹) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد علوم و تحقیقات آذربایجان شرقی - کد: ۲۳۶ انتخاب ۱۰) مهندسی کامپیوتر- نرم افزار - کد: ۴۱۰۰۲ واحد بوئین زهرا - کد: ۲۹۹ مشهد میخواستم که مشهد تا ۴۶ گرفته. ۲۳ تا اول. ۲۳ تا هم الان. اگر بهمن بگیره ۱۰۰ درصد من شامل خواهم شد. چقدر به بهمن میشه امید داشت؟ |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - mehrnoosh1 - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ق.ظ
بچه ها من نرم بوشهر قبول شدم کسی هست اهواز قبول شده باشه بخواد جا به جا کنیم؟ |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - ONLY-IT - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ق.ظ
منم علوم تحقیقات کرمانشاه قبول شدم |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - masud3 - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ق.ظ
معماری کامپیوتر نمره کل ۶۲۸۶ نمره اخرین فرد ۵۹۶۹ رتبه من در انتخاب ۲۷ اخرین نفر ۵۲ رشته:معماری علوم تحقیقات تبریز امیدوارم کمکی کرده باشم |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - masud3 - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ)hamid_c نوشته شده توسط:کسی خریداره منم هستم ها !!! خدای بد نیست ها!!! تراز ۶۳۰۰ معماری تبریز(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۲ ب.ظ)girl_23 نوشته شده توسط: سلاممگه میشه شرکت کرد و قبولی و فروخت ؟؟؟ |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - kimiya_496 - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ب.ظ)kimiya_496 نوشته شده توسط: خیلی ممنونم از راهنماییاتون . نمیدونم چکار کنم خیلی دو دلماتفاقا اینکه هر هفته تشکیل میشه خیلی خوبه راحتر درس پیش میره. پس یعنی ثبت نام ممکنه تو این هفته نباشه ؟ تو سایت که هنوز چیزی نزده! شروع کلاسا از آبانه واسه بچه های نرم افزار؟ |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - نگین ارشد - ۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط: دیگه بهتر از این نمیشه سلام آخرین تراز هوش کرمان ۶۴۱۷ بود.متاسفم. منم احساس میکنم باید قبول میشدم. |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - FSNHAAE - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۴ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ)aryaeei نوشته شده توسط: [quote='FSNHAAE' pid='135196' dateline='1349612054']آره بلاخره به آرامش رسیدم توی سایت نوشته بود ۱۸ و ۱۹مهر....منم فردا راه میفتم که ۱۸ برم ثبت نام
|
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - hamed_jon - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ)ramin09 نوشته شده توسط: سلام بچه ها . علوم تحقیقات اذربایجان غربی ارومیه است یا تو شهر های دیگه اذربایجان غربی آره دوست عزیز همون ارومیه هست، من اونجا بودم فعلا چون ساختمون ندارن تو همون دانشگاه آزاد ارومیه کلاسا برگزار میشه، شهر خوبی و مردم خوبی داشت ولی اصلا دانشگاه خوب نیست از همه لحاظ. اگه اطلاعات دیگه ای میخوای بهم پیام خصوصی بده
|
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - peyman.rasouli - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ ق.ظ
دوستان کسی از سطح کیفی و علمی دانشگاه آزاد بوئین زهرا اطلاعی داره؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمائید |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - تینا - ۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ق.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ق.ظ)mehrnoosh1 نوشته شده توسط: بچه ها من نرم بوشهر قبول شدم کسی هست اهواز قبول شده باشه بخواد جا به جا کنیم؟ سلام عزیزم من اهواز قبول شدم و میخوام اگه بشه با بوشهر جابجا کنم ایمیلمو با پ.م واست فرستادم متاسفانه فعلا خطم قطع شده و نمیتونم شماره موبایل بدم ممنون میشم با ایمیل باهم در تماس باشیم من ۱۸ یکی رو میفرستم اهواز تا بپرسه شرایطش چجوریه |
|
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - a3mooneabi - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ق.ظ
به نظرتون اگرتکمیل ظرفیت دوم بیاد جایی قبول میشم؟ |
|
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - mohsen66 - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ق.ظ
پردیس علوم تحقیقات ساوه |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - ainaz68 - 17 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ق.ظ
تبریک میگم به همه ی دوستایی که قبول شدن .. این همه استرس بود و یهو شب جوابا اومد .. ![]() من که قبول نشدم .. با ۶۱۰۰ هوش خیلی امیدوار شده بودم .. اما نشد دیگه ![]() دوستایی که قبول نشدن از امروز بخونن برا دولتی !! .. ( امید دارم میدم بهتونا زودی بگیرین امیدارو و بشینین برنامه بریزین :دی ) |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - Samajamal - 17 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ب.ظ)kimiagar نوشته شده توسط:سلام،لطفا بگید ثبت نام چندم هست و کجاست؟همون باراجین؟(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ ب.ظ)kimiagar نوشته شده توسط:خب یعنی با سهمیه رتبه ی آخرین فرد قبولی و این چیزا کلا فرق داره ؟؟(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ)kimiagar نوشته شده توسط: ۱- شهر قبولی :مهندسی فناوری اطلاعات - شبکه های کامپیوتری / پردیس علوم و تحقیقات قزوین |