|
|
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - نسخهی قابل چاپ |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - nini naz - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ب.ظ)nini naz نوشته شده توسط: کسی میتونه به منم کمک کنهمیشه یکی کمک کنهههههههههههههههههههههههههههه |
|
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - user22 - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ
دوستای خوبم اگه کسی تراز آخرین فرد قبولی شبکه علوم تحقیقات کرمانشاه رو داره لطفا به منم بگه - کلی گشتم اما پیدا نکردم ![]() دستون درد نکنه
|
|
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - presidenthamid - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ
۱- بچه ها به نظر شما ، ظرفیت واحد ها بیشتره یا پردیس علوم تحقیقات ؟ ( یعنی تعداد دانشجو توی انتخاب اصلی بیشتر بر میداره ) یا پردیسش ؟ ۲-دقت کردید کسی اصلا قرار نیست علوم تحقیقات البرز بزنه ؟؟؟!!! ( چرا؟) البته ماهایی که اینجا هستیم می ترسیم یه خورده . تراز بالای ۶۵۰۰ ای ها می زنن البرز رو فکر کنم ۳- سوال دیگه، شهریه ها اضافه شده چقدر شده راستی ؟ امسال رفیقی / آشنایی داشتید دیگه . . . |
|
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - khashaya - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ق.ظ
بچه ها یکی از دوستان من ترازش ۴۳۰۰ شده نرم افزار به نظرتون اصلا شانسی داره واسه قبولی؟ مثلا پردیس همدان یا کردستان ممکنه قبول شه؟ |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - marjan_gh - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ق.ظ)mohsen66 نوشته شده توسط: من رتبه ۴۶۰ و نمره ۶۱۴۲می شه بپرسم چرا اینجوری انتخاب کردین ؟یعنی کرج و قزوین از ساوه و مرکزی پایین تره یا دلیل جغرافیایی داره؟ فرق بین واحد و پردیس چیه؟ نخندین فقط |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - network115 - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ق.ظ)khashaya نوشته شده توسط: بچه ها یکی از دوستان من ترازش ۴۳۰۰ شده نرم افزار پارسال با ۴۵۰۰ و ۴۸۰۰ هیچ جا قبول نشدن. |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - byb - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ)presidenthamid نوشته شده توسط: ۱من زدم ولی دلم میخواد همون انتخاب اولیم قبول شم... |
|
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - sami.ali - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ
با سلام خدمت دوستان من تراز[/size][/color] م تو نرم افزار ۶۷۳۴ هست انتخاب اولم تهران مرکز بوده ،نمی دونم انتخاب اولو البرز بزنم یا قزوین !خواهشا کسی میدونه راهنمایی کنه !البرز کسی آدرشو میدونه دقیقا،علوم قزوین نزدیکه دانشگاه آزاده ؟از لحاظ و علمی و امکانات کدوم بهتره،ضمنا خودمم ساکن تهرانم! |
|
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - maryam deilamirad - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ
وستان عزیز لطفا راهنمایی کنید با تراز ۵۰۳۷ معماری و تراز ۵۴۴۸ نرم افزار کجا رو بزنم که قبول شم ؟؟ ممنون می شم پیشنهادبدین .. |
|
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - sami.ali - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ
با سلام من ترازم تو انتخاب اولم ۶۷۳۴ تهران مرکز هستش،منیدونم انتخاب اولمو قزوین بزنم یا البرز؟به نظرتون کدوم بالاتره از لحاظ امکانات ورتبه علمی!؟ لطفا کمککککککککککک آدرسشو هم کسی میدونه؟ |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - salehi57 - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۶ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ)maryam deilamirad نوشته شده توسط: وستان عزیزاینجا همه مثل همیم یکی هم جواب بده کلا ناامیدت میکنه منم معماری ۵۶۹۵ شدم شهرامو انتخاب کردم رفت ان شاالله قبول بشیم ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - golrokh - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ب.ظ
سلام کسی هست اولویت دانشگاهها رو به ترتیب بدونه؟؟؟ از نظر سطح علمی و دانشگاه توی رشته هوش نرم و سخت |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - شاپری - ۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ ب.ظ)salehi57 نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط: [quote='salehi57' pid='132144' dateline='1348665011'] پس شانس قبولی تو البرز زیاده |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - re90_9_24 - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ)hanieh18 نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ)mepar نوشته شده توسط:به نظر من اگه ملاک سطح علمی بگیریم پردیس قزوین بهتره چون راحتتر می تونن از اساتید خود دانشگاه ازاد قزوین استفاده کنن(05 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ق.ظ)mepar نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ق.ظ)mepar نوشته شده توسط: سلام |
|
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - arman4343 - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ
با سلام دوستان بین علوم تحقیقات اصفحان و علوم تحقیقات فارس کدوم بهتره؟ هم به لحاظ جا و هم به لحاظ اساتید؟ |